Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Gripin Konseri Astoria AVM'de

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2684 defa incelendi
  • Puan : star star star star 52 incelemede 4,23 puan almıştır.
Avrupa’nın en yüksek ikiz atriyumları olarak geliştirilen KempinskiResidence’da yer alan; ziyaretçilerini yenilenen yüzü ve “living, shopping, meeting” konseptiyle karşılayan Astoria AVM’nin düzenlediği JoyTürk Akustik performanslarının son konseri “Gripin” olacak.

Çevresindeki yüzlerce ofis ve çok sayıda çalışanın haftanın yedi günü alışverişten yemeğe, spordan sağlığa kadar her türlü ihtiyacına cevap verebilen Astoria AVM, ünlü isimlerin akustik konserleriyle de ziyaretçilerinin keyfine keyif katıyor.

İstanbul iş dünyasının merkezindeki Astoria AVM’nin ziyaretçilerine JoyTurk Akustik konserleri kapsamında ilk büyük sürprizi Nisan ayında gerçekleşen Göksel konseri olmuştu. Mayıs ayının sürprizi ise kendine has tarzı ve müziği ile büyük beğeni toplayan Mehmet Erdem’in Astoria ziyaretçileriyle buluşması oldu.

Astoria AVM’nin ziyaretçilerine son JoyTurk Akustik konser sürprizi Gripin grubu olacak.  Şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Gripin, 5 Haziran Cuma günü saat 20:00’de Astoria AVM ziyaretçilerini ve hayranlarını en sevilen şarkılarının akustik yorumu ile müziğe doyuracak.

Ücretsiz gerçekleşecek olan Gripin konseriyle tüm Astoria ziyaretçileri hem haftanın yorgunluğunu atacak hem de yaz mevsiminin gelişini kutlamak için güzel bir fırsat yakalayacak.

Turkiye'nin en genis akustik performans arşivine sahip olan JoyTurk Akustik, Karnaval.com ve Karnaval radyo uygulamasi üzerinden Joyturk Akustik radyo kanalından dinlenebiliyor; Karnaval TV ve JoyTurk Akustik Youtube kanalı üzerinden de izlenebiliyor.



İlgili etiketler : Astoria Avm, Gripin, Konser, Astoria Avm Konserleri,

Kampanya Sahibi

Astoria Alışveriş Merkezi
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Mayıs 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2015
  • Trafik

    : 2684