Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Fashion's Night Out 2012 Kampanya ve Etkinlikler

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2906 defa incelendi
  • Puan : star star star 68 incelemede 3,16 puan almıştır.
Modanın En Büyük Alışveriş Partisi Vogue Fashion's Night Out 13 Eylül Perşembe Akşamı Gerçekleşiyor!

Vogue Fashion’s Night Out (VFNO) bu yıl da yine Nişantaşı, İstinyePark ve Bağdat Caddesi’nde. Markalar, mağazalarında düzenleyecekleri davetler, ve eğlenceli aktivitelerle ve verecekleri promosyonlarla İstanbullulara farklı bir gece daha yaşatacak.

Alisverisrehberi.com olarak 13 Eylül Perşembe Akşamı Gerçekleşecek Alisveriş Partisine katılan markaların düzenleyeceği etkinlikleri sizin için derletik. Nişantaşı, İstinyePark ve Bağdat Caddesi’nde sizi bekleyen indirimler ve süprizler;

Penti, 13 Eylül Perşembe gecesi gerçekleştirilecek Vogue Fashion’s Night Out alışveriş heyecanına hazırlanıyor. Suadiye Penti, İstinye Park Penti, Nişantaşı Penti mağazalarında geceye özel sürpriz indirimler sunularak alışveriş şenliği kutlanacak. Saat 24:00’e kadar açık kalacak Penti mağazaları, alışverişi adeta bir coşkuya dönüştürecek. Renk renk, desen desen Penti çorapları, birbirinden iddialı iç çamaşırları ve sezon trendlerini yansıtan aksesuvarları geceye özel sunulan indirimle almak isteyenler, farklı bir alışveriş gecesi yaşayacak. 

World Card ile 13 Eylül’de Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve İstinyePark’ta World Üye İşyerleri'nden yapılacak 100 TL ve üzeri her alışverişe 10 TL Worldpuan hediye edilecek.

Fashion's Night Out Hazine Avı, VFNO gecesi, İstinye Park, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi’nde çıkacağın hazine avı için saatlerini 13 Eylül’e ayarla.   Elin akıllı telefonunda, gözün VFNO’nun göndereceği görevlerde olsun. 1 iPad- 5 iTouch- 10 Urbanears kulaklıklardan biri senin olsun.

İstinyePark FNO partisi için, İstinyePark Markalar Sokağı parti alanına dönüşüyor. İstinyePark markalarının özel etkinlikleri, ışık şovları ve sürpriz isimlerin DJ performansları ile konuklarına unutulmaz bir FNO gecesi yaşatacak olan İstinyePark, gece boyunca açık kalacak.

City's Nişantaşı Vogue Fashion's Night Out gecesinde DJ Oben Budak'ın muhteşem performansı ve birbirinden heyecanlı sürprizler için, bu akşam City's'i sallamaya bekliyoruz!

Sephora İstinye Park Mağazası birbirinden özel sürprizleri ve çok özel fırsatları ile Vogue Fashion’s Night Out’ın en eğlenceli en trendy etkinlik alanı olacak! Güzellik ve bakım tutkunlarının bir yıl boyunca heyecanla beklediği VFNO’ya katılan Sephora, alışveriş severlere çok özel sürprizler sunuyor. 13 Eylül Perşembe akşamı 18:00-00:00 saatleri arasında, Sephora ürünlerinde ve sadece Sephora mağazalarında satılan Amerika’nın yanı sıra Avrupa'nın da en ünlü kozmetik markalarında %15 indirim fırsatı Sephora kart müşterilerini bekliyor.

Faik Sönmez Erenköy, İstinyepark ve Nişantaşı mağazalarında Fashion Night Out organizasyonuna özel indirimler sizi bekliyor.

KİP  Fashion's Night Out'a özel %40 indirim fırsatını yakalamak için sizleri bugün İstinye Park mağazasına bekliyoruz.

GAP Ve  GAP Kids mağazalarında Bu geceye Özel 100 TL ve üzeri sezon alışverişlerinizde %20 hediye çeki kampanyası sunmaktadır.

Divarese İstinye Park AVM, City's AVM ve Şaşkınbakkal mağazalarında FNO'ya özel %20 indirim fırsatı sunulacaktır.Saat 19:00 - 23:00 saatleri arasında Divarese mağazalarına gelen müşterilerine çeşitli ikramlar yapılacak...

LTB Jeans Bugün saat 18-24 arası, modanın en büyük alışveriş partisi Vogue Fashion’s Night Out İstanbul'daki herkesi LTB Erenköy mağazasına bekliyor. Bu özel günde canlı DJ performansı ve sürpriz hediyelerin yanında yeni sezon ürünler LTB Erenköy mağazasında bu güne özel %25 indirimli!

