Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Clearla Top Sende Yarışması

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1271 defa incelendi
  • Puan : star star star star 13 incelemede 3,69 puan almıştır.
Ronaldo’nun şık hareketine kafa tutabilir misin?

Bisiklet üzerinde, topla, sahada ya da sokakta farketmez! Şimdi kendini gösterme zamanı! En iyi futbol hareketini videoya çek, 30 Haziran'a kadar Instagram ya da Twitter'da #ClearlaTopSende etiketi ile paylaş, Ronaldo'yu görme ya da Ronaldo imzalı hediyelerden birini kazanma şansı yakala!

Yarışma Kuralları;
1. 01.06.2016 (Saat 18:00) – 30.06.2016(Saat 23:59) tarihleri arasında gerçekleştirilecek #ClearlaTopSende Yarışması ("Yarışma"),  Kampanya Milli Piyango İdaresi’nin 31.05.2016 tarih ve 24951361-255.05.02/1413-4488 sayılı yazısı uyarınca,  Saray Mahallesi Dr. Adnan Büyükdeniz Caddesi No: 13 34768 Ümraniye, İstanbul adresinde bulunan Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş. (“Unilever”) ve Manajans (Levent, Büyükdere Cad./harman Sok. Duran İş Merkezi D:4, Beşiktaş/Istanbul) tarafından düzenlenmektedir.
2. Kampanyaya katılım ve sitedeki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Katılım için herhangi bir ticari koşul aranmamaktadır. 
3. Unilever Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve diğer Unilever şirketler grubu (birlikte "Unilever" olarak anılacaktır) #ClearlaTopSende Yarışmasına ("Yarışma"), 18 yaşından küçükler, Unilever ve bağlı şirketlerinin çalışanları ve çalışanların ebeveynleri, yakın akrabaları katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi kendilerine ödül verilmez Bu yarışmaya sadece Türkiye Cumhuriyeti’nde ikamet eden kişiler katılabilir.
4. Ödülün kazanılması, işbu Katılım Koşulları ile ortaya konulan tüm gerekliliklerin yerine getirilmesine bağlıdır.
5. Kampanya boyunca katılımcılar bir video yükleyebilir ve bir kez katılabilirler. 
6. Kampanyaya katılan ve şartları yerine getiren tüm katılımcılar Kampanya’da yer almaya hak kazanacaktır.
7. Katılımcılar aşağıdaki yöntemi izleyerek yarışmaya katılabileceklerdir: Her katılımcı kendi hesabından Twitter ve Instagram uygulamasını kullanarak sergilemiş oldukları futbol hareketlerini içeren 1 orijinal videoyu #ClearlaTopSende etiketiyle paylaşacaklardır. #ClearlaTopSende etiketinin bulunmadığı videolar, yarışmaya katılım için geçerli sayılmayacaktır. Katılımcıların Instagram veya Twitter profillerinin kilitli olmaması gerekmektedir.Instagram veya Twitter'da video paylaşmak mobil cihaz kullanılmasını ve dolayısıyla operatörün mesajlaşma ve veri ücreti uygulamasını gerektirdiği hallerde Unilever bu ücretlerden dolayı sorumlu sayılamayacaktır.    Katılımcılar #ClearlaTopSende etiketiyle paylaştıkları videoların, Video Talimatlarına, İçerik Kısıtlamalarına, Limit ve İzinlere (birlikte "Esaslar ve Kısıtlamalar" olarak anılacaktır) uyumlu olduğunu ve aksi halde Yarışmadan diskalifiye edebileceklerini kabul ve taahhüt ederler.   Yarışma için paylaşılan videolar Unilever ve Ajans tarafından değerlendirilecektir. Değerlendirme üzerine onaylanan videolar bit.ly/1QeRvEt websitesi ve LiveWall üzerinden erişilebilir hale gelecektir. Onaylanmayan videolar için herhangi bir geri bildirim yapılmayacaktır. bit.ly/1QeRvEt websitesi ve LiveWall üzerinden yayınlanan videolarda ses bulunmayacak ve Instagram – Twitter’da yayınlanan başlık kısmı yayınlanmayacaktır.   Video yüklemesinin gerçek kişiler tarafından yapılması gerekmektedir. Bilgileri doğru olmayan veya Unilever yetkililerini aldatmaya yönelik olan videolar geçersiz sayılacaktır. Bu çeşit videolarla ilişkisi olduğu tespit edilen kullanıcıların katılımları iptal edilecek ve yarışmayı kazanmış olsalar dahi hediyeleri kendilerine teslim edilmeyecektir  
8. Bu videolarının bit.ly/1QeRvEt websitesi ve LiveWall'dan uygunsuz olduğu, mevzuata aykırı olduğu ve/veya başkalarının haklarını çiğnediği gerekçesiyle v.b. kaldırılması için ihbarda bulunulabilecektir.  Bunun için ihbarda bulunan videonun linki ve videonun hangi gerekçe/lerle kaldırılması gerektiğine ilişkin ihbar contact@clearpowermove.com adresine e-posta ile göndermelidir. Videonun Instagram veya Twitter üzerinden paylaşılması halinde e-postaya ihbarda bulunanın ilgili sosyal medyayı mailde belirtmesi ve maile eklemesi gerekmektedir.  
9. Gönderilen videoların iş burada istenilen niteliğe ve iyi görüntü kalitesine sahip olması gerekmektedir. Unilever’in katılımcıların yükledikleri videoları denetleme ve uygun bulmadıklarının yüklenmesini ve oylamaya açılmasını herhangi bir neden belirtmeksizin engelleme hakkı bulunmaktadır. Unilever, yarışmaya katılan videoları, ön elemeyi geçmiş olsalar bile herhangi bir gerekçe göstermeden Sitede yayından kaldırma ve yarışma dışı bırakma hakkına sahiptir.   Video Talimatları:  

