Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Eczacıbaşı Kültür Sanat Kart Çekiliş Kampanyası

  • 4 yıl önce eklendi
  • 814 defa incelendi
  • Puan : star star star star 12 incelemede 3,5 puan almıştır.
Eczacıbaşı Kültür Sanat Kart ile hayata sanat kat!

2.000 üniversite öğrencisine İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın düzenlediği tüm etkinliklerde ve İstanbul Modern'e ziyarette geçerli 250 TL değerinde Kültür Sanat Kart hediye...

Eczacıbaşı Kültür Sanat Kart ile  dilediğin İKSV etkinliğinde, İstanbul Modern sergilerinde kulanabilirsiniz.

Kampanya Detayı:
  • Eczacıbaşı Kültür Sanat Kart çekilişi İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı (“İKSV”) tarafından alınan Milli Piyango İdaresi’nin 10.01.2020 gün ve 40453693-255.01.02-E.310 sayılı izniyle düzenlenmektedir.
  • Çekiliş için başvuruların başlama tarihi ve saati 20 Ocak 2020 saat 14.00 olarak belirlenmiştir. Bitiş tarihi ve saati ise 2 Şubat 2020 saat 17.00’dir. Başvuru olanağı Türkiye genelinde geçerlidir.
    Başvurular yalnızca www.kultursanatkart.com adresi üzerinden yapılır. Öğrencilerin başvuru yapmaya hak kazanabilmesi için başvuru formunu doldurmadan önce kendisine web sitesi üzerinden sorulan beş adet soruyu doğru cevaplaması gerekir. Sorulara doğru yanıt verilene dek birden fazla kez cevaplanabilir.
  • Soruya doğru yanıt verenler, çekişile katılabilmek için başvuru formunda istenilen bütün bilgileri eksiksiz ve doğru olarak doldurmakla yükümlüdür. Bilgilerin yanlış verilmesi ve/veya eksik doldurulması halinde hangi aşamada olursa olsun başvurular geçersiz sayılacak ve/veya kazanılan haklar iptal edilecektir.
  • Başvurusunu tamamlayan katılımcılara çekilişe katılma hakkı tanınır. Her katılımcının yalnız bir başvuru ve çekiliş hakkı bulunur. Çekiliş sonucu kazanan kişi ancak bir adet Eczacıbaşı Kültür Sanat Kartı alma hakkına sahip olabilir.
  • Yapılacak çekiliş sonucunda kazananlara (talihli başına bir adet olmak üzere) KDV+ÖTV, rüsum gibi hizmetin bedeli içinde bulunan vergiler dahil, beher değeri 250 TL olan her bir kazanan kişiye birer adet olmak üzere toplamda 2.000 adet Eczacıbaşı Kültür Sanat Kart verilecektir. Eczacıbaşı Kültür Sanat Kart, 31.12.2020 tarihine kadar İstanbul Müzik, Caz, Film ve Tiyatro Festivalleri, İstanbul Bienali, İstanbul Tasarım Bienali, Salon İKSV, Filmekimi ve İKSV’nin düzenlediği tüm etkinliklere ve İstanbul Modern’de gerçekleştirilen sergilere güncel bilet fiyatları üzerinden 250 TL limit dahilinde katılım olanağı sağlar.
  • Çekiliş, 4 Şubat 2020 tarihinde, saat 10.00’da İKSV Sadi Konuralp Cad. No: 5 Şişhane, Beyoğlu İstanbul adresinde toplam katılım sayısının rakam haneleri adedi kadar numaralı toplarla çekilmesi suretiyle noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir.
  • Çekilişe dahil edilecek katılım listesi, İKSV tarafından mükerrer başvurular elendikten sonra, ad/soyad, adres, e-posta, cep telefonunu, üniversite ve bölüm bilgilerini içerecek şekilde hazırlanarak çekiliş öncesinde çekiliş heyetine sunulacaktır.
  • Çekiliş sonunda 2.000 adet “Asil Talihli” ve 1.500 adet “Yedek Talihli” belirlenecektir. Çekiliş sonuçları 9 Şubat 2020 tarihinde yayınlanacak Hürriyet Gazetesi’nin “Kelebek” ekinde ve ayrıca www.kultursanatkart.com web sitesinde ilan edilecektir. Çekilişten sonra asil ve yedek talihlilerin adreslerine taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacak ve başvuru sırasında bildirmiş oldukları e-posta adreslerine Eczacıbaşı Holding A.Ş. (“Eczacıbaşı”) tarafından bildirimde bulunacaktır. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri eksik, hatalı veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır. Her halükarda, çekiliş sonuçları, kartın teslim süreleri, uyulması gereken prosedür ve/veya asil ve yedek listelere ilişkin tüm ilan ve duyuruları takip etmek başvuranların sorumluluğundadır. Bu kapsamda, posta adresi ve/veya e-posta adreslerinin eksik ve/veya güncel olmaması, posta hizmetlerindeki aksamalar veya elektronik altyapıdaki arıza, aksama ya da gecikmeler gibi nedenlerle tebligat ve e-posta bildiriminin talihliye ulaşmamasından veya geç ulaşmasından dolayı Eczacıbaşı veya İKSV’nin hiçbir sorumluluğu bulunmaz.
    Çekiliş sonucunda Eczacıbaşı Kültür Sanat Kart almaya hak kazanan asil talihliler, kartlarını 10-24 Şubat 2020 tarihlerinde teslim alabilirler. Asil talihlilerden kartlarını teslim almayan kişilerin olması durumunda, sırayla bilgilendirme yapılacak yedek talihliler de 25 Şubat-9 Mart tarihlerinde kartlarını teslim alabilirler. Yedek talihlilerden kazananlara 25 Şubat tarihinde bilgilendirme yapılacaktır.
  • Kartınızı İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’da aşağıda belirtilen adreslerde ve tarihlerde teslim alabilirsiniz. Kartınızı İstanbul dışındaki dağıtım noktalarından teslim almak istiyorsanız talebinizi kultursanatkart@iksv.org adresine en geç 18 Şubat 2020 tarihine kadar bildirmeniz gerekmektedir. Kartınız, İstanbul dışında istediğiniz dağıtım noktasına ancak talepte bulunduğunuz takdirde gönderilecek olup, 18 Şubat 2020 tarihinden sonra talepte bulunmanız halinde kartınızı İstanbul’dan teslim almanız gerekecektir. Kartınızı teslim almak için tarafınıza çekilişi kazandığınıza ilişkin olarak gönderilen e-postanın çıkışıyla birlikte güncel ve geçerli öğrenci kimliğinizi ve kamu kuruluşları tarafından düzenlenmiş fotoğraflı kimlik belgenizi göstererek başvuru sırasında verdiğiniz bilgileri onaylatmalısınız.



