Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Gratis Anneler Günü Instagram Yarışması

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1066 defa incelendi
  • Puan : star star star 15 incelemede 3,2 puan almıştır.
Annenizle birlikte bir zamanlar çektirdiğiniz fotoğrafınızı yeniden canlandırın ve 2 fotoğrafı bir arada #AnnemHepGüzel hashtagi ile paylaşın. Hediyeleri kazanma şansını yakalayın!

6-14 Mayıs tarihleri arasında annesiyle çekilmiş eski bir fotoğrafını günümüzde tekrar canlandıran ve eski-yeni fotoğrafını bir arada #AnnemHepGüzel hashtag'i ile Instagram'da paylaşan kullanıcılar kampanyaya katılacaklardır. Paylaşılan fotoğraflar; yaratıcılık, özgünlük, renk/ışık kontrastı, canlandırmada kullanılan detayların tekrarı kriterlerine göre Gratis jurisi tarafından değerlendirilecek ve 1 kişiye 4 kişilik KKTC Seyahati, 3 kişiye iPhone 7 32 GB Cep Telefonu, 100 kişiye 100 TL değerinde Gratis Kart Puan hediye edilecektir.

Yarışma Kuralları;
1. Yarışma 06.05.2017(00:01)-14.05.2017(23:59) tarihleri arasında Gratis İç ve Dış Ticaret A.Ş. (Gratis) tarafından Milli Piyango idaresi Genel Müdürlüğü'nün 04.05.2017 tarihli ve 24951361-255.05.02/1101-2717 sayılı yazısına istinaden izin kapsamı dışında düzenlenmektedir.
2. 06.05.2017 (00:01)-14.05.2017 (23:59) tarihleri arasında annesiyle çekilmiş eski bir fotoğrafını günümüzde tekrar canlandıran ve eski-yeni fotoğrafını bir arada  #AnnemHepGüzel hashtag'i ile Instagram'da paylaşan kullanıcılar Yarışmaya katılacaklardır.
3. Paylaşılan fotoğraflar; yaratıcılık, özgünlük, renk/ışık kontrastı, canlandırmada kullanılan detayların tekrarı kriterlerine göre Gratis jurisi tarafından değerlendirilecek ve 1 kişiye 4 kişilik KKTC Seyahati, 3 kişiye iPhone 7 32 GB Cep Telefonu, 100 kişiye 1 00 TL değerinde Gratis Kart Puan hediye edilecektir. Seyahat, Temmuz ayında 5 Yıldız Elexus Hotel Resort Girne'de 3 gece 4 gün tam pansiyon olarak gerçekleştirilecektir. Otele uçakla ulaşım dahildir.
4. Yarışma sonuçları 18 Mayıs 201 7 tarihinde Gratis Instagram sayfasında yayınlanacaktır.
5. Yarışmaya Gratis İç ve Dış Ticaret A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hiz.Tic. Ltd. 5ti. Çalışanları, 18 yaşından küçükler ve yurt dışında yaşayanlar katılarnaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Gratis'in bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.
6. Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez veya nakde dönüştürülemez.
7. ikramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV-F-ÖTV dışında, diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
8. Genel ahlak ve adaba aykırı, cinsel istismar, terör vb. içerikli katılımlar değerlendirme dışı tutularak kayıtlardan çkarılacaktır.
9. GRATiS, Yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarlar' ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması oluşabilecekproblemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
10. Yarışmaya sadece bireysel kullanıcılar katılabilir. Bir kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla Yarışmaya katılan kullanıcılar ödül kazanamaz ve kesinlikle hak iddia edemezler.
11. Yarışma sonunda kazanan kişilerle direkt mesaj yoluyla iletişime geçilecektir. Bu mesajda kazanandan istenecek bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksa klıklardan GRATİS sorumlu tutulamaz.
12. GRATİS tarafından gönderilebilecek herhangi bir e-postanınimesajın/özel mesajın kazananlar tarafından herhangi bir şekilde alınamaması durumunda:GRATİS hiçbir sorumluluk kabul etmez.
13. Ödül kazanma şansı yakalayan kişiler mutlaka iletişim bilgilerini eksiksiz şekilde paylaşmalıdır. Aksi takdirde haklarını kaybederler.
14. Katılımcılar, yukarıda belirtilen ödülü kazananın ilan edileceği tarihin, ödül kazanana haber verilecek tarihin ve ödül kazanan asil kişinin başvuru tarihinin, gerek duyulduğu takdirde GRATİS tarafından değiştirilebileceğini kabul etmiş sayılırlar.
15. Katılma, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınai mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir bilgi veya görsel materyali iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, fotoğrafı yükleyen/gönderen; her türlü bilgiyi/belgeyi paylaşan kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını ve GRATİS'İN bu nedenle uğrayacağı her türlü zararı tazmin edeceklerini kabul ederler.
16. Katılımcılar, Yarışma kapsamında verdikleri kişisel bilgilerin, görüşlerin ve materyallerin GRATİS tarafından kayıt ve muhafaza edilmesine, bilgi, görüş ve fikirlerin tamamının ya da bunlardan GRATIS'İN seçeceği bir kısmının aynen ya de değiştirilmek suretiyle GRATİSİN dilediği şekilde kullanmasına ya da kullan ma ması na muvafakat ettiklerini ve bunlara itiraz etmeyeceklerini ve bunun karşılığında her ne ad altında olursa olsun hiçbir bedel ve karşılık talep etmeyeceklerini, kesin olarak ve geriye dönülemez surette kabul ve taahhüt ederler.
17. Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, TürkTicaretYasası, Türk Ceza Yasası ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt eder. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılımcıyı bağlayacaktır.
18. Katılımcılar yarışmaya diledikleri kadar fotoğraf ile katılabilirler.
19. Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımaların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, GRATİS'iN yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır. 20. Yarışmaya katılanlar, Katılım Koşulları'm kabul etmiş sayılırlar.



İlgili etiketler : Gratis, Anneler Günü, Anneler Günü Yarışması, Yarışma,

Kampanya Sahibi

Gratis
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Mayıs 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Mayıs 2017
  • Trafik

    : 1066

Benzer Kampanyalar

  • Jumbo Jumbo Anneler Günü Çekiliş Kampanyası

    Jumbo Anneler Günü Çekiliş Kampanyası

    Anneler Gününde Sevgini Ödüllerle Taçlandır! 1 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında jumbo.com.tr internet sitesinden, İOS veya Android işletim sistemli akıllı telefonlarına ücrets...
    18 Nisan 2024177 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024149 defa incelendi
  • Bonus Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus'tan Sevgliler Günü'ne Özel toplam 600 TL Bonus Hediye... 1-29 Şubat tarihleri arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret fi...
    1 Şubat 2024705 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    AŞKINIZI HARİKA HEDİYELERLE İFADE EDİN Kuşkusuz harika bir duygu. Bunu sevdiklerinize göstermenin en iyi yollarından birisi de, kalplerine dokunan hediyeler bulmak ve vermektir. Bu ayın Se...
    31 Ocak 2024699 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024266 defa incelendi