- Video      Instagram veya Twitter'da paylaşıldıysa, ilgili uygulama açısından kabul      edilebilir formatta olmalıdır.
- Instagram      veya Twitter'da paylaşıldıysa, #ClearlaTopSende etiketiyle yüklenmelidir.
- Herhangi      bir türde tanıtım amaçlı kullanılmış bir video olmamalıdır.
- Instagram      veya Twitter'da paylaşıldıysa, ilgili uygulamanın kullanım şartlarına da uygun      olmalıdır.
İçerik Kısıtlamaları:  · Video, Gizlilik, kamusallık veya fikri mülkiyet hakları dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere  bir başkasının haklarını ihlal eden veya telif hakkı ihlali oluşturan materyal içermemelidir;  · Unilever, İdareci veya Yarışma ile ilgili bir başka kişi veya şirket veya taraf aleyhine konuşma bulunmamalıdır;  · Cristiano Ronaldo aleyhine ifadeler bulunmamalıdır; · Katılımcının bu Yarışmada kendi videosuna dahil etmek için sınırlı kullanım iznine sahip olduğu Unilever mülkiyetinde bulunan marka adları veya ticari markalar haricinde, marka adı veya ticari marka içermemelidir; · Katılımcı tarafından oluşturulmamış görseller veya eserler içermemelidir; · Uygunsuz, ahlaksız, adaba aykırı, müstehcen, nefret uyandıran, haksız, karalayıcı, kötüleyici, hakaret içeren materyal veya Unilever’in ve temsilcilerinin yegane takdir yetkisine göre belirlenen şekilde uygunsuz materyal bulunmamalıdır;  · Irk, cinsiyet, din, uyruk, v.b. ayrımcılığı destekleyen veya herhangi bir gruba veya bireye zarar vermeyi hedefleyen veya fanatikliği, ırkçılığı, nefreti destekleyen materyal içermemelidir;  · Videonun oluşturulduğu ülkelerdeki yasalara veya düzenlemelere aykırı veya söz konusu yasaları veya düzenlemeleri ihlal eden, yasa dışı materyal içermemelidir; · Uzunluğu 15 saniyeyi geçmemelidir;  · Videoda Katılımcı haricinde bir başkası bulunmamalıdır. Birden çok kişinin yer aldığı videolar kabul edilmeyecektir; · Video futbol hareketi veya hüneri gösteren içeriğe sahip olmalıdır.   Yukarıda belirtilen talimat ve içeriğe sahip olmayan videolardan doğan her türlü mali ve/veya cezai sorumluluk münhasıran videoyu yükleyene aittir.  
10. Katılımcı, yüklediği videonun kendisine ait olduğunu kabul ve taahhüt eder. Katılımcı, kendisinden başka bir kişinin gizlilik hakkını kişilik hakkını ihlal etmediğini ve fikri ve sınai mülkiyet haklar çerçevesinde korunan hiçbir bilgi görsel ve/veya işitsel materyali yüklemeyeceğini taahhüt eder. Burada belirtilen durumların ihlali halinde, her türlü hukuki ve cezai sorumluluk münhasıran kullanıcıya ait olacaktır. Hakları kendisine ait olmayan bir video ile başvuran Katılımcı yarışmayı kazansa dahi ödüle hak kazanamaz.  
11. Her Katılımcı, Yarışma Süresi boyunca sadece bir (1) özgün video yükleyebilir. Belirtilen limiti aşan şekilde alınan Gönderiler geçersiz olacaktır. Kod, makro veya diğer otomatik yollar ile oluşturulan videolar geçersiz sayılacak, yarışma dışı bırakılacaktır.
12. Katılımcılar videolarında kullandıkları materyaller, kişiler v.b. her türlü izni almış olmak zorundadırlar. Unilever tarafından talep edilmesi halinde bu izinlerin ibrazı zorunludur.
13. Katılımcılar, yükledikleri videoların kamuya sunulma hakkını, işleme hakkını, çoğaltma hakkını, yayma hakkını herhangi bir kısıtlama olmaksızın ve süresiz olarak münhasıran Unilever’e devrettiklerini ve telif, lisans ve gösterim dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın herhangi bir fikri ve sınai hak alacak talebinde bulunmayacaklarını iş burada gayri kabili rücu olarak kabul ederler.  