İlgili etiketler : Eczacıbaşı Kültür Sanat Kart, Sanat Kart, İksv, Çekiliş,

Kampanya Sahibi

Alışveriş Rehberi
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Ocak 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 22 Ocak 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 2 Şubat 2020
  • Trafik

    : 814

Benzer Kampanyalar

  • Cappy Cappy'den Muhteşem Bir Tatil Ve Yüzlerce Hediye Fırsatı!

    Cappy'den Muhteşem Bir Tatil Ve Yüzlerce Hediye Fırsatı!

    Muhteşem Bir Tatil Ve Yüzlerce Hediye Cappy’de 1 lt Cappy Beyaz kapakların altındaki kodu Daha Daha'ya gir, The Land of Legends tatili ve muhteşem hediyeler kazanma şansı yakala! 1 ...
    2 Aralık 2023637 defa incelendi
  • City Center Outlet City Center AVM 6. Yıl Çekiliş Kampanyası

    City Center AVM 6. Yıl Çekiliş Kampanyası

    City Center AVM 6 Yaş Doğum Günü Kampanyamız Başladı. 22 Eylül 2023 - 11 Şubat 2024 tarihleri arasında City Center AVM içerisindeki mağazalardan tek seferde 500 TL ve katları alışveriş ...
    10 Ekim 2023742 defa incelendi
  • Anadolu Sigorta Sigortam Cepte iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Sigortam Cepte iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Anadolu Sigorta Sigortam Cepte kullanan 5 kişiye Iphone 15 hediye! 30 Aralık 2023 - 30 Ocak 2024 tarihleri arasında Sigortam Cepte uygulamasını indiren ve giriş yapan 5 kişi, çekiliş il...
    4 Ocak 2024760 defa incelendi
  • Tarsu AVM Tarsu AVM iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Tarsu AVM iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Tarsu'dan 3 Adet IPHONE 15 Hediye 15 Kasım 2023 - 15 Şubat 2024 tarihleri arasında Tarsu AVM içindeki mağazalardan tek seferde 500 TL ve katları tutarında alışveriş yaparak “Tarsu Cebin...
    15 Kasım 2023517 defa incelendi
  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024152 defa incelendi