Vero Moda; Ünlülerin katılımı, canlı müzik ve DJ performanslarıyla gece geç saatlere kadar sürecek olan Fashion’s Night Out için Vero Moda, 13 Eylül Perşembe akşamı 18.00-24.00 saatleri arasında Nişantaşı mağazasında geceye özel tüm ürünlerde indirim sunuyor.

Brandroom, Demsa Group Luxury, Monobrand 13 Eylül Perşembe akşamı VFNO’ya özel müzik ve ikram eşliğinde misafirlerini ağırlayacak. Demsa Group Luxury, en yüksek tutarda alışveriş yapanlara, Triwa’nın çok özel saat hediyelerinin yanı sıra World Travel Trip ve Setur İşbirliğinde cruise seyahatinden Pera Palas  Hotel’de akşam yemeği, konaklama, SpA ve 5 çayı keyfine kadar pek çok hediyeyi bir arada sunacak.

English Home Suadiye, Erenköy, İstinyepark ve Nişantaşı mağazalarında saat 21:00 - 24:00 arasında tüm ürünlerde %25 İndirim uygulanacaktır.

Emporio Armani Gucci Loro Piana ve Porsche Design mağazalarında  Bonus Miles & Smiles kredi kartları,  Shop & Miles kartlar, American Express® ve  Flexi'ye özel 2012 kış sezonu ürünlerinde

Dockers, stilinizi yeniden keşfetmenize yardımcı olacak. 13 Eylül Perşembe akşamı, İstiyePark Boyner’deki Dockers® satış noktasına gelenler, Dockers® erkek stil danışmanının vereceği ipuçlarıyla sonbahar boyunca vazgeçemeyecekleri maskülen ve tarz sahibi kombinasyonlar yaratacaklar.

Adidas İstinye Park ve Nişantaşı mağazalarının girişlerine kurulacak all Originals represent alanından geçerken fotoğrafçılara en şık pozlarınızı vermeyi unutmayın. Siz indirimli alışverişin keyfini çıkarırken, fotoğrafınız özel çerçevesi ile hazırlanıyor olacak.

Batik İstinye Park mağazasında Top Model Tülin Şahin ile birlikte misafirlerine moda şöleni yaşatıyor… Ayrıca o geceye özel yeni sezon ürünlerinde %30 indirim fırsatını kaçırmayın...

Adil Işık Vogue Fashion's Night Out gecesi; ünlü moda editörleri Tülin Kermen ve Ceylan Atınç, adL Fashion Truck eşliğinde sizlerle birlikte olacak! Bağdat Caddesi'nde başlayan yolculuğumuz Nişantaşı'nda devam edecek ve İstinye Park'da son bulacak.
Modanın son trendlerine göre kıyafetleriniz seçilecek, Instagram'da paylaşılacak.
En çok beğenilen kombin, sahibini bulacak!

Mudo, İstinye Park Mudo City, Nişantaşı Mudo Store ve Bağdat Caddesi Mudo Collection’da yer alacak ünlü moda bloggerları stillerini konuşturacaklar.
Saat 18.00-24.00 arasında, moda dünyasının ünlü moda bloggerları’ndan Pink Freud ve Niceboys İstinye Park Mudo City’de; Alışveriş Cini Nişantaşı Mudo Store’da; Koray Caner Öztürk Bağdat Caddesi Mudo Collection’da moda severlerle buluşacaklar.

Mavi Jean Fashion’s Night Out’a özel olarak İstinye Park, Nişantaşı, Nişantaşı City’s ve Bağdat Caddesi mağazalarında 18:00-24:00 saatleri arasında yapılan tüm alışverişlerde müşterilere %20 indirim avantajı sunulacak.
Ayrıca “Mavi muhabirleri Vogue Fashion’s Night Out Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve İstinye Park’tan bildiriyor” etkinliğiyle gece boyunca üç lokasyonda katılımcıların stili Mavi’nin Facebook, Twitter, Instagram sayfalarından paylaşılacak. Ayrıca ünlü blogger Billur Saatçi, Nişantaşı mağazasının önünde FNO modasını Mavi’nin Instagram’ından paylaşacak.

Atasay, 13 Eylül gecesi İstinye Park ve Bağdat Caddesi  mağazalarında pırlantalı ürünlerde yüzde 15, altın ürünlerde ise yüzde 10 indirim sunuyor.,Ayrıca  alışveriş yapan herkese bu geceyi unutulmaz kılacak “Şans Bilekliği”  de hediye ediliyor.

Twigy severler, Vogue Fashion's Night Out İstanbul kapsamında sıcak ve rahat bir kış sezonu için özel tasarımlı bir koleksiyon sunan Twigy ürünlerine yüzde 40 indirim ile sahip olabilecek…

FLO, bu geceye özel İstinyePark mağazasından alışveriş yapan herkese dünyada öne çıkan trendleri taşıyan 2012 Sonbahar/Kış koleksiyonuna ait işaretli ürünlerde yüzde 25 indirim uygulayacak.

