Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Hasbro Kutu Oyunlarında Yılbaşına Özel İndirim!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1630 defa incelendi
  • Puan : star star star 5 incelemede 3,4 puan almıştır.
Yılbaşı gecesi sevdikleriyle evinde dilediği gibi eğlenmek isteyenlere  %100 eğlence %20’ye varan indirimle!

Yılbaşı gecesinin en eğlenceli partisi için, dünyanın en sevilen kutu oyunlarını, ailenizi, arkadaşlarınızı bir araya toplayın, partiyi başlatın!

Hasbro evde yılbaşı kutlaması planlayanlar için en eğlenceli kutu oyunlarıyla partilere hareket katıyor.
Twister, Süper Doktor, Jenga Boom, Game of Life Star, Monopoly Milyoner, Monopoly Elektronik Bankacılık, Tabu, Tabu Junior ve Tabu XL, 31 Aralık’a kadar %20’ye varan indirimlerle satışa sunuluyor.

Yılbaşında ne oynamalı?
Twister:
Hem kız hem de erkek çocuklar için en eğlenceli seçeneklerden biri. Sağ el sarıya, sol el kırmızıya, sağ ayak maviye derken Twister’da devrilmeyen oyunu kazanıyor. Twister, bu yılbaşı da herkesi eğlenceye kilitliyor.

Süper Doktor: Süper Doktor ile çocuklar kulaklık, raptiye gibi komik ameliyat parçalarını dikkatlice çıkarıp bip sesini duymadan ameliyatı tamamlamaya çalışıyor. Süper Doktor ile hem eğleniyor hem de el becerilerini geliştiriyorlar.

Tabu Junior: Çocuklara özel Tabu ile yılbaşı partinizde minikler de çok eğlenecek. Yasak kelimeleri kullanmadan en çok kelimeyi arkadaşlarına anlatan takım oyunu kazanıyor.

Jenga Boom: Jenga Boom ile yılbaşında eğlence patlamasına hazır olun! Süreniz hızla tükenirken kulenin dengesini bozmadan tahta blokları çekip üzerine yerleştirin. Büyük patlamadan önce denge konusundaki ustalığınızı gösterin!

Game of Life Star: Bu yılbaşını film yıldızı, efsanevi bir sporcu ya da popstar olarak geçirmeye ne dersiniz? Game of Life Star ile hayallerinizdeki kariyeri seçip ünlülerin dünyasına adım atın. Çarkı çevirin ve Game of Life Star’ın sürprizlerle dolu dünyasında gezintiye çıkın.

Monopoly Milyoner:
Sıra dışı oyun alanı ve paralarıyla herkesin kendini gerçek bir milyoner gibi hissettiği Monopoly ile yılbaşı partinizde lüks yaşamın tadını çıkarın.

Monopoly Elektronik Bankacılık: Eğlencede teknolojiden vazgeçmeyenlerin bu yılbaşı da favorisi Monopoly Elektronik Bankacılık... Monopoly oynarken para transferinde nakit kalabalığı bitiyor, elektronik ünite ve bank kartlarıyla oyunun temposu bir an olsun düşmüyor.

Tabu:
Diyolaglarıyla ünlü, kahkaha yüklü efsane Tabu ile yılbaşı partinizde eğlenceyi garantileyin. Üstelik Oyun Değiştirme Zarı ile oyun 5 farklı şekilde oynanabiliyor.

Tabu XL: Tabu XL, yılbaşı partileri için bol kahkahalı ve sıra dışı bir oyun... Bu oyunda kelimeleri sadece Tabu kelimelerini kullanmadan değil sınırlı sayıda kelimelerle çizerek ve mor kuklayı kullanarak da anlatabilirsiniz.





İlgili etiketler : Hasbro, Oyun, Yılbaşı İndirimi, Kampanya, Yılbaşı 2015, Twister, Süper Doktor, Jenga Boom, Game Of Life Star, Monopoly Milyoner, Monopoly Elektronik Bankacılık, Tabu, Tabu Junior, Tabu Xl,

Kampanya Sahibi

Hasbro
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Aralık 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 1630

Benzer Kampanyalar