Hasbro'dan Çocuklara En Güzel Karne Hediyesi Seçenekleri

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2022 defa incelendi
  • Puan : star star star star 60 incelemede 3,57 puan almıştır.
Küçükten büyüğe herkese eğlencenin kapılarını açan Hasbro’nun birbirinden renkli oyun ve oyuncakları karne döneminde çocukları bekliyor.

Tasarladığı oyun ve oyuncaklarla her yaş grubunu eğlence ile buluşturan Hasbro, çocuklar için renkli ve eğlenceli birçok karne hediyesi seçeneği sunuyor. Hasbro oyun ve oyuncaklarıyla minikler çocuk olmanın keyfini çıkarıyor.

Monopoly 80. yıl ile çocuklar eğlenceli bir şekilde emlak ticaretini öğrenirken, Timsah Croc Dişçide ile cesur birer diş doktoru olma heyecanını yaşayacak. Yüksek kapasiteli su tankının yanı sıra hortuma bağlanma özelliği ile kesintisiz bir su savaşı imkanı veren Nerf Super Soaker Floodfire ile çocuklar yazın keyfini çıkaracak. Transformers figürleri, robotların macerasını deneyimlemelerini sağlayacak.
Kızlar My Little Pony Işık Saçan Rarity’nin saçlarını istedikleri gibi şekillendirip onu çıkartmalarla süsleyebilecek. Birbirinden havalı saç aksesuarlarıyla Equestria Girls Rock Star Saçlar kızların hayal dünyalarına renk katacak.

Minikler de Play-Doh oyun setleri ile yaratıcılıklarını harekete geçirip hayallerini oyun hamurlarıyla canlandırabilecek.
 
Karne hediye seçeneklerinden bazıları:
Kız ve Erkek Çocuklar için:
Monopoly 80. Yıl:
Dünyanın en popüler kutu oyunu Monopoly, bu yıl 80. yaşını kutluyor. 80. yıla özel hazırlanan Monopoly ile çocuklar Monopoly’nin ilk çıktığı günlere bir zaman yolculuğu yapacak. Geçmişten günümüze piyonları, retro kartları ve paraları, ahşap ev ve otelleri ile Monopoly’nin zamansız eğlencesini yaşayacak, oyunda bile olsa emlak kralı olma şansını yakalayacaklar.
Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı: 79,90 TL

Timsah Croc Dişçide:
Timsah Jock Croc, ağrıyan dişini iyileştirecek cesur diş doktorlarını bekliyor. Çocuklar timsahın dişlerine bastırıp ağzını kapatmamaya çalışırken çok eğleniyor.
Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı: 69,90 TL

Play-Doh Dondurma Dükkanı:
Dondurmanızı külahta mı isterseniz yoksa kasede mi? Dondurma Dükkanı ile çocukların dondurma hayalleri gerçeğe dönüşüyor. Kolayca kullanılabilen kalıplar ve sıkma araçlarıyla birbirinden renkli dondurmalar ve pek çok “soğuk” lezzetler hazırlayıp onları süslerken ve sergilerken çok eğlenecekler. Setin içinde üçü Play-Doh Plus, 5 renk oyun hamuru bulunuyor.
Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı: 69,90 TL

Play-Doh Yenilmez Hulk Oyun Seti:
Çocuklar, Hulk’ın gövdesindeki kalıplar ve oyun hamurlarıyla tuğlalar yapıp duvar örebilecek. Sonra Hulk oyun hamuru kutusunu kahramanın gövdesine koyup bastırarak güçlü yumruğunu harekete geçirecek ve hamurları ezmesini sağlayabilecekler. Sete, ikisinde süper kahramanların yüzlerinin bulunduğu 3 kutu oyun hamuru dahil.
Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı: 49,90 TL

Erkek Çocukları için:
Transformers Robots In Disguise 3 Adımda Dönüşen Figür:
  Transformers figürlerini araçtan robota ve robottan araca dönüştürmek çocukların maceralarına heyecan katıyor. Çocuklar Robots in Disguise çizgi dizisinden Bumblebee, Optimus Prime ve Grimlock’un 3 Adımda Dönüşen Figürlerini çekip, döndürüp iterek üç hamlede hızla araçtan robota ve robottan araca dönüştürebiliyorlar.
Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı: 79,90 TL

Transformers Generation Dev Figür:
Transformers Generations Dev Figür inanılmaz detayları ve etkileyici dönüşümüyle serinin son noktası. Megatron’un figürü 15 adımda robota ve tanka dönüşüyor; tank modunda füze fırlatıyor. Thundercracker’in figürü ise robota ve jete dönüşüyor; robot modunda ekipmanla donatılabiliyor.
Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı: 149,90 TL

Nerf Super Soaker Floodfire:
Nerf Super Soaker Floodfire ile su savaşlarına yepyeni bir boyut geliyor. Floodfire’ı kolayca hortuma bağlayın ve kesintisiz bir su savaşına hazır olun. Daha çok hareket özgürlüğüne sahip olmak içinse hortumu çıkarın ve yüksek su kapasiteli tankıyla kullanın.
Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı: 89,90 TL

