Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Hakan Çanta'da Disney ile Okul Macerası Başlıyor!

  • 7 yıl önce eklendi
  • 927 defa incelendi
  • Puan : star star star 49 incelemede 3,37 puan almıştır.
Hakan Çanta'nın okula dönüş sezonunda ailelere bir sürprizi var.

Hakan Çanta Disney Lisanslı ürünleriyle aileler sihrin gerçek olduğu diyara, Frozen'ının yaratılış hikayesine sebep olan Norveç Oslo ya da Muhteşem Cars hikayesinin esinlenilme sebebi Monaco Grand Prix'e gitme şansı yakalıyor.

Kampanyay katılmak isteyenler Hakan Çanta’ya ait www.hakanlaokulamerhaba.com ücretsiz internet sitesine giren yetişkin bireysel kullanıcılar açılan forma ad, soyad, adres, e- mail ve telefon bilgileriyle birlikte okula dönüş için çocuklarına alacakları hediyeyi ve bu hediyeyi neden seçtiklerini yaratıcı şekilde anlatan yorumlarıyla yükleyen ebeveynler yarışmaya katılmaya hak kazanacaklardır.

Jüri değerlendirmesi sonucu 1.ye Kız için; Norveç- Oslo Seyahati, Erkek için; Monaco Grand Prix Seyahati, 2.ye Alfemo Frozen oda takımı, 3.ye Alfemo Spiderman Oda Takımı  ve son 3 kişiye Sony Playstation 4 500 GB Oyun Konsolu ikramiyesi verilecektir.


