Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Hotpoint "Annelerin Ohh Günü" Yarışması

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2164 defa incelendi
  • Puan : star star star star 24 incelemede 4,04 puan almıştır.
Çamaşırı, bulaşığı, ütüyü, yemeği, hatta annelerin saçını ve makyajını Hotpoint Yardım Timi hallediyor! Annelere, günün keyfini sürmek kalıyor!

İster keyifli bir günün hayalini kuran bir anne, ister annesine Anneler Günü hediyesi düşünen bir çocuk olun, mutlaka ''Annelerin Ohh Günü" yarışmasına katılın, kazanan siz olun!

Hayatımızdaki en değerli varlıklara ''Annelerin Ohh Günü'' yarışmamıza katılarak Anneler Günü'nde hayatları boyunca unutamayacağı sürprizler yapabilirsiniz!

Yarışma Detayı:
  • Hotpoint "Annelerin Ohh Günü" Facebook Yarışması, Indesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Yarışma, 23 Nisan 2014 - 06 Mayıs 2014 tarihleri arasında https://www.facebook.com/HotpointTurkiye Facebook sayfasında gerçekleştirilecektir.
  • Katılımcılar yarışmada, uygulamanın içinde yer alan cümleleri en yaratıcı şekilde tamamlamaya çalışacaklar. Yarışma, 13 iş günü boyunca devam edecek ve yarışmanın geçerli olduğu tarihler içinde her hafta 1 kişi olmak üzere toplam 3 kişi kazanan olarak seçilecektir. Kazananları yarışmanın jürisi belirleyecektir.
  • Kullanıcılar, uygulama sayfasında yer alan cümlelere 1'den fazla tamamlayıcı cümle yazabilecek.
    Kazanan kişiler, 6 Mayıs günü jüri değerlendirmesi sonrası https://www.facebook.com/HotpointTurkiye sayfasından ilan edilecektir.
  • Yarışma jürisi: Derya Gür (Indesit Company Pazarlama İletişim Müdürü), Işıl Sağlam (Indesit Company  Pazarlama İletişim Uzmanı), Nilay Tulum (Pazarlama Danışmanı) ve Demir Çilingir (Vatdıfan - Ajans Başkanı)'dir.
  • Annelerin Ohh Günü yarışması, Milli Piyango Genel Müdürlüğü’nün 58259698-255.05.02-1298-3407 sayılı ve 21.04.2014 tarihli izniyle gerçekleşmektedir.
  • Yarışmacılar, uygulama aracılığıyla yazdıkları cümlelerden uygun görülenlerin bir kısmının veya tamamının, VATDIFAN Rek. Ve Paz. İlet. Hiz. San. Tic. A.Ş. ve Indesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş.'nin uygun göreceği reklam ve tanıtım kampanyalarında kullanılabileceğini kabul etmiş sayılırlar.
  • Yarışmaya, Facebook üzerinden isteyen herkes 18 yaşından büyük olmak kaydıyla kullanıcı bilgileri ile ücretsiz katılabilir. Yarışmaya 18 yaşından küçükler katılamaz, katılsa da ödül kazanamaz. (Ticari bir koşul yoktur.)
  • Yarışma sonunda kazanılan ödüller Indesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş. tarafından karşılanacaktır.
  • Yarışmada Indesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş. tarafından kazananlara hediye edilecek ödüller aşağıdaki gibidir;
    - 500 TL yüklü debit kart
    - Hotpoint Yardım Timi tüm evi temizlemesi
    - Yemek Bloggerı Nilay Tulum hazırlayacağı yemekler
    - Hazırlanan yemeklerde kullanılan Hotpoint Küçük Ev Aletleri
  • Ayrıca yarışmada paylaşılan içerik ve bilgilerden uygun görülenler, yarışma sayfasında yayınlanacaktır ve site üyesi kullanıcılar tarafından paylaşılabilecektir. Indesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş.'nin uygun göreceği şekillerde, reklam kampanyalarında, Indesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş.’ye ait internet sayfalarında ve çeşitli mecralarda yayınlanacaktır.
  • Katılımcı bu şartı ve sundukları metinler ile ilgili haklarından feragat ettiğini ve bu hakları Indesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş.’ye ve bağlı şirketlerine devrettiğini, hiçbir hak talebinde bulunmayacağını kabul ve taahhüt eder.
  • Kazanılan ödül devredilemez, değiştirilemez ve nakit karşılığı talep edilemez. Ödül kazanan kişiye, yarışmaya sunduğu telefon veya e-posta adresinden iletişime geçilerek ve bilgi teyidi yapılacaktır. Ödül, kendisine ulaşılan kazanana, ücretsiz olarak sunulacaktır. Ödül sunumu ile ilgili detaylı bilgi kazanana ayrıca sunulacaktır.
  • Katılımda sunulan kimlik, adres, e-posta ve telefon bilgilerinin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Ödül kazanabilmek için katılımcının kişisel ve iletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak göndermesi zorunludur. Başvuru süresinde başvurmayan ya da kayıtta katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebiyle ödül kazananlara ulaşılamaması ve benzeri yaşanacak aksaklıklardan Indesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş., VATDIFAN Rek. Ve Paz. İlet. Hiz. San. Tic. A.Ş. sorumlu tutulamaz. Yanlış veya hatalı telefon, e-posta adresi veya adres sunmak gibi sebeplerden dolayı teslim edilemeyen hediyeler üzerinde, kazananlar hak iddia edemezler.
  • Ödülü teslim alabilmek için, yarışma kayıtlarındaki bilgilerin doğruluğunun ispatı amacıyla, üzerinde TC Kimlik Numarasının bulunduğu geçerli bir nüfus cüzdanının ibrazı gereklidir. Kimlik ibraz etmeyen katılımcılar ödül kazanmış olsalar bile diskalifiye olarak ödül haklarını kaybedeceklerdir.
  • Cep telefonu numaralarının hatalı olması ya da ilk aramadan itibaren 24 saat içinde katılımcıya ulaşılamaması durumunda internet sitesinde yayınlanan ilan kazanan şahsa tebligat yapıldığı anlamına gelir ve kazanan sonucu tebellüğ etmediği veya geç ettiği gerekçesiyle herhangi bir hak iddia edemez.
