Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Honda "Kalp Kalbe Karşı" Sevgililer Günü Yarışması

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1268 defa incelendi
  • Puan : star star star star 6 incelemede 4,17 puan almıştır.
Sevgiliniz için ne kadar hızlı olabilirsiniz?

Honda "Kalp Kalbe Karşı" uygulamasında hız tutkunuzu gösterip, en yaratıcı mesajı yazın ve 5 GoPro'dan birini kazanın!

Kampanya Detayı:
1.Bu kampanya Türkiye genelinde 12.02.2016(Saat:18.00:01)-19.02.2016(Saat:15.00) tarihleri arasında Honda Türkiye A.Ş.’nin sosyal medya (www.facebook.com/HondaTR hesabı üzerinden gerçekleştirilecektir.
2.Kampanya 2 etaptan oluşmaktadır. Kullanıcılardan, ilk etapta verilen süre içerisinde karşılarına gelen kelimelerin harflerini sırasıyla ve doğru bir şekilde yazmaları istenecektir. Yanlış bir harfe basılması durumunda, yanlış yazılan harf doğru yazılana kadar bir sonraki harfi yazma hakkı tanınmayacaktır.
3.Kelimeyi doğru bir şekilde yazan kullanıcılar 2.etaba geçmiş olacaktır. Bu etapta ise kullanıcılardan mesaj ekranına sevgisini en orijinal şekilde yazmaları istenecektir.
4.Yazılan mesajlar oylamaya sunulacak ve en yüksek sayıda kalp toplayan kullanıcıların mesajları jüri tarafından değerlendirilecektir. Kullanıcılar, kalp sayısını arttırmak için uygulamayı Fb veya Twitter’da paylaşabilirler.
5.Değerlendirme sonucunda en yaratıcı 5 sevgi mesajının sahibine GoPro Hero ödülü verilecektir.
6.Sonuçlar 26.02.2016 tarihinde www.facebook.com/HondaTR ve www.twitter.com/HondaTR sayfalarında yayınlanacaktır.
7.Kullanıcılar yarışmaya katıldığında Honda Türkiye A.Ş. kullanıcı bilgilerinin kullanım hakkına sahip olur.
8.Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Honda Türkiye A.Ş. katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.
9.Honda Türkiye A.Ş. katılımcının e-posta adresine ürün pazarlama bilgileri gönderme ve Honda Türkiye A.Ş. ile ilgili bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar.
10.Kampanyaya katılım ve sitedeki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Katılım için başka ticari bir koşul aranmamaktadır.
11.Kampanyaya Honda Türkiye A.Ş. ve Buzz Interaction çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Honda Türkiye A.Ş.’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.
12.Kampanyaya yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.
13.Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.
14.İkramiyeye konu olan eşya ve-veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
15.Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
16.Yarışmada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Honda Türkiye A.Ş.’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
17.Honda Türkiye A.Ş. yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
18.Kazanan kişiler, isminin Honda Türkiye A.Ş.’nin sosyal medya hesapları aracılığıyla açıklanmasını kabul etmiş olurlar.
19.Kampanya'ya katılanlar işbu Kampanya Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. Honda Türkiye A.Ş.’nin kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
20.Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Honda Türkiye A.Ş.’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.
21.Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Honda Türkiye A.Ş. tarafından yapılacaktır. Honda Türkiye A.Ş. bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.
22.Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.
23. Uygulama sadece dizüstü ve masa üstü bilgisayarlarda çalışmaktadır.



İlgili etiketler : Honda, Sevgililer Günü, Sevgililer Günü Yarışması, Yarışma,

Kampanya Sahibi

Honda
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Şubat 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 19 Şubat 2016
  • Trafik

    : 1268

Benzer Kampanyalar

  • Bonus Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus'tan Sevgliler Günü'ne Özel toplam 600 TL Bonus Hediye... 1-29 Şubat tarihleri arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret fi...
    1 Şubat 2024709 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    AŞKINIZI HARİKA HEDİYELERLE İFADE EDİN Kuşkusuz harika bir duygu. Bunu sevdiklerinize göstermenin en iyi yollarından birisi de, kalplerine dokunan hediyeler bulmak ve vermektir. Bu ayın Se...
    31 Ocak 2024703 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024151 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024310 defa incelendi
  • İkiler Tekstil İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL  İndirim

    İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL İndirim

    8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel 3.500 TL ve Üzeri Alışverişinize Kasada Ekstra 500 TL İndirim İkiler 'de sizleri bekliyor... Türkiye’nin önde gelen bayan giyim markalarında İkiler, Ka...
    2 Mart 2024214 defa incelendi