Nerf Zombie Strike Flipfury: 
Çocuklar zombi istilasına karşı Nerf’ün Zombie Strike serisiyle mücadele ediyor. Serinin özel tasarımıyla dikkat çeken Nerf’ü Flipfury, altışar dart alan iki dart haznesi ile mücadelede büyük avantaj sağlıyor.
Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı: 69,90 TL

Kız Çocukları İçin:
FurReal Friends Eğlenceli Dostlarım:
Eğlenceli Dostlarım, sahiplerini eğlendirmek için hazır! Kedicik Daisy ce-e oynuyor, köpekçik DJ Howler şarkı söylemeyi ve ulumayı çok seviyor, köpekçik Bouncy ise oyuncak ipiyle halat çekme oyunu oynamak istiyor. Hepsi sevimli sesler de çıkarıyor.
Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı: 49,90 TL

My Little Pony Işık Saçan Rarity: 
Kızlar, Işık Saçan Rarity’nin elmas şeklindeki Sevimli İşareti’ne bastıklarında muhteşem boynuzunun ve bacağındaki sevimli işaretlerin nasıl ışık saçtığını izleyebilecek. Kutuya dahil tarak ve tokalarla Rarity’nin saçlarına şekil verebilecek ve çıkartmalarla onu istedikleri gibi süsleyebilecekler.
Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı: 79,90 TL

Nerf Rebelle Dolphina Bow:
Dolphina Bow ile kızlar su savaşlarında da gerçek yay deneyimi yaşayabilecek. Dolphina Bow’un yenilenen tasarımıyla yeteneklerini ve tarzlarını sergileyebilecekler.
Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı: 49,90 TL

My Little Pony Equestria Girls Rock Star Saçlar:
Kızlar, Twilight Sparkle, Rainbow Dash ve Fluttershy’ın saçlarını yapıp süsleyerek onları rock konserine hazırlayabilecek. Onlara giysilerini giydirip kanatlarını takabilecek, saçlarını atkuyruğu tokayla farklılaştırabilecekler.
Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı: 49,90 TL

Littlest Pet Shop Miniş Odası:
Kızlar Littlest Pet Shop dünyalarını Miniş Odaları ile genişletebilecek. Çıkartmalar, Mini Deko parçaları ve her iki tarafı kullanılabilen arka fon ile süslenebilen Miniş Odası daha büyük setlere takılabiliyor ya da diğer setlerle birleştirilebiliyor. Farklı temaya sahip her sette 1 Miniş, Mini Deko parçaları ve aksesuarlar da bulunuyor.
Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı: 26,90 TL



İlgili etiketler : Hasbro, Oyuncak, Karne Hediyesi,

Haber Sahibi

Hasbro
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Haziran 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2015
  • Trafik

    : 2022

Diğer Hasbro Haberleri

Benzer Haberler

  • Zafer Plaza AVM Zafer Plaza AVM Çocuklara Özel Sömestr Eğlencesi

    Zafer Plaza AVM Çocuklara Özel Sömestr Eğlencesi

    Dersler, sınavlar ardı ardına. Bayram tatili çok kısaydı, bu sene kar da yağmadı eğlenemedim diyor, sömestre tatilinde eğlenmek istiyorsan, seni Zafer Plaza AVM' de yarışmaya bekliyoruz. ...
    3 Şubat 20116174 defa incelendi
  • Adore Oyuncak Adore Oyuncak'tan Çocuklar İçin Yılbaşı Hediyesi Önerileri

    Adore Oyuncak'tan Çocuklar İçin Yılbaşı Hediyesi Önerileri

    Yeni yıl yaklaşırken hayatın neşe kaynağı olan çocuklarımızı da mutlu etmenin planlarını şimdiden yapmaya başladık. Çocukların ve içindeki çocuğu yaşatanların sevdiği marka Adore Oyuncak, he...
    6 Kasım 20141962 defa incelendi
  • Maltepe Park AVM Mutlu Oyuncak Dükkanı Maltepe Park'ta!

    Mutlu Oyuncak Dükkanı Maltepe Park'ta!

    18 - 19 Haziran'da karnesini alan çocuklar Maltepe Park'ta doyasıya eğlenecek. TRT Çocuk kanalını  sevilen çizgi filmi "Mutlu Oyuncak Dükkanı" karakterleri 18 - 19 Haziran 2022 ta...
    8 Haziran 2022707 defa incelendi
  • HP Hewlett-Packard Çocukların Karne Hediyesi HP'den

    Çocukların Karne Hediyesi HP'den

    Okullar tatil oldu, milyonlarca öğrenci senenin yorgunluğunu atacağı yaz tatiline çıktı. Yoğun bir eğitim yılını geride bırakan çocuklarına karne hediyesi olarak en doğru seçeneği değerlendi...
    13 Haziran 20161518 defa incelendi
  • Toyzz Shop Sevginizi Anlatmanın En Eğlenceli Yolu Toyzz Shop'ta!

    Sevginizi Anlatmanın En Eğlenceli Yolu Toyzz Shop'ta!

    Toyzz Shop Sevgililer Günü için alternatif hediye seçenekleri ile sevdiğinizin yüzünü güldürecek Sevimli bir peluş oyuncağa ne dersiniz? Zengin ürün çeşitliliği ile her yaşa hitap eden To...
    1 Şubat 20142437 defa incelendi