Kampanya Detayı:
  • Milli Piyango Müdürlüğü’nün 17.08.2017 tarihli ve 58259698-255.01.02-E.2251 sayılı izni ile kapsam dışı bırakılmıştır.
  • Kampanya katılımları, 20.08.2017 saat 00.01’de başlayıp, 01.10.2017 saat 23.59’da sona erecektir.
  • Kampanya tarihleri arasında Hakan Çanta’ya ait www.hakanlaokulamerhaba.com ücretsiz internet sitesine giren yetişkin bireysel kullanıcılar açılan forma ad, soyad, adres, e- mail ve telefon bilgileriyle birlikte okula dönüş için çocuklarına alacakları hediyeyi ve bu hediyeyi neden seçtiklerini yaratıcı şekilde anlatan yorumlarıyla yükleyen ebeveynler yarışmaya katılmaya hak kazanacaklardır.
  • Kampanya katılımında katılımcı tarafından bildirilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır.
  • Kampanya sonunda yapılacak Jüri değerlendirmesi sonucu 1.ye Kız için; Norveç- Oslo Seyahati(Disney Frozen’in ilham aldığı Aradelle Krallığı Seyahati-4 kişilik aile- 4 gece 5 gün- Oslo Grand Hotel’de oda kahvaltı konaklama-Oslo Winter Park gezisi-İstanbul/Oslo/İstanbul ekonomi sınıf uçak bileti- Akershus Fortress sarayı gezisi- Elsa ve Anna’nın yaşadıkları bölge olarak ilham alınan yerde Norveç yemekleri yemek ( Restaurant Eik)-Şehir turu- Seyahat İstanbul Havalimanında başlar ve biter. İstanbul Havalimanına kadar olan ulaşım, vize, pasaport işlemleri talihlilere aittir), Erkek için; Monaco Grand Prix Seyahati (4 kişilik aile- 4 gece 5 gün-İstanbul/Nice/İstanbul ekonomi sınıfı uçak bileti- Hotel Servotel St.Isıdore’de oda kahvaltı konaklama- Restaurant Brasserie Le Cap’te akşam yemeği- Formula 1 yarışlarına giriş bileti- Seyahat İstanbul Havalimanında başlar ve biter. İstanbul Havalimanına kadar olan ulaşım, vize, pasaport işlemleri talihlilere aittir) 2.ye Alfemo Frozen oda takımı(3 Kapaklı Dolap + Karyola (90x200) + Komodin), 3.ye Alfemo Spiderman Oda Takımı (3 Kapaklı Dolap + Karyola (90x200) + Komodin) ve son 3 kişiye Sony Playstation 4 500 GB Oyun Konsolu ikramiyesi verilecektir.
  • Her bir kullanıcının kampanya süresince sadece 1 yarışma hakkı olacaktır.
  • Kampanyaya katılım ve uygulamadaki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Katılım için başka ticari bir koşul aranmamaktadır.
  • Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
  • Seyahat ikramiyesini talihliden başkası kullanamaz, devredilemez, nakde çevrilemez.
  • Seyahat İstanbul Havalimanında başlar ve biter. İstanbul Havalimanına kadar olan ulaşım, vize, pasaport işlemleri talihlilere aittir.
  • Seyahat ikramiyesi talihliyle birlikte anne veya baba ve çocuklardan oluşacak şekilde 4 kişiliktir.
  • Jüri değerlendirmesi 09.10.2017 tarihinde yapılacaktır.
  • Yarışma katılımcılarını değerlendirecek olan jüri aşağıdaki kişilerden oluşur:
        Hakan Hacısoyu – Hakan Çanta – Yönetim Kurulu Üyesi
        Fatih Akbacakoğlu – Ayakkabı Dünyası – Genel Müdür
        Çağatay Güler – Disney Tr – Geleneksel Kanallar Satış Müdürü
        Yasemin Ergene Özilhan – Celebrity
  • Milli Piyango İdaresi izni ile yapılan yarışma sonrası belirlenen ödülü kazanan kullanıcılar www.hakanlaokulamerhaba.com adresinde, 10.10.2017 tarihinde duyurulacaktır.
  • Asil talihlilerin ikramiye teslimi için en geç 25.10.2017 tarihine kadar, yedek talihlilerin ise, ikramiye teslimi için en geç 09.11.2017 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.
  • Hakan Çanta Sanayi ve Tic. A.Ş. çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
  • Sorularınız ya da bilgilerinizin değişikliği/silinmesi talepleriniz için yardim@hakanlaokulamerhaba.com adresine e-posta gönderebilirsiniz..
  • Hediyeler arasında yer alan kalem kutuları kazanan katılımcılar, 81 ilde yer alan bayilerimizden ödüllerini alacaklardır. Katılımcılara en yakın bayimiz Elektronik Posta ile bildirilecektir.
  • Disney’in yarışma ile ilgili hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • Hakan Çanta, katılımcının üyeliğini ya da site kullanımını kampanya şartlarına veya yasalara aykırı olarak kullandığını tespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelirse, katılımcı ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirmek hakkına sahiptir.
  • Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
  • Katılımcılar kampanyaya yalnızca kendileri adına katılabilir, başkası adına katılım yapamaz.
  • Katılımcıların kampanyaya katılmak için yapacakları başvurularla ilgili her türlü ortamdaki iletişim sorunlarından dolayı, Hakan Çanta hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Kampanyanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da internet bağlantılarında İnternet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta, SMS gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya internet erişimindeki aksaklıklardan, kampanyanın gidişatını etkileyecek şekilde; ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, kampanyada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması, veya ulaşılamaması nedeni ile kampanya sitesinin zarar görmesinden, Hakan Çanta hiç bir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Kampanya sırasında ve sonrasında her zaman, katılımcılar, kendi Katılımlarında yer alan fikri mülkiyet haklarının sahibi olacaklardır. Fikri mülkiyetin korunması Katılımcıların münhasır sorumluluğu olarak kalmaya devam edecektir ve Düzenleyicinin bu hususta herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Katılımcılar, Katılım ’da yer alan, teknolojiler üzerinde üçüncü kişilerin ticarileşmeyi engelleyebilecek hakkı ya da iddiaları olmamasını sağlayacaktır. Katılımcılar Düzenleyiciye, herhangi bir fikri mülkiyet başvurusunun durumu ya da katılımları ile ilgili aramalar hakkında bilgi vermeyi kabul etmektedir
