Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Clear, Burak Özçivit ile Akşam Yemeğine Gönderiyor!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2920 defa incelendi
  • Puan : star star star 178 incelemede 2,6 puan almıştır.
Burak Özçivit, Clear’ın Yeni Bitkisel Sentez reklam filminden sonra şimdi de yepyeni bir dijital uygulamayla kadınların takibine takılıyor. Eğlenceli uygulamada, Burak’la asansörde kalan kullanıcılar Burak’ın sorularını eğlenceli biçimde yanıtlayarak onunla baş başa yemek yeme şansı yakalıyor.

İki yıldır Clear’ın marka yüzü olan Burak Özçivit, Yeni Bitkisel Sentez reklam filminden sonra şimdi de çok farklı ve eğlenceli bir projeyle dijitalde tüketici karşısına çıkıyor.  

Clear Bitkisel Sentez’in dijitalde başlattığı renkli uygulama, Clear’ın kullanıcılara yaşattığı farklı deneyimlerle dikkat çekiyor. www.buraklabasbasa.com adresi üzerinden gerçekleştirilen uygulamada kullanıcılar Burak’la asansörde kalıyor ve Burak’ın sorduğu eğlenceli soruları yanıtlıyor. Uygulamaya katılıp Burak Özçivit’in sorularına doğru cevap veren kullanıcılar daha sonra Burak’ı telefonda yemeğe çıkmaya ikna etmeye çalışacaklar. Uygulamaya katılan kullanıcılar arasından yapılacak çekilişle belirlenen şanslı isim Burak’la akşam yemeği yeme şansına sahip olacak.

#BuraklaAsansordeKalsam hashtag’iyle Twitter’da ve Facebook’ta da paylaşılabilen uygulamaya son katılım tarihi 22 Şubat 2014. Kazanan şanslı isim ve akşam yemeği detayları 24 Mart 2014 tarihinde www.buraklabasbasa.com adresinden duyurulacak.

Kampanya Detayı:
  • www.buraklabasbasa.com adresi üzerinden gerçekleştirilecek olan “Clear Bitkisel Sentez” uygulaması 22.01.2014(Saat:00:01)-22.02.2014(Saat:23:59) tarihleri arasında Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş tarafından düzenlenmektedir.
  • www.buraklabasbasa.com internet sitesine (ücretsiz) girip “Clear Bitkisel Sentez” uygulamasında yer alan videoyu takip ederek videonun 3 farklı bölümünde kendilerine sunulan soruları doğru veya yanlış fark etmeksizin cevaplayan kullanıcılar karşılarına çıkacak olan katılım formuna ad-soyad, adres ve cep telefonu bilgilerini girerek 1 çekiliş hakkı kazanacaklardır. Ayrıca katılım formunda verdikleri cep telefonundan Unilever Sanayi ve Ticaret T.A.Ş. tarafından aranarak (arama ücreti Unilever Sanayi ve Ticaret T.A.Ş.’ne aittir) Burak Özçivit’in ses kaydını dinleyen ve 1 dakikalık süre dâhilinde Burak Özçivit’i akşam yemeğine çıkmak için ikna ediciduygu ve düşüncelerini ifade eden bir sesli mesaj bırakan kullanıcılar 1 çekiliş hakkı daha kazanacaklardır. Kampanyaya katılım 2 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.
  • Bu kampanyaya katılanlar arasında yapılacak olan çekiliş sonucunda 1 kişi Burak Özçivit ile Akşam Yemeği ikramiyesi kazanacaktır.
  • Akşam Yemeği ikramiyesine talihlinin bulunduğu yerden ulaşım, konaklama vb. hizmetler dahil değildir. Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş talihliye karşı başkaca bir sorumluluk kabul etmez.
  • Kampanya katılım formundaki bilgilerin eksiksiz şekilde doldurulması gereklidir. Bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş sorumlu değildir.
  • Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.
  • Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. katılımcının e-posta adresine ve bırakmış olduğu cep telefonu aracılığıyla Unilever ürünlerine ilişkin kampanyalar hakkında bilgi vermek amacıyla tüketiciler ile iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar.
  • Çekiliş 10.03.2014 tarihinde yapılacak olup, kazanan kişi 24.03.2014 tarihinde www.buraklabasbasa.com sayfası üzerinden duyurulacaktır.
  • Kampanyaya katılım ve sitedeki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Katılım için herhangi birticarikoşul aranmamaktadır.
  • Kampanyaya Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez ve Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.
  • Yarışmaya yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.
  • Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.
  • İkramiyeye konu olan eşya ve-veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
  • Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
  • Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
  • Çekiliş neticesinde kazanan kişi, isminin Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş sayfası aracılığıyla açıklanmasını kabul etmiş olur.
  • Kampanya'ya katılanlar işbu Kampanya Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
  • Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.
  • Bu çekiliş Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş tarafından Milli Piyango İdaresinin 17.01.2014 tarihli ve 58259698-255.05.02/202-530 sayılı izni ile izin kapsamı dışında düzenlenmektedir.
  • Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş tarafından yapılacaktır. Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.
  • Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.



İlgili etiketler : Clear, Clear Bitkisel Sentez, Burak Özçivit, Buraklabasbasa.com, Yarışma,

Kampanya Sahibi

Clear
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Ocak 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 22 Şubat 2014
  • Trafik

    : 2920