Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

GittiGidiyor.com, Burger King İndirimli Menü Kampanyası

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1454 defa incelendi
  • Puan : star star star star 83 incelemede 3,52 puan almıştır.
Gittigidiyor Kazananlar Kulübü Üyelerine Burger King'den İndirimli Menüler!

Milyonlarca ürünü avantajlı kampanyalarla tüketiciyle buluşturan GittiGidiyor.com'un sadakat programı "GittiGidiyor Kazananlar Kulübü"üyelerine Burger King Paket servislerinde geçerli indirimli Menüler bekliyor.

6 Şubat 2018 - 06 Mart 2018 tarihleri arası Gittigidiyor Kazananlar Kulübü üyesi iseniz, GittiGidiyor üyeliğinizde kayıtlı e-posta adresinize ve kayıtlı cep telefonu numaranıza gelen kampanya katılım şifresi ile  www.tiklagelsin.com sayfasında, Tıkla Gelsin Mobil App'inde ve 444 54 64 numaralı çağrı merkezinden vereceğiniz paket servislerde geçerli indirimli menüden yararlanabileceksiniz.

Kampanya kapsamındaki indirimli menü; Etli Barbekü Deluxe Burger + Tavuklu Barbekü Deluxe Burger + King Boy Patates + BK King Nuggets® (9'lu) + 1 Lt İçecek olup; 41,75 TL yerine 26,50 TL'ye alabileceksiniz.

Kampanya 06 Şubat 2018 - 06 Mart 2018 tarihleri arasında sadece www.tiklagelsin.com üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olup, Burger King® Restoranlarında geçerli değildir. Kampanya kodu www.tiklagelsin.com/kuponlarim sayfasında, Tıkla Gelsin Mobil App'inde ve 444 54 64 numaralı çağrı merkezinde kullanılır. Sipariş verebilmek için Burger King® paket servis restoranlarının gönderim bölgesinde yer alınması gerekmektedir.

Kampanya katılım şifresinin size ulaşması için Gittigidiyor Bana Özel/Bilgilerim sayfanızdan kayıtlı e-posta adresinizin, cep telefonu numaranızın güncel olup olmadığınız kontrol ediniz.

GittiGidiyor Kazananlar Kulübü'nde olup olmadığınızı, üye girişi yaparak bu sayfadan kontrol edebilirsiniz. Son bir yıl içerisinde 3 ayrı siparişte (GittiGidiyor Kazananlar Kulübü'ne dahil olabilmek için geriye dönük olarak son bir yıl içerisinde en az 3 ayrı sepette sipariş vermeniz gerekmektedir.) toplam 500 TL ve üzeri siparişinizine onay vererek GittiGidiyor Kazananlar Kulübü'ne dahil olabilirsiniz.



GittiGidiyor Adresine Git!

İlgili etiketler : Gittigidiyor, Gittigidiyor Kampanyaları, Burger King, Hamburger, Kampanya,

Kampanya Sahibi

GittiGidiyor
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Şubat 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : 7 Şubat 2018
  • Geçerlilik Tarihi

    : 6 Mart 2018
  • Trafik

    : 1454