  • Katılımcılar Katılım üzerinde HAKAN ÇANTA SAN. VE TİC. A.Ş ’ye kullanım, kopyalama, çoğaltma, üzerinde değişiklik yapma, uyarlama, yayınlama, başka dile çevirme, türev çalışmalar hazırlama, dağıtma, icra etme, herhangi bir analog ya da dijital ortam ile iletme, yayınlama ya da bu materyali (kısmen ya da tamamen) dünya çapında gösterme ve/veya herhangi bir şekil, ortam ya da kısmen ya da tamamen bilinmeyen ya da ileride geliştirilecek herhangi bir teknoloji içindeki diğer işlere dahil etme konusunda telif haksız, kısıtlamasız, dünya çapında daimi, gayrikabili rücu ve tam olarak alt lisanslanabilir bir hak ve lisans vermişlerdir ve ayrıca Katılımcılar Katılımın’ın kendileri tarafından yaratılan orijinal bir iş olduğunu ve herhangi bir üçüncü taraf hakkının ihlal edilmediğini de garanti etmiş bulunmaktadırlar.
  • Eğer Düzenleyici bir şekilde, Katılım ile ilgili herhangi bir üçüncü kişi talebi ile karşı karşıya kalırsa, Katılımcı, Düzenleyiciye ve Disney’e zarar gelmemesini temin etmeyi ve Düzenleyicinin ve Disney’in üçüncü kişi talepleri sebebiyle maruz kalabileceği zararları tazmin etmeyi kabul ve taahhüt etmektedir.
  • Kampanya sayfası içeriğinin tüm hakları, münhasıran Hakan Çanta’ya aittir.
  • Ödülleri kullanım koşullarına uygun olarak kullanmak katılımcının sorumluluğundadır. Kullanım koşullarına aykırı hareket nedeniyle ortaya çıkacak sorunlardan Hakan Çanta sorumlu değildir.
    Ödülü alarak kazananlar, Düzenleyiciyi, jüriyi ve bunların yan kuruluşlarını, bağlı kuruluşlarını, tedarikçilerini, distribütörlerini, reklam/promosyon acentalarını ve ödül tedarikçilerini ve bunların ilgili ana şirketlerini ve söz konusu şirketlerin her birinin memurlarını, direktörlerini, çalışanlarını ve vekillerini (toplu olarak "İbra Edilen Taraflar"), Yarışmaya katılma sebebiyle ya da herhangi bir ödülün alınması ya da yanlış kullanımı nedeniyle ortaya çıkan mal hasarı ya da kaybı da dahil olmak ancak bununla da sınırlı kalmamak üzere herhangi bir talebe veya dava sebebine karşı ibra etmeyi ve zarar gelmemesini sağlamayı kabul etmektedir.
  • Katılımcılar Yarışmaya katılarak, katılımcının ilk adını ve soyadını, e-mail adresini, telefon numarasını, e-posta adresini, içeren kişisel bilgilerinizin, sadece katılımcının uygunluğunu teyit etmek ve Yarışmayı idare etmek ve değerlendirmek ve ayrıca Yarışmanın öncesinde ya da sonrasında herhangi bir medyada promosyonu amacıyla toplanmasını ve transfer edilmesini kabul ederler. Katılım sırasında posta adresi, telefon numarası ve e-mail adresi de dahil olmak üzere, irtibat bilgilerinin işbu Yarışma ile bağlantılı olarak verilmesi (gerekli olsun ya da olmasın), Düzenleyicinin sizi Düzenleyicinin müşteri veri tabanına eklemesi ve gelecekte sizinle promosyonel sebeplerle irtibata geçmesi ve Düzenleyiciden ilave bilgi alması için açık izin teşkil etmektedir. Söz konusu iletişimi almaktan vazgeçip, Düzenleyicinin Gizlilik Politikasında belirtildiği şekilde kişisel bilgileri geri çekebilir ya da düzeltebilirsiniz. Buna ilaveten, kişisel bilgileriniz, kayıt formunda Düzenleyiciden ilave bilgilerin gönderilmesini talep ettiğiniz takdirde, size ilave bilgi göndermek için kullanılabilir. İşbu Şart ve Koşullardaki hiçbir husus, kazananın ya da katılımcının tüketici olarak yasal haklarını hariç tutuyor veya kısıtlıyor olarak addedilmeyecektir. Katılımcılardan toplanan bilgiler, Düzenleyicinin Gizlilik Politikasına tabidir.
    Kayıt sırasında vermiş olduğunuz kişisel veriler, Düzenleyici ‘de bir sunucuda muhafaza edilecektir ve Düzenleyici’nin Gizlilik Politikasına tabidir.
  • Katılımcı, www.hakanlaokulamerhaba.com adresinde kampanya sayfasında yer alan kullanım şartları ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder.
  • İşbu Katılım Koşulları, Türk Hukuku’na uygun olarak yönetilecek ve yorumlanacaktır. Herhangi bir ihtilaf çıkması halinde İstanbul (Çağlayan) Mahkemeleri yetkili olacaktır.



İlgili etiketler : Hakan Çanta, Hakanlaokulamerhaba.com, Hakan Çanta Yarışma,

Kampanya Sahibi

Hakan Çanta
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Eylül 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 7 Eylül 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 1 Ekim 2017
  • Trafik

    : 927

Benzer Kampanyalar

  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024280 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024149 defa incelendi