Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Canon'um Elimde Avrupa Uçak Biletim Cebimde!

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1447 defa incelendi
  • Puan : star star star star 11 incelemede 3,55 puan almıştır.
Canon EOS 750D, EOS M3 veya EOS M10 fotoğraf makinelerinden birini alana 2 kişilik Gidiş-Dönüş Avrupa uçak bileti hediye!

Türkiye genelinde kampanya uygulayıcısı olan tüm Canon yetkili satış noktalarından 1 Mayıs 2016 – 30 Haziran 2016 tarihleri arasında kampanyaya dahil Canon E0SM3, EOSM10, 750D model ürünlerinden satın almak ve kampanya katılım koşullarına uygun olarak başvuruda bulunmak şartı ile Türkiye’de ikamet eden 18 yaşını doldurmuş, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kişiler Canon Uçuş Kampanyası’ndan faydalanabileceklerdir.

Kampanya Detayı:
1. Bu kampanya, tedarik edilecek promosyon uçak biletleri hariç, uçak biletlerine ait olan, iniş ve kalkış noktalarına göre rakamsal olarak farklılık gösterebilen tüm havaalanı vergileri, yakıt harcı, sigorta bedeli, tüm harç, bilet kesim ücreti, sigorta bedeli, diğer vergiler ve bunlarla sınırlı kalmamak kaydıyla benzeri masraflar tüketici katılımcılara ait olacak şekilde Ankara, İstanbul ve İzmir havalimanlarından Amsterdam, Londra, Paris, Berlin, Roma, Atina, Viyana, Brüksel, Budapeşte, Münih ve Milano varış noktalarından birine, ekonomi sınıfında çift kişilik gidiş - dönüş uçuş bileti alma hakkını sağlar.
2. Kampanya sadece gerçek kişiler için geçerli olup, hangi nam altında olursa olsun adi şirket, şirket, dernek veya vakıf vb. tüzel kuruluşlar kampanyadan faydalanamaz, bu kuruluşlara ait faturalar ile kampanyaya katılım başvurusunda bulunulamaz. Aksi halde yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.
3. Tüketicilerin kampanyadan faydalanabilmeleri için, faturaların kendi isimlerine düzenlenmiş olması zorunludur.
4. Kampanyaya katılım kişi başına 1 adetle sınırlıdır. Her bir rezervasyon ve her bir uçuş için sadece bir kod kullanılabilir. Katılımcıların, farklı başvurulardaki diğer katılımcılar ile beraber aynı uçuşta yer alınması garanti edilmez.
5. Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
