Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Kanyon'dan Alışverişe Yılbaşı Milli Piyango Bileti Hediye!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 646 defa incelendi
  • Puan : star star star 21 incelemede 2,52 puan almıştır.
Kanyon misafirleri yılbaşı alışveriş yaparken de kazanacak.

Kanyon AVM 1 - 30 Aralık 2018 tarihleri arasında geçerli olacak Yılbaşı Kampanyası kapsamında gün içerisinde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine yılbaşı piyango bileti hediye edecek.

Kampanya Detayı:
-Kanyon Yönetim İşletim ve Paz. A.Ş. tarafından Kanyon Alışveriş Merkezi içerisindeki mağazalardan 150 TL (KDV dahil) ve katları tutarında alışveriş yapan herkese 1 (bir) adet “31 Aralık 2018 yılbaşı çeyrek bileti” hediye edilecek olup kampanya katılım koşulları aşağıdaki gibidir:
-Kampanya 01.12.2018 (Saat:10.00)-30.12.2018 (Saat:20.00) tarihleri arasında geçerli olup bu tarihler arasında her gün 10:00 -20:00 saatleri içerisinde Kanyon Alışveriş Merkezi’nde Kampanya standı kurulacaktır. Kampanyaya katılmak isteyen kişiler fiş/fatura asılları ile birlikte standa müracaat edebileceklerdir. Fiş/fatura aslı haricinde makbuz vs belge ile fotokopi belge kabul edilmez.
-Standa başvuran kişilerin adı soyadı, doğum tarihi, e-mail adres ve cep telefonu bilgileri sisteme girilerek hediyeleri verilecektir.
-Tüzel kişiler adına düzenlenen faturalar da kampanya kapsamına dahil olup hediye bilet/biletler şirket yetkilisi olup olmamasına bakılmaksızın faturayı ibraz edenin adı soyadı, doğum tarihi, e-mail adres ve cep telefonu bilgileri sisteme girilerek faturayı ibraz eden kişiye hediye bilet/biletler teslim edilecektir.
    Alışveriş fiş/fatura tutarı ne kadar yüksek olursa olsun aynı gün içerisinde sisteme girilen her bir fiş/fatura için bir kişi en fazla 10 bilet hakkına sahiptir. Küsuratlı sayılar üst dilime yuvarlanmaz. Fiş/fatura tutarının KDV dahil 150 TL’nin altında kalması halinde hiçbir şekilde hediye verilmez.
    Fatura/fişler alışveriş yapıldığı gün (fatura/fiş tarihinde) standa müracaat edilmesi durumunda geçerli olacaktır, geçmiş tarihli fiş/fatura kabul edilmez.
-Kanyon AVM içerisinde bulunan döviz bürosu işlemlerine ait makbuzlar, bankalardan/ATM’lerden alınan makbuzlar, tütün ve tütün mamulleri ile alkollü içecek alımları, şans ve talih oyunu harcamaları, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, TL/dakika yüklemeleri, ürün değişim fiş/faturaları, hediye çeki ve gift kart ile yapılan alışverişler kampanya kapsamına girmez.
-Hediye biletlerine ikramiye çıkan kişiler hiçbir şekilde Kanyon’dan ikramiye ödemesi isteyemezler, Kanyon’un kendi adlarına ikramiye tahsilatı yapmasını talep edemezler. Hediyelerin nakde çevrilmesi talebinde bulunamazlar.
-18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz ve başkasının adına işlem yaptıramaz.
-“31 Aralık 2018 yılbaşı çeyrek bileti hediye kampanyası” stoklarla sınırlıdır.
-Katılımcıların, kampanyaya katılmak suretiyle Kanyon Yönetim İşletim ve Paz. A.Ş.’ye iletmiş olduğu kişisel verilerinin Kanyon Yönetim İşletim ve Paz. A.Ş. ve grup şirketleri tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") ve ikincil mevzuatta yer alan kişisel veri işleme ilkeleri ile kurumsal politikalarına uygun olarak veri sorumlusu sıfatıyla müşteri veri tabanı oluşturmak, pazarlama faaliyetlerini sürdürmek, müşterileri tanımak ve iletişimi artırmak, veri analizi ve araştırma yapabilmek, hizmet kalitesini artırmak için depolanarak saklanmasına, müşteri veya tüketici talepleri analizi gibi sebeplerle işlenmesine, kişisel verilerin saklama ve işleme amaçlı olarak KANYON tarafından Kanun ve ikincil mevzuat uyarınca gerekli şartların sağlanması ve tedbirlerin alınması kaydıyla yurtdışına transfer edilmesine, ifa yardımcıları ile paylaşılmasına; katılımcı tarafından aksi belirtmediği sürece, bu kapsamda sayılan benzeri amaçlar doğrultusunda mevcut verilerin makul süre boyunca saklanması, paylaşılması ve işlenmesine onay vermektedir. Katılımcı, ayrıca, Kanun'un 11. maddesinde yer alan haklarını kullanmak amacıyla Büyükdere Cad. N:185 Levent/ İstanbul adresine yazılı olarak başvuru yapabileceği hakkında işburada ilgilendirilmiştir.
-Kanyon Yönetim İşletim ve Paz. A.Ş kampanyayı dilediği tarihte bitirebilir, dondurabilir, tarihini değiştirebilir ve/veya hediyelerinde değişiklik yapabilir.



İlgili etiketler : Kanyon, Kanyon Avm, Kanyon Kampanyaları, Yılbaşı Bileti, Yılbaşı 2019 Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Kanyon AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Aralık 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : 5 Aralık 2018
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Aralık 2018
  • Trafik

    : 646