Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Forum Bornova "Sıkıysa Topuklu Giy" Fotoğraf Yarışması

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2673 defa incelendi
  • Puan : star star star 35 incelemede 2,77 puan almıştır.
Forum Bornova Alışveriş Merkezinin Düzenlediği "Sıkıysa Topuklu Giy" Fotoğraf Yarışması başlamıştır.

12 Ocak - 20 şubat tarihleri arasında başvuruların yapılacağı yarışmaya tüm amatör ve profesyoneller fotoğrafcılar katılabilir. Yarışmaya kadınların toplum içinde yaşadığı zorlukları anlatan, belki de herkesin her gün gördüğü ama dile getirmediği “kadın olmanın zor yanları” temasını fotoğraf karenize taşıyarak katılabilirsiniz.

Yarışma Detayı:
  • Yarışma  12  Ocak  2012 tarihindeki duyurular ile başlayacak olup,  en geç 20 Şubat 2012
    tarihine kadar yarışmaya katılacak olan fotoğrafın katılımcı tarafından  teslim edilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra posta yolu ile gönderimlerde oluşabilecek gecikmeler  nedeni ile  gecikmeli olarak gelen fotoğraflar değerlendirmeye alınamayacaktır.
  • Yarışmanın sonuçları 1 Mart 2012 tarihinde Forum Bornova Web sitesi, facebook sayfası, basın haberleri ve  Forum Bornova Danışma Birimi’nden  ilan edilecektir.   Yarışmanın ödül ve plaket töreni Dünya Kadınlar Günü olan 8 Mart 2012 günü   gerçekleşecektir. Hava muhalefeti olması durumunda ödül töreni ileri bir tarihe   ertelenebilecektir. Söz konusu erteleme dereceye girenlere telefon ve/veya e-mail yolu ile bildirilecektir. 
  • Yarışmada dereceye giren ve katılan eserler 8 Mart 2012 – 24 Mart 2012 tarihleri arasında  Forum Bornova AVM’de sergilenecektir. 
  • Yarışma katılımcılarının 18 yaşından büyük olması gerekmektedir. (18 Yaşından küçük olan   katılımcıların velilerinin yazılı izni gerekmektedir)
  • Yarışmaya Forum Bornova AVM, Multi Development Türkiye, Otia Organizasyon, Izmir Amatör Fotoğrafçılar Derneği  ve Zebra Design Factory çalışanları / yönetim kurulu üyeleri ile birinci derece yakınları dışında tüm amatör ve profesyoneller katılabilecektir. 
  • Yarışmaya katılan fotoğrafın daha önce hiç bir yarışmada ödül almamış olması gerekmektedir.  Yarışma neticesinde seçici kurul tarafından dereceye layık görmesine rağmen bu yarışmadan önce veya bu yarışma ile eş zamanlı başka bir yarışmada derece almış olduğunun ortaya çıkması durumunda, alınan ödül iptal edilir ve eğer verilmişse ödül sahibi ödülü derhal iade eder. Bu durum, diğer ödül almış ve/veya alamamış yarışmacılar bakımından hiç bir talep hakkı doğurmaz.
  • Yarışmaya katılacak olan siyah beyaz veya renkli çekilmiş fotoğrafların; 35 x 40 cm ebatlarında fotoğraf kağıdına basılmış olarak teslim edilmesi gerekmektedir. Ayrıca fotoğrafların baskı ölçülerinde CD veya DVD içerisinde en az 300 dpi çözünürlükte, JPEG veya TIFF formatında teslim edilmesi gerekmektedir. (Yarışma dijital manipülasyon yapılan fotograflarada açıktır.) 
  • Yarışmaya katılacak olan fotoğrafların arka yüzünün sağ arka tarafında ve CD/DVD üzerinde katılımcının isminin yazılmış olması gerekmektedir. 
  • Yarışmaya katılacak olan fotoğraflarda  kadınların karşılaştığı, yaşadığı sorunlar ve zorluklar konu olarak işlenecek olup,  fotoğraflarda şiddet ve cinsellik unsurlarının olmaması gerekmektedir. 
  • Yarışmaya katılacak olan fotoğrafların Forum Bornova Danışma birimine elden teslim edilmesi gerekmektedir.  Fotoğrafların teslimi sırasında katılımcılar yarışma katılım taahhütnamesini doldurması gerekmektedir. Şehir dışından katılacak olan yarışmaların taahhütnameyi imzalı olarak eserleri ile birlikte göndermesi gerekmektedir.  Şehir dışından kargo ile yapılmış olan gönderimlerde meydana gelebilecek  ve yarışmaya katılacak olan fotoğrafları etkileyecek olumsuz koşullardan Forum Bornova ve Otia Organizasyona mesuliyet kabul etmeyecektir. 
  • İsim, soyisim, irtibat bilgisi, adres ve T.C. Kimlik Numarasından herhangi bir tanesi belirtilmemiş, katılım taahütnamesi imzalanmamış fotoğraflar değerlendirmeye alınmayacaktır.  Şehir dışından yarışmaya katılacak olan katılımcılar 0 232 396 00 38 numaralı telefonu arayıp, mail adres ve/veya fax numaralarını vermeleri halinde taahhütname kendilerine gönderilecektir.
  • Yarişmada Seçici Kurul : Doğan Alpan (Forum Bornova AVM Müdürü), Erol Atar (Fotoğraf Sanatçısı),  Gündüz Akagündüz  (İzmir Amatör Fotoğrafçılar Derneği Başkanı), Halil İbrahim Peker (Otia Organizasyon), Prof. Dr. Hülya Nutku (Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Sahne Sanatları Oyunculuk  Ana Bilim Dalı ) ve  Tolga Karabulut (Zebra Design Factory / Art Director) dan oluşmaktadır.
  • Yarışmaya katılan ve/veya dereceye giren  fotoğraflar geri  verilmeyecektir. 



İlgili etiketler : Forum Bornova, Sıkıysa Topuklu Giy, Fotoğraf Yarışması, Katılım,

Kampanya Sahibi

Forum Bornova AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Ocak 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 2 Mayıs 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 20 Şubat 2012
  • Trafik

    : 2673

Benzer Kampanyalar

  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024149 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024977 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024277 defa incelendi