Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Hotpoint Alıni Avrupaya Gidiş Dönüş Uçak Bileti Kazanın

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2627 defa incelendi
  • Puan : star star 118 incelemede 2,37 puan almıştır.
1 Ekim - 30 Kasım tarihleri arasında Hotpoint yetkilisatış noktalarından Hotpoint ürünü alanlar, Avrupa Gidiş Dönüş uçak bileti kazanma şansı yakalıyor. Sizde kampanya kapsamındaki ürünlerden alın, Ankara, İstanbul, İzmir havalimanlarından Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Barselona, Milano, Paris, Viyana, Münih, Berlin, Roma veya Atina ya ekonomi saınıfı gidiş dönüş uçak bileti kazanın. Alışerişsonrası size verilen kuponun kodunu hotpointleavrupaya.com internet sitesinden girin, kampanyaya katılın.

Kampanya Detayı:
1. Bu kampanya, tüm havalimanı vergileri, harçlar ve kredi kartı ücretleri katılımcıya ait olacak şekilde, 1 kişiye Ankara, İstanbul ve İzmir havalimanlarından Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Barselona, Milano, Paris, Londra, Viyana, Münih, Berlin, Roma ve Atina varış noktalarından birine, ekonomi sınıfında gidiş - dönüş uçuş bileti hediye çeki hakkı kazandırır.
2. Kampanya katılımı şahıslarla sınırlıdır, şirketler kampanyadan faydalanamazlar.
3. Her bir fatura, kampanyaya 1 katılım hakkı sağlar. Her bir rezervasyon ve her bir uçuş için sadece bir hediye çeki kullanılabilir. Çoklu ürün alımlarında aile fertleriyle beraber uçulması istenilen durumlarda her bir birey için ad ve soy ada özel fatura kesilmesi gerekmektedir. Diğer katılımcılarla beraber aynı uçuşta yer alınması garanti edilmez. Kazanılan hediye uçak biletleri 18 yaşından küçük çocuklar için geçerli değildir.
4. Tüketicinin Avrupa'ya gidiş-dönüş uçak bileti hediye çekinden faydalanabilmesi için www.hotpointleavrupaya.com sitesine girmesi gerekmektedir. Sonra kampanya dahilindeki Hotpoint beyaz eşya ürününü alışveriş esnasında kendisine teslim edilen hediye çekinin üzerindeki katılım kodunu kullanarak rezervasyon formuna işlemesi gerekir. Alışveriş faturasının aslını ya da fotokopisini ve web sitesi üzerinden doldurduğu ve bir çıktısını aldığı rezervasyon formunu, alışveriş tarihinden itibaren en geç 14 gün içerisinde (fatura tarihi esas alınacaktır), aşağıda iletişim bilgileri verilen kampanya düzenleyicisine göndermesi gerekmektedir. BA Life Pazarlama Organizasyon LTD. ŞTİ., Asmalımescit Mah. Sofyalı Sok. Bilgir Han No 5/4, Beyoğlu - İstanbul.
5. Gönderilerin posta, kurye veya kargo yoluyla yapılması zorunludur, elden getirilen belgeler kabul edilmez. Evrak asıllarının kampanya düzenleyici firmaya ulaşmasıyla birlikte, katılım koşulları tamamlanmış olacak ve işlemlere başlanacaktır.
6. Rezervasyon formundaki ad ve soyadın, alışveriş faturasının aslı ya da fotokopisinde yer alan ad ve soyadla aynı olması gerekmektedir. Havalimanı vergilerinin ödendiği kredi kartı bilgilerinin uçuşu yapacak kişiyle veya aynı soyadını taşıyan bir aile ferdiyle aynı olması gerekmektedir.
7. Rezervasyon formunda 3 farklı varış noktası ve 3 farklı gidiş-dönüş uçuş tarihi belirtilmiş olmalıdır. Eğer belirtilmemişse rezervasyon formu yanlış doldurulmuş sayılacak ve geçersiz kabul edilecektir.
8. Başvuru formunun gönderildiği tarih (postane damgası, kurye veya kargo gönderim tarihi) başvuru tarihi olarak dikkate alınacaktır ve ilk uçmak istenilen tarih, başvuru tarihinden itibaren 6 hafta sonra olmalıdır, aksi halde talep geçersiz kabul edilecektir.
9. Uçak bileti 01 Ekim 2014'e kadar geçerlidir. Teklif edilen uçuş rotası kalkış havalimanı ve varış noktasına bağlıdır. Doluluk durumunda, müşteriye alternatif tarih sunulacaktır.
10. 20 Aralık 2013 - 03 Ocak 2014 tarihleri arası kampanya kapsamına dahil değildir ve bu tarih aralıklarında seyahat talebinde bulunulamaz. Bu tarihler haricinde 01 Ekim 2014 tarihine kadar istediğiniz zaman gidip dönebilirsiniz.