14. Yarışmaya gönderilen uygun tüm videolar, aşağıdaki kriterler "Değerlendirme Kriterleri" dikkate alınarak, ödül kazananlar olarak altı (6) Katılımcıya kadar, seçim yapılması konusunda yegane takdir yetkisine sahip, Unilever tarafından oluşturulan jüri tarafından değerlendirilecektir: · Yaratıcılık/Orijinallik (%33)  · Gönderinin Kalitesi (%33) · Yarışma Temasına Uygunluk (%34)   Katılımcılar arasında beraberlik olması halinde, Unilever tarafından seçilecek olan üçüncü taraf bir hakem kazananın belirlenmesi için Değerlendirme Kriterlerini dikkate alarak berabere kalan katılımcıları değerlendirecektir.
15.Yarışmanın kazananları [15] Temmuz 2016 tarihinde veya bu tarihlerde Instagram ve Twitter üzerinden bilgilendirilecektir. Potansiyel kazananlar, kazandıklarına ilişkin bildirimi aldıktan itibaren 72 saat içinde bildirime yanıt vermelidir. Potansiyel kazanan 72 saat içinde bildirime yanıt vermezse ödülü kaybedecektir. Potensiyel kazanan herhangi bir nedenden dolayı diskalifiye edilirse, yegane takdir yetkisi Unilever’de olmak üzere, ödül, juri tarafından o ödül için ikinci olarak seçilen yarışmacıya verilecektir.    
16. Bir Katılımcının birden fazla profili ile yarışmaya katılımı ve ödül kazanımı kurallara aykırıdır. Böyle bir durumun vuku bulması halinde, ödül hakkı hiç bir uyarı verilmeksizin iptal edilir. Unilever ve/veya Ajans’ın, yarışma boyunca, yarışma sonuçlarnı olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojileri kullanılarak hile yaptığı ya da haksız yollardan oy topladığı tespit edilen Katılımcının o güne kadarki bütün yarışma verilerini/oylarını hiçbir uyarı yapmadan iptal etme ve erişimini engelleme hakkı saklıdır.  
17.Katılımcılar, kampanyaya katılıp, bilgi formunu dolduran kişilerin paylaştığı videoların ve kişisel bilgilerinin Unilever ve Ajans nezdinde saklı olduğu ve katılımcılar bu bilgilerin Unilever ve Ajans tarafından üçüncü kişilerle paylaşmayacağı, sadece kampanya çerçevesinde iletişim amaçlı kullanılacağını kabul ederler. Kişisel bilgiler şu doğrultuda kullanılacaktır:
(a) potansiyel kazananlar ile temasa geçilmesi; ve (b) Katılımcı, Unilever’den ek bilgi almak isterse, ek bilgilerin Katılımcıya gönderilmesi.  Kullanıcıların bilgi formunu doldurarak paylaştıkları kişisel bilgiler Unilever ve Ajans nezdinde saklıdır ve gizlilik politikası uyarınca korunmaktadır. Detaylı bilgi için gizlilik politikamızı inceleyebilirsiniz: http://www.unileverprivacypolicy.com/turkish/policy.aspx
18. Unilever ve/veya Ajans kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
19. Unilever bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.
20. Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.
21. bit.ly/1QeRvEt websitesi ve LiveWall üzerinde yer alan videolar Fikri ve Sınai Haklar ile ilgili yasal mevzuat gereğince korunmaktadır. Site kullanıcıları, siteyi kullanmaları sonucunda siteye dahil olan her türlü içerik üzerinde eser/hak sahibi olduklarını ve bu sayılar üzerindeki tüm mülkiyet hakları ile eser sahibi olmaktan ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’ndan doğan çoğaltma, yayma, işleme, işaret ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim, temsil şeklindeki mali haklarını ve/veya icracı ve/veya yapımcı olmaktan doğan bağlantılı haklarını, topluma sunuluş biçim, zaman ve yerinin belirlenmesi ve eserde herhangi bir şekilde değişiklik yapılması ve diğer tüm fikri ve sınai haklarını, kişisel haklarını, Unilever tarafından belirlenen her türlü mecrada ve organizasyonda vs herhangi bir süre ve mecra kısıtlaması olmaksızın, Türkiye ve dünyada kullanılmak üzere, herhangi bir bedel talep etmeksizin Unilever’e devrettiğini kabul, beyan ve taahhüt etmektedir.
22. Birinci seçilen talihli, yarışma sona erdikten sonra 31 Aralık 2017 tarihine kadar oynanacak bir futbol maçında Cristiano Ronaldo'yu izlemek için maça gitme hakkı kazanacaktır. Talihli, Cristiano Ronaldo’nun oynaması planlanan 2 kişilik futbol maçı bileti, futbol maçının yapılacağı ülkeye iki kişilik uçak bileti, iki kişilik 2 gece otel konaklama ücreti ve ekstra seyahat ücretleri için 500 USD kazanacaktır. İkinci seçilen iki talihli, Cristiano Ronaldo imzalı futbol topu kazanacaktır. Üçüncü seçilecek üç talihli Cristiano Ronaldo tarafından imzalanmış poster kazanacaktır.  
