Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Forum Kayseri'de Hemen Kazan, Hemen Harca!

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1038 defa incelendi
  • Puan : star star star star 27 incelemede 3,81 puan almıştır.
Forum Kayseri'de harcadıkça kazanıyoruz, kazandıkça harcıyoruz!

13-22 Mart tarihlerinde yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişlerinizde Forum Kayseri kartınıza anında 25 TL hediye!

Kampanya Detayı:
1. Forum Kayseri’den aynı günde ve en fazla 2 adet fiş/fatura (her mağazadan yalnız 1 adet fiş/fatura olmak zorundadır) ile yapılacak olan toplamda 250 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL yüklü Forum Kayseri kart hediye edilecektir.
2. Kampanyadan yararlanmak için ilgili alışveriş fişlerinin kampanya noktasına getirilerek ibraz edilmesi ve kayıt oluşturulması gerekmektedir. Her katılımcı kampanya boyunca yalnız 1 adet kart alabilir. Kartı saklamak zorunludur. Katılımcı aynı TC numarası ile ikinci bir kart alamaz ve başka bir karta yükleme yapılamaz. Kartını kaybedenler ve/veya sonraki yüklemelerde kartını yanında bulundurmayan katılımcılara hediye TL yüklemesi yapılamaz.
3. Altın mağazalarından yapılan alışverişler ile, tütün, alkol, tekel, altın alışverişleri, her türlü hediye çeki/kartı ile yapılan alışverişler, sabit yada mobil telefon veya internet fatura ödemeleri, TL/Dakika yüklemeleri, şans ve talih oyunları, alkollü içecek alışverişleri ve döviz bürosu işlemleri ile kampanyadan yararlanılamaz.
4. Kampanyadan yararlanmak isteyen katılımcıların TC Kimlik numaralarını ibraz etmeleri ve izinli iletişim bilgi formunu doldurmaları gerekmektedir.
5. Kampanyadan yararlanabilmek için kampanya noktasına yapılan başvuru tarihi ile ibraz edilen fiş tarihi aynı olmak zorundadır.
6. Kampanyaya katılım ve hediye kazanımı, aynı TC kimlik numarası ile kampanya süresince günlük 1 defa ile sınırlandırılmıştır. Aynı gün içinde toplamda en fazla 2 adet fiş ile tek kayıt yapılmaktadır ve tek ödül verilmektedir.
7. Kampanyaya katılımla kazanılan Forum Kayseri kartı, Forum Kayseriiçinde yer alan MasterCard geçen giyim, ayakkabı, çanta, kozmetik, elektronik, ev dekorasyonu, optik, oyuncak mağazaları ve kafe-restorantlarda kullanabilirsiniz.
8. Kampanya kapsamında ilk defa Forum Kayseri kart sahibi olan müşterilerin kartlarından kullanım bedeli olarak tahsil edilecek olan 2 TL Forum Kayseritarafından yüklenecektir. Devam eden aylardaki kullanım bedelleri, kartın içinde bakiye olması
durumunda kart sahibinden tahsil edilecektir.
9. Kampanya kart stokları ile sınırlıdır. Stokların bitmesi durumunda kampanya sona erecektir.
10. Kampanya kapsamında Forum Kayseri kart kazanan müşterilerin daha fazla ayrıcalık ve kampanyadan yararlanmak için kartlarını İninal Mobil uygulaması üzerinden veya ininal.com/register sayfasından kişiselleştirmesi gerekmektedir.
11. Katılımcılar kazandıkları Forum Kayseri kartları nakit karşılığı olarak talep edemez, haklarını devredemez, satamaz veya hibe edemez.
12. Ticari faturalar kampanyadan yararlanamazlar.
13. E fatura ile kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilen, ilgili efaturanın basılı bir nüshasını kampanya noktasında ibraz etmeleri gerekmektedir.
14. Forum Kayseri Alışveriş Merkezi yönetimi, mağaza çalışanları kampanyaya katılamaz. Kampanyaya katıldıkları tespit edildiği takdirde kazandıkları Forum Kayseri kartı ve içindeki ödül para iptal edilecektir.
15. Kampanya noktası çalışma saatleri 10.00-22.00 arasındadır.
16. Forum Kayseri kampanya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
17. Kampanyaya katılan herkes bu koşulları kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Forum Kayseri, Forum Kayseri Kampanyaları, Hediye, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Forum Kayseri
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Mart 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 22 Mart 2017
  • Trafik

    : 1038

Benzer Kampanyalar