11. Katılım ve rezervasyon formları şahsa ait olup, başka şahıslara devredilemez, satılamaz veya nakit para karşılığı takas edilemez. Kopyalanmış katılım ve rezervasyon formları kabul edilmeyecektir.
12. Rezervasyon formunun posta, kurye veya kargo yoluyla teslim alınmasını müteakiben, uçuş teklifini hazırlamak ve kampanya dahilinde karşılanmayan vergi ve harçlar konusunda bilgi vermek amacıyla BA Life tarafından tüketiciyle 4 iş günü içerisinde telefon ve e-postayla bağlantı kurulacaktır. Tüketici kendisine sunulan uçuş teklifinin onayını 24 saat içerisinde BA Life'a bildirmelidir. Aksi halde başvuru geçersiz kabul edilecektir.
13. Tüketici uçuş teklifini onaylandıktan ve bilet işlemleri gerçekleştirildikten sonra herhangi bir iptal ya da değişiklik talebinde bulunamaz, BA Life'dan başka bir kampanya katılımı, tazminat veya sair ödeme talep edemez.
14. Havalimanı vergileri, bilet servis bedeli (harçlar), seyahat sigortası, seyahat acentesi veya uçuş firması tarafından talep edilen diğer ek masraflar kampanya kapsamına dahil değildir. Geçerli oldukları yerlerde, uçuş teklifinin kabul edilmesini takiben, tüketici tarafından ödenmelidir. Ayrıca pasaport ve vize işlemleri için gerekli tüm bedeller ile yurtiçi seyahatleri (havalimanına geliş-gidiş vb.) seyahat edecek kişi tarafından karşılanmalıdır. Bu ücretler uçuş teklifinin onaylanmasından sonra geri iade edilemez. Havalimanı vergileri ve harçlarının ödemesi sadece kredi kartı (VISA ya da MasterCard) ile yapılacaktır, para havalesi geçerli değildir. Kredi kartı bilgilerinin uçuşu yapacak kişinin ad ve soyadıyla ya da aynı soyadı taşıyan bir aile ferdiyle aynı olması gerekmektedir, soyadı farklı olan bir başkasına ait veya şirket kredi kartıyla yapılan ödemeler kabul edilmez.
15. Ne Hotpoint ne BA Life ne de Yetkili Satış Noktaları uçuşların iptali, gecikmesi, havayolu firması tarafından uçuş saat ve rotalarında değişiklik yapılması ya da ertelenmesi durumlarından sorumlu tutulamaz. Hotpoint ve BA Life; savaş, deprem, doğal felaketler, saldırı, terörist eylem veya benzeri durumlarda kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
16. Kampanyayı düzenleyen firma, onun vekilleri veya acenteler havayolları tarafından sunulan hizmetin müsaitlik durumunu, kalitesini ve bundan doğacak farklılıkları garanti etmemektedirler.
17. Kampanyayı düzenleyen firmanın yetkisi dışındaki durumlardan oluşan faktörlerden meydana gelen hallerde herhangi bir finansal ya da şahsi tazminat talep edilemez.
18. Ne Hotpoint ne BA Life ne de Yetkili Satış Noktaları kaybolan, çalınan, hasar gören,kargo/postane gönderileri teslim edilmeyen, okunamayacak şekilde ya da yanlış doldurulmuş katılım ve/veya rezervasyon formu için herhangi bir yükümlülük taşımaz. Kargo/postane gönderi takibi tüketicinin sorumluluğundadır.
19. Seyahat edenler yanlarında geçerli bir pasaport bulundurmakla yükümlüdürler. Tüm yasal gereklilikler, vize, seyahat edilen ülke ve havayoluna ilişkin yasal gereklilikler de dahil olacak şekilde seyahat eden şahıslar için bağlayıcıdır. Bu hususlarda; Hotpoint, BA Life ve Yetkili Satış Noktaları herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Tüm seyahat eden şahıslar kendi seyahat sigortalarından sorumludurlar.
20. Şahsi bilgilerinizi (örn: Ad, e-posta adresi, ikamet adresi, telefon numarası vs.); seyahatinizle ilgili işlemlerin yapılabilmesi için anlaşma ortaklarımızla (örn: havayolu firması, seyahat organizasyonunu düzenleyen firma vs.) paylaşmaktayız. Kampanyaya katılarak, bu hususu kabul etmiş sayılırsınız.
21. Hotpoint'le Avrupa'ya Uçun uçak bileti kampanyası, direkt Avrupa uçuşu bulunan havalimanlarından uçulması şartıyla geçerlidir.
22. Bu kampanya stoklarla sınırlıdır. Biletin parasal karşılığı talep edilemez.
23. Kampanyaya katılan herkes, bu şartları tamamen kabul etmiş sayılır. Burada geçen kampanya koşulları Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına tabidir.