NetWork, ”Goldrun” isimli uygulama sayesinde müşteriler; mağazalarda bulunan iPad’ler aracılığıyla, NetWork’ün yüzü olan dünyaca ünlü modeller Andres Velencoso ve Iris Strubegger’le aynı karede göründükleri sanal fotoğraflar çektirebilecek.
Misafirler ayrıca; Erenköy, Şaşkınbakkal, Teşvikiye ve İstinyePark mağazalarında en çok beğendikleri ürünün fotoğrafını, “#checkinnetwork” etiketiyle Twitter’dan paylaşarak, ödül kazanmaya aday olacak. Yapılan paylaşımlar arasından NetWork’ün tasarımcıları tarafından seçilecek, en iyi ürün fotoğrafını çeken 3 kişiye, 1.000, 750 ve 500 TL değerinde hediye çeki verilecek.

Fabrika; Niceboys ve İconjane ile Benim Fabrikam Stilini gösterme zamanı... Benim Fabrikam yarışmasıyla kendi Fabrika stilini göster! Ünlü Blogger'lar Niceboy ve İconjane'den fikirleri al, kombinini yap, ve mağazamızda kamera karşısına geç! En iyi kadın ve en iyi erkek kombini sahiplerine 250 TL hediye çeki ve Tektekçi'den 10 Shot... İstinye Park'ta, 17:00-24:00 saateleri arasında!
AyrıcaYılın en çok konuşulan genç yeteneği Can Bonomo, VFNO'a özel saat 21:00'de İstinye Park Fabrika mağazasında olacak.

Levi's Fashion Night Out'ta yalnızca bugüne özel fırsatlar İstinye Park mağazasında sizleri bekliyor olacak. Bu geceye özel %20 indirim ve Fashion Night Out'a özel Çanta ve Fotoğraf Çekimi hediye!

Benetton, Esra Çoruh’un “I’m Fashion” ekibiyle birlikte, fotoğrafı çekilecek Yapı Kredi Worldcard kart sahiplerinin styling’ini yaparak onlara unutulmaz birer gece yaşatacak. Yapı Kredi Worldcard sahiplerinin İstinyePark’ta kurulacak 200 m2’lik dev stüdyoda ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut tarafından gerçekleştirilecek kişiye özel moda çekimine katılma fırsatı bulacak.

Silk&Cashmere İstinye Park mağazası, Vogue Fashion’s Night Out gecesinde müşterilerini 19:00-20:45 arası ünlü Astrolog Hande Kazanova’yla buluşturuyor. 500 TL’lik alışveriş yapan herkes, Hande Kazanova’nın kişiye özel hazırlayacağı “ Yıldız Takvimi” ile iş yaşantısından, özel hayatlarına kadar gelecekleri ile ilgili her türlü konuda yıldızların nasıl bir rota çizdiğini öğrenme imkanını bulacaklar.
Silk&Cashmere; Nişantaşı mağazası önünde ise müşterilerine seyyar aksesuar arabasından alışveriş yapma imkanı sunarak nostaljik bir gece yaşatacak.

Kyo My Friend Bağdat Caddesi ve Nişantaşı mağazalarında kış ürünlerinde bu geceye özel %20, mayo ve bikinilerde ise ekstra %50+ %20 indirim sadece bu geceye özel sizleri bekliyor! Ayrıca tüm desenli bikiniler sadece 19.90 TL.

İpekyol Vogue Fashion's Night Out etkinliğinin büyüsünü 18:00 - 24:00 saatleri arasında İtinye Park, Abdi İpelçi ve Bağdat Caddesi mağazalarında %20 indirim fırsatı eşliğinde kokteyl keyfini birlikte yaşatacak.

Tekin Acar Cosmetics Bağdat ve Nişantaşı Tekin Acar Cosmetics mağazalarında alışveriş partisine katılıp hem %50'ye varan indirimin ve eğlencenin hem de alışverişin tadını çıkarın!

Twist Vogue Fashion's Night Out İstanbul etkinliği kapsamında gün boyunca İstinye Park ve Bağdat Caddesi'ndeki mağazalarında %20 indirim indirim uygulacak.

Koton, Modanın En Büyük Alışveriş Partisi Vogue Fashion's Night Out saat 18:00 - 24:00 saatleri arasında Nişantaşı City's, İstinye Park ve Bağdat Caddesindeki mağazalarındaki %30 indirim'i kaçırmayın!