23. Kazanılan ödül başkasına devredilemez veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez. Herhangi bir sebepten dolayı belirlenen ödülün talihlilere verilemeyecek duruma gelmesi durumunda  Unilever bu ödülü eş değer veya daha fazla değere sahip bir ödülle değiştirme hakkını saklı tutar. Kazananlar, ödülün alınması ve/veya kullanımı ile ilgili tüm vergilerden ve ücretlerden sorumludur. 
24. Kazananlar, Yarışmaya katılımlarından veya ödülün almaları, kullanmalarından doğan, kişisel yaralanma, ölüm veya mal zararı veya kaybı dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, her türlü iddia veya dava nedeni ile ilgili olarak Unilever’i muaf tutatacğını kabul, beyan ve taahhüt eder. Katılımcılar, Yarışmanın hiçbir şekilde Instagram, Facebook veya Twitter tarafından desteklenmediğini veya idare edilmediğini veya bunlar ile ilgili olmadığını kabul ederler.
25. Takdir yetkisi Unilever’e ait olmak üzere, Yarışmanın bütünlüğüne veya doğru şekilde işler durumda olmasına zarar veren herhangi bir sahtekarlık, teknik arıza, insan hatası veya bir başka faktör ün ortaya çıkması durumunda Unilever Yarışmayı iptal etme, askıya alma ve/veya Yarışmayı veya Yarışmanın herhangi bir kısmını değiştirme hakkını saklı tutar. Yarışma sona erdirilecekse, Unilever, yukarıda açıklanan değerlendirme kriterlerini kullanarak sözkonusu iptale sebebiyet veren durum ortaya çıkana kadar yüklenen videolardan şüpheye yer vermeyenler arasından kazananları belirleyebilecektir.  
26. Unilever, (1) Katılımcı hakkında yanlış veya hatalı bilgi verilmesi; 
(2) Telefon hatları veya ağ donanımı veya yazılımındaki arızalar, kesintiler veya bağlantı kesilmeleri dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, her türlü teknik arıza; 
(3) Yarışma ile ilgili herhangi bir materyalde ortaya çıkabilecek baskı, tipografi, teknik, bilgisayar, ağ veya insan hatası; 
(5) Doğrudan veya dolaylı, kısmen veya bütün olarak, Katılımcının Yarışmaya katılımından veya herhangi bir ödülü almasından veya kullanmasından veya suiistimal etmesinden doğabilecek her yaralanma veya mal zararı (seyahat/aktivite ile ilgili olanlar da dahil olmak üzere). 
(6) Bilgisayar sistemleri, sunucular, sağlayıcılar, yazılım/donanım ile ilgili teknik problemlerden, arızalardan, kaybolan veya kullanılamaz ağ bağlantılarından veya sorunlu, eksik, karmaşık veya gecikmeli bilgisayar aktarımlarından doğan sorunlardan Unilever hiçbir şekilde sorumlu değildir. 
(7)Videoların yetkisiz üçüncü kişilerce kullanılmasından Unilever sorumlu değildir.
27. İşbu Katılım Şart ve Koşullarından doğan uyuşmazlıklarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Müdürlükleri yetkilidir.
28. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi contact@clearpowermove.com adresine mail atarak alınabilir.



İlgili etiketler : Clearla, Clearla Yarışma, Yarışma,

Kampanya Sahibi

Clear
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Haziran 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : 7 Haziran 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2016
  • Trafik

    : 1271

Benzer Kampanyalar

  • Mondi MondiHome Anneler Günü Yarışması

    MondiHome Anneler Günü Yarışması

    MondiHome Anneler Günü Yarışması Başladı! Anneler Günü'nü hem birlikte kutlamak hem de annelerimize olan sevgimizi herkese duyurmak, ona bu özel günde harika bir hediye verebilmek için ...
    30 Nisan 2024138 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024346 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024168 defa incelendi