İlgili etiketler : Hotpoint, Hotpoint Ariston, Hotpoint Çekiliş, Uçak Bileti, Hotpoint Kampanyaları, Kupon Kodu, Hotpointleavrupaya.com,

Kampanya Sahibi

Hotpoint-Ariston
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Ekim 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2013
  • Trafik

    : 2627

Benzer Kampanyalar

  • Cappy Cappy'den Muhteşem Bir Tatil Ve Yüzlerce Hediye Fırsatı!

    Cappy'den Muhteşem Bir Tatil Ve Yüzlerce Hediye Fırsatı!

    Muhteşem Bir Tatil Ve Yüzlerce Hediye Cappy’de 1 lt Cappy Beyaz kapakların altındaki kodu Daha Daha'ya gir, The Land of Legends tatili ve muhteşem hediyeler kazanma şansı yakala! 1 ...
    2 Aralık 2023637 defa incelendi
  • City Center Outlet City Center AVM 6. Yıl Çekiliş Kampanyası

    City Center AVM 6. Yıl Çekiliş Kampanyası

    City Center AVM 6 Yaş Doğum Günü Kampanyamız Başladı. 22 Eylül 2023 - 11 Şubat 2024 tarihleri arasında City Center AVM içerisindeki mağazalardan tek seferde 500 TL ve katları alışveriş ...
    10 Ekim 2023742 defa incelendi
  • Anadolu Sigorta Sigortam Cepte iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Sigortam Cepte iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Anadolu Sigorta Sigortam Cepte kullanan 5 kişiye Iphone 15 hediye! 30 Aralık 2023 - 30 Ocak 2024 tarihleri arasında Sigortam Cepte uygulamasını indiren ve giriş yapan 5 kişi, çekiliş il...
    4 Ocak 2024760 defa incelendi
  • Tarsu AVM Tarsu AVM iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Tarsu AVM iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Tarsu'dan 3 Adet IPHONE 15 Hediye 15 Kasım 2023 - 15 Şubat 2024 tarihleri arasında Tarsu AVM içindeki mağazalardan tek seferde 500 TL ve katları tutarında alışveriş yaparak “Tarsu Cebin...
    15 Kasım 2023516 defa incelendi
  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024152 defa incelendi