Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Gratis 11. Çocuklar Arası Resim Yarışması

  • 4 yıl önce eklendi
  • 1652 defa incelendi
  • Puan : star star star 45 incelemede 3,18 puan almıştır.
Türkiye'nin kişisel bakım markası Gratis'in bu yıl  11. sini düzenleyeceği Çocuklar Arası Resim Yarışması başvuruları 20 Nisan Pazartesi günü başlıyor!

Geleceğimizin mimarları, temiz ve sağlıklı yarınlar için "Sağlıklı Yaşam" temalı resimlar çiziyor; dereceye girenler birbirinden güzel hediyeler kazanacaklar.

Yarışmaya 30 Nisan 2020 tarihine kadar 7 - 10 yaş arasındaki çocuklar, katılımlarını www.gratisresimyarismasi.com sitesi üzerinden gerçekleştirebilecektir.


Resim Yarışması Katılım Koşulları
1- Yarışmada 7–10 yaş arasındaki çocukların yaptığı resimler değerlendirilir. Başvuru tarihinde eser sahibinin bu yaş aralığında olması gerekir. Resim yarışmasının teması “Sağlıklı Yaşam’dır. Bu tema ile ilişkisiz eserler değerlendirmeye alınmaz.
2- Yarışmaya her bir çocuğun tek bir resmi için katılım sağlanabilir. Aynı kişiye ait birden fazla resim gönderilmesi halinde eserlerin hiçbiri değerlendirmeye alınmaz.
3- Yarışma başvuruları 20 Nisan Pazartesi günü itibarıyla www.gratisresimyarismasi.com sitesi üzerinden gerçekleşecektir. Son başvuru tarihi 30 Nisan 2020 Perşembe günüdür.
4- Resimler A3 boyutunda yatay veya dikey, paspartusuz olmalıdır, çerçevelenmemeli ve etrafı süslenmemelidir.
5- Resimlerde suluboya, pastel boya, sentetik boya, yağlıboya, silinmez ispirtolu kalem, ince uçlu keçeli kalem, çini mürekkebi kullanılabilir.
6- Yarışmaya katılmak için www.gratisresimyarismasi.com sitesine eser sahibinin velisi/yasal temsilcisi tarafından, yapılan resmin görselinin eklenmesi ve aşağıda sitede belirtilen bilgilerin belirtilmesi gereklidir. Resmin görselinin yüklenmesi fotoğrafı çekilerek, tam olarak resmin gözükeceği şekilde ve mümkünse aydınlık bir mekanda ve resimden başka bir içeriğin yer almaması şartı ile cep telefonu yada fotoğraf makinesi aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.
7- Web sitelerinde bulunan hazır fotoğraflar, stock görselleri, belirtilen yaş aralığından daha büyük veya küçüklerin yaptığı resimler, herhangi bir şekilde veli/yasal temsilci tarafından belirtilen küçükten başkasına ait resimlerin vb.gibi fotoğrafların gönderilmesi durumunda yarışmacının katılımı otomatik olarak iptal olacaktır. Eser sahibinin velisi/yasal temsilcisi tarafından resim yarışmasına katılım başvurusu yapılması halinde bu metninde belirtilen hususlar konusunda eser sahibi bilgi sahibi olduğunu kabul ve beyan etmiş olacaktır.
8- Katılımcılardan yarışma için herhangi bir ücret alınmayacaktır.
9- Gratis çalışanlarının ve jüri üyelerinin birinci dereceden yakınları yarışmaya katılamaz.
10- Eserler uzman kişilerden oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecektir.
11- 30 Nisan 2020 tarihine kadar gönderilen görseller üzerinden yapılacak değerlendirme sonrasında 04 Mayıs 2020 Pazartesi günü finalistler www.gratisresimyarismasi.com’da açıklanacaktır. 15 Mayıs Cuma günü de finalistler arasından kazananlar www.gratisresimyarismasi.com’da ve sosyal medya hesaplarımızda yayınlanacaktır.
12- Dereceye girerek ödül kazanan ilk 3 eser sahibine "Geleceğin Yıldızları Kampı" ödülü verilecektir. Ödülü kazanan ancak küresel salgın olarak ilan edilen Koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında bu yıl kampa katılım sağlayamayan eser sahibi olması halinde eser sahibinin farklı bir dönem için kaydı oluşturulacak ve hakkının iptal olmaması sağlanacaktır. Ödüller devredilemez, ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez. Ödül töreni organize edilmesi halinde davet edilen eser sahibi ve bir velisinin tüm ulaşım ve konaklama masrafları Gratis'e aittir.
13- Yarışmada finale kalan ve Gratis’e asılları gönderilen eserler sahiplerine iade edilmeyecektir. Katılımcılar, eser üzerindeki mali haklar (işleme, çoğaltma, yayma, temsil-sunum, işaret, ses ve/ya görüntü nakline yarayan araçlarla ve diğer yollarla umuma iletim ile pay ve takip hakları) ile manevi hakları (umuma arz salahiyeti, adın belirtilmesi, eserde değişiklik yapılmasını men hakkı) kullanma yetkisini Gratis’e devretmeleri gerekmektedir. Finale kalan eserler için başvuru yapan velilere/ yasal temsilcilere elektronik posta yoluyla gönderilen mali hakların ve manevi hakların devrine yönelik protokolü, Gratis Resim Yarışması Finalist Değerlendirmesi Aydınlatma Metni ve Açık Rıza Formunu veli/yasal temsilcilerinin hepsinin (örneğin anne ve babası evli olan küçüklerin anne ve babalarının birlikte) imzalaması ve resmin aslı ile birlikte Gratis tarafından iletişime geçilerek belirtilecek adrese 08 Mayıs 2020 tarihine kadar ulaşacak şekilde gönderilmesi gerekmektedir. Bu koşullar sağlanmadan gönderilen resimler Gratis’e gönderilmiş olsa bile değerlendirmeye alınmaz. Web sitesinden başvuru aşamasında veli/yasal temsilciye ilişkin ad soyad, elektronik posta adresi, cep telefonu numarası, eser sahibi küçüğün sadece adı ve yaşı ile ilgili beyan alınır. Finale kalan eserlerin değerlendirilmesi ve bu değerlendirmenin sonuçlanması için bu bilgilerin yanında küçüğün adı soyadı, yaşı ve okuduğu okul bilgisi talep edilir. Ön değerlendirmede ve final değerlendirmesinde değerlendirmeyi yapacak görevlilere veli/yasal temsilcine ilişkilerin hiçbiri ve küçüğe ilişkin yaş bilgisi dışındaki bilgiler bildirilmez.
14- Gratis yarışma katılım koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
15- Yarışma koşullarına aykırı içerikler değerlendirmeye alınmaz. Yarışma koşullarına ( eser sahibinin yaşı veya eser sahibi tarafından üretilmeyen içerik vb) uyulmadığının sonradan tespiti halinde Gratis sağlamış olduğu ödülün iadesini veya sağlamış olduğu faydanın iadesini talep edebilir.



İlgili etiketler : Gratis, Resim Yarışması, Resim Yarışması 2020, Yarışma, Gratis Yarışma,

Kampanya Sahibi

Gratis
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Nisan 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 20 Nisan 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2020
  • Trafik

    : 1652

Benzer Kampanyalar

  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024106 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024866 defa incelendi