  • Katılımcı, yarışmaya sunduğu içeriklerin kendine ait özgün içerikler olduğunu kabul ve taahhüt eder. Katılımcı, kendisinden başka izin almadığı hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınai mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir metin iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, söz konusu metni yükleyen/gönderen kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını kabul ederler. Hakları kendisine ait olmayan bir metin ile başvuran katılımcı diskalifiye edilir, ödül kazansa dahi ödül hakkını kullanamaz, ödül hakkı iptal edilir.
  • Katılımcılar, yarışmaya ilişkin katılım ve kazananların değerlendirilmesinde yarışma internet sayfası nihai sistem kayıtlarının esas alınacağını peşinen kabul etmiş sayılırlar.
    Sahte profiller aracılığıyla yarışmaya katıldığı tespit edilen katılımcılar yarışmadan diskalifiye edilecektir.
  • Indesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş., VATDIFAN Rek. Ve Paz. İlet. Hiz. San. Tic. A.Ş. çalışanları yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri verilmez.
  • Indesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş. ve VATDIFAN Rek. Ve Paz. İlet. Hiz. San. Tic. A.Ş. (Sadece Indesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş. adına olmak üzere) katılımcıların oluşturduğu içerik ile ilgili olarak her türlü yayma, çoğaltma, umuma iletim ve telif haklarına, mecra sınırlaması olmaksızın süresiz ve bedelsiz olmak üzere, sahip olacaktır.
  • Bu uygulama Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde geçerlidir.
  • Mevzuat değişikliği, resmi merci veya yargı kararları kapsamında uygulamanın durdurulması sonucunu doğuracak herhangi bir durumun meydana gelmesi halinde, Indesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş. ve VATDIFAN Rek. Ve Paz. İlet. Hiz. San. Tic. A.Ş. hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz ve herhangi bir tazminat talep edilemez.
  • Farklı isim ve/veya e-posta adresleriyle aynı kişi tarafından yapılan kayıtlar, tespiti halinde hiçbir uyarıda bulunmaksızın silinecektir.
  • Indesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş., bu yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve bağlı sistemlerinden kaynaklanan hata ve veri kayıplarından, söz konusu bilgisayar ve bilgisayar sistemlerine üçüncü şahısların yetkisiz erişimi ile benzeri durumlardan doğabilecek sorun ve zararlardan dolayı sorumlu tutulamaz.
  • Yarışma ve jüri değerlendirmesi süreci ile ilgili olarak, katılımcıların iletecekleri cümleler ve yapacakları başvurularla ilgili olabilecek her türlü ortamdaki iletişim sorunları nedeniyle Indesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş. hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Kampanyanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da Internet bağlantılarında Internet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta, sms gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya İnternete erişimde aksaklıklardan, yarışmanın gidişatını etkileyecek şekilde, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, kampanyada kullnılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması, veya ulaşılamaması nedeni ile yarışmanın uygulamasının zarar görmesi sebebiyle Indesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş., VATDIFAN Rek. Ve Paz. İlet. Hiz. San. Tic. A.Ş. hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Indesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş., VATDIFAN Rek. Ve Paz. İlet. Hiz. San. Tic. A.Ş. , ödül kazananların açıklanmasında, katılım şart ve koşullarında olabilecek baskı ve dizgi hatalarından, ya da Facebook sayfasında yer alan datalarda olabilecek eksik ve yanlışlıklardan sorumlututulamaz. Indesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş., hiçbir şekilde katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.
  • Indesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş.'nin yarışma şartlarını değiştirme, yarışmayı durdurma, sona erdirme ve süresini değiştirme hakkı saklıdır.
  • Indesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş. ve bağlı şirketleri, bu yarışmaya katılan herkese tanıtım amaçlı e-posta ve SMS gönderim yapma hakkına sahiptir.
  • Yarışmaya katılan herkes yukarıda geçen yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
  • Bu kampanya, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 21.04.2014 tarih ve 58259698-255.05.02-1298-3407 sayılı yazısında belirtilen koşul ve mevzuata uygun olarak düzenlenmiştir.





İlgili etiketler : Hotpoint, Yarışma, Anneler Günü, Anneler Günü Yarışması, Anneler Günü2014,

Kampanya Sahibi

Hotpoint-Ariston
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Nisan 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 6 Mayıs 2014
  • Trafik

    : 2164

Benzer Kampanyalar

  • Jumbo Jumbo Anneler Günü Çekiliş Kampanyası

    Jumbo Anneler Günü Çekiliş Kampanyası

    Anneler Gününde Sevgini Ödüllerle Taçlandır! 1 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında jumbo.com.tr internet sitesinden, İOS veya Android işletim sistemli akıllı telefonlarına ücrets...
    18 Nisan 2024169 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024148 defa incelendi
  • Bonus Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus'tan Sevgliler Günü'ne Özel toplam 600 TL Bonus Hediye... 1-29 Şubat tarihleri arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret fi...
    1 Şubat 2024704 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    AŞKINIZI HARİKA HEDİYELERLE İFADE EDİN Kuşkusuz harika bir duygu. Bunu sevdiklerinize göstermenin en iyi yollarından birisi de, kalplerine dokunan hediyeler bulmak ve vermektir. Bu ayın Se...
    31 Ocak 2024697 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024256 defa incelendi