Damat - Tween  13 Eylül'deki Vogue Fashion's Night Out İstanbul gecesi yeni sezon ürünlerde %30 indirim ve sürprizler için sizi İstinye Park, Bağdat Caddesi, Nişantaşı Vali Konağı Caddesi ve City's mağazalarına bekliyor...

Beymen Akmerkez, Ataköy, Metrocity, Carrefour, Capacity, Erenköy, İstinyePark, N.Taşı City’s, Galleria, Akbatı, Buyaka, Trump Towers  Beymen Club Mağazaları’ndaki Finansbank POS’larından yapılacak her 500 TL ve üzeri alışverişlere 100 TL indirim, World'e özel  1000 TL alışverişe 250 TL hediye çeki hediye kampanyası düzenleyecektir.

Lacoste, İstinye Park, City’s ve Nişantaşı mağazalarında Lacoste severleri Fransız müzikleri ve şarapları eşliğinde VFNO’ya özel %20 indirim fırsatı sunacak...

Swatch, Alışveriş şenliğine özel İstinye Park, City’s ve Nişantaşı mağazalarında tüm alışverişlerde %20 İndirim Uygulayacaktır.

Bath & Body Works, Toni&Guy ile birlikte düzenlenecek olan etkinlik kapsamında en beğendiğiniz kokunun sıkılacağı kurdelalar ile size özel saç örgüsü yaptırabilirsiniz

Victoria’s Secret, FNO gecesi İstinye Park ve City’s mağazalarından yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde çanta  hediye edecek...

La Senza, FNO'ya gecesi Suadiye, İstinye Park ve Cit's mağazalarında seksi dedektif yarışması ile Ürünlerin arasına gizlenmiş dudak stickerını bulanlar aldıkları seksi südyene seksi külot hediyesi kazanacak, kiraz stickerını bulanlar ise bir üst bir alt koton giyim alışverişlerini %25 indirimli yapacaklar. Kalpli stickerı bulanlar da trendy südyen aldıkları takdirde trendy külodun da sahibi olacaklar.
Nine West City’s ve Şaşkınbakkal mağazalarının önünde standı olan Inglot’tan yaptığınız her alışverişde  %25 indirim fırsatından yararlanacaksınız.

Topshop Giyim Suadiye ve Nişantaşı mağazalarında FNO 2012 gecesine özel her yarım saatte bir yapılacak çekilişlerle hediyeler verecek. Ayrıca Vogue ekibinin seçtiği "Vogue Seçti" ürünlerinden satın alanlar %20 indirim sahibi olacak.

Deri giyim ve aksesuar modasında 40. Yılını kutlayan  DESA, FNO kapsamında İstinye Park, Nişantaşı Abdi İpekçi ve Bağdat Caddesi mağazalarında bir önceki yılı aratmayacak eğlenceli etkinliklere sizler için imza atacak. Fashion's Night Out'a özel sürprizleri ve geceye özel %10 indirim sizleri bekliyor.

Douglas  Fashion’s Night Out kapsamında City's Nişantaşı Mağazasında gerçekleşecek olan ücretsiz makyaj uygulaması, parfüm alışverişlerinde %15 indirim ve binlerce sürpriz hediye ile hayallerinizdeki güzelliğe kavuşacaksınız.

Panço; Bu akşam Vouge " Fashion's Night Out " gecesine özel İSTİNYE PARK mağazasında özel indirimler , hediyeler ve süpriz etkinlikler sizleri bekliyor !
13 Eylül 16:00 - 22:00 saatleri arasında stil danışmanları mağazalardaki çocukları özel seçtikleri kıyafetler ile giydiriyor ve kırmızı halı önünde fotoğrafları çekildikten sonra facebook ana sayfasında yayınlanıyor olacak.

Magic Form mağazaları alışveriş partisine dönüşüyor! Fashion's Night Out gecesi Pembe şampanya ve lezzetli macaronlarımızı tadarken size özel indirimler ve keyifli saatler sizi bekliyor!

C&A Fashion's Night Out gecesini İstinye Park ve Nişantaşı City's mağazalarında saat 18:00-24:00 arasında %20 indirimle kutluyor!

Alisverisrehberi.com olarak Vogue Fashion's Night Out başlayacağı 13 Eylül 2012 saat 18:00'a kadar markalardan bize ulaşan tüm etkinlkik ve indirim haberlerini buraya ekleyerek siz ziyaretcilerimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.



İlgili etiketler : Fashion's Night Out, Fashion's Night Out 2012, Fashion's Night Out İnidirimler, Fashion's Night Out Kampanyalar, Fashion's Night Out Kampanyaları, Fashion's Night Out Etkinlikleri, Fashion Night Out, İndirim, Etkinlik, kampanya,

Kampanya Sahibi

Alışveriş Rehberi
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Eylül 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Eylül 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 13 Eylül 2012
  • Trafik

    : 2906

Benzer Kampanyalar