Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Forum İstanbul "Street Fashion İstanbul" Yarışması Başladı

  • 7 yıl önce eklendi
  • 973 defa incelendi
  • Puan : star star star star 31 incelemede 3,9 puan almıştır.
Forum İstanbul'un, şehrin sokak modası trendlerini belirleyeceği “Street Fashion İstanbul” projesi başlıyor. Forum İstanbul “Sokak modasının nabzını en iyi ben tutarım” diyen herkesi www.streetfashionistanbul.com adresinde kendi blog sayfasını oluşturmaya davet ediyor.
 
Zengin marka karmasıyla Avrupa'nın en büyük ve gözde alışveriş merkezlerinden biri olan Forum İstanbul'da, nisan ayından itibaren Avrupa'da son dönemin en popüler moda trendleri arasında gösterilen sokak modasının rüzgarı esiyor. “Bi'başka blogger olmaya var mısınız?” sloganıyla yola çıkan “Street Fashion İstanbul” projesiyle sokak modasında iddialı herkes blogger olma fırsatı yakalıyor.
 
Yarışmaya katılmak isteyenlerin Forum İstanbul'daki tüm mağazalardan yapacakları 150 TL ve üzeri alışverişlerin ardından Forum İstanbul Danışma Masası'ndan katılım kodu almaları ve www.streetfashionistanbul.com adresine girip profillerini oluşturmaları yeterli!
 
“Street Fashion İstanbul”a katılanları hediye çeklerinden ünlü moda tasarımcılarıyla tanışmaya kadar farklı ödüller bekliyor. Yarışmanın nisan ayı jürisi ise ünlü stil danışmanı Gülay Kamaz olarak açıklandı. Önümüzdeki aylarda ise jüri koltuğunda oturacak isimler şöyle sıralanıyor: Deniz Berdan, Siren Ertan, Emre Ertürk, Tanju Babacan ve Özlem Süer.
 
Alışverişini yap, kodunu al, profilini oluştur, blogger ol!
1. Her ay düzenlenecek olan yarışmanın ilki 1 Nisan 2017 saat: 10:00’da başlayıp, 30 Nisan 2017 saat: 22:00’de sona erecektir.
2. Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nden 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes danışma masasına gidip fiş/faturasını ibraz ederek bir kod alacaktır. Bu kod ile www.streetfashionistanbul.com adresinde profil oluşturabilir; aynı ay içinde dilediği kadar fotoğraf, video ve/veya blog yazısı ekleyebilir.
3. İlgili ay boyunca yapılan paylaşımlar, o ayın jürisi olan ünlü bir moda tasarımcısı veya blogger tarafından değerlendirilecek ve jürinin belirlediği bir kişi o ayın kazananı ilan edilecektir.
4. Nisan ayı kazananı 7 Mayıs 2017 tarihinde www.streetfashionistanbul.com adresinde açıklanacaktır.
5. İlk yarışma 30 Nisan’da sona erecek ve 1 Mayıs’ta yeni yarışma dönemi başlayacaktır. www.streetfashionistanbul.com sitesindeki profillerin aktif olarak kullanılabilmesi için her ay Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nden tekrar 150 TL ve üzeri alışveriş yaparak yeni bir kod sahibi olmak zorunludur. Alınan kodlar sadece bulunduğu ay içerisinde kullanılabilir.
6. Alınan bir kod başka aylar için kullanılamaz, 1 kod ile yalnızca 1 profil oluşturulabilir.
7. Her ay birinci seçilen kişilere ödül olarak toplam 1.000 TL değerinde alışveriş çeki  hediye edilecektir ve ilgili ayın jürisi ile Forum İstanbul’da alışveriş yapması sağlanacaktır. Bu esnada, projenin dergi sponsoru ALL dergisi kendilerine eşlik edecek ve yayınlarında yer verecektir.
8. streetfashionistanbul.com sitesinde yapılan paylaşımlar ile bulunduğu ay içinde en çok beğeni alan ilk 10 kişi, o ayın jürisi ile Forum İstanbul’da yemek davetine ve söyleşiye katılma hakkı kazanacaktır. Bu söyleşide yine ALL dergisi bulunacak ve yayınlarında yer verecektir.
9. Her ayın 1.’leri arasından 1 kişi ise Ekim ayında Forum İstanbul tarafından yılın birincisi seçilecektir. Seçilen yılın birincisi Ekim ayında Forum Fashion Week’te kendi kombinlerini bir defile ile sunma şansı elde edecektir.
10. Aldatıcı olarak kullanılacak sosyal medya isimleri, e-mail adresleri, telefon numaraları eşleştirilme yapılamadığı zaman otomatik olarak silinecektir.
11. Yarışmaya ancak gerçek kişiler katılabilmektedir. Tüzel kişiler, markalar değerlendirme kapsamına alınmayacaktır.
12. Yarışmaya 18 yaşından küçükler katılamazlar.
13. Ödüller sadece katılan yarışmacı tarafından alınabilir.
14. Forum İstanbul yabancı uyruklu profillerden gelen üyelikleri ve geçerli bir sosyal medya profili olmayan ve çeşitli forumlar aracılığıyla bedel karşılığı üye yapılan hesap sahiplerinin yarışmacıyı oylamasını tespit etmesi durumunda hiçbir uyarı yapmaksızın yarışmadan diskalifiye etme hakkını saklı tutar.
15. Forum İstanbul Yönetim ekibi, Forum İstanbul bünyesinde yer alan mağaza sahipleri ve personelleri, Forum İstanbul’a fikri veya teknik destek sağlayan, yarışma ile ilgili bağlantılı kuruluşların personelleri yarışmaya katılamazlar. Forum İstanbul AVM, burada belirtilen personellerin katılımlarını tespit etmesi durumunda kazandığı ödülü iptal etme hakkını gizli tutar.
16. Yarışma katılımcılarına ait e-mail ve telefon numaralarını Forum İstanbul çeşitli promosyon ve etkinlik tanıtımları için kullanma hakkını saklı tutar.
17. Yarışmacıların kurallara uyup uymadığının değerlendirilmesi Forum İstanbul yönetimi tarafından yapılacaktır.
18. Forum İstanbul, yarışma kural ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Kuralları okuyan ve yarışmaya katılan tüm katılımcılar bu kuralları koşulsuz kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Forum İstanbul, Street Fashion İstanbul, Yarışma,

Kampanya Sahibi

Forum İstanbul
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Nisan 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2017
  • Trafik

    : 973

Benzer Kampanyalar

  • In Street IN Street 10. Yıl Çekiliş Kampanyası

    IN Street 10. Yıl Çekiliş Kampanyası

    IN Street’ten 10. yıla özel 10 numara çekiliş! IN Street'ten  Dünyaca ünlü markaların en tarz modellerini satın al, 10.Yıl’a Özel 10 Numara Çekiliş ödüllerinden birini kazanma şa...
    8 Mart 2024622 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024269 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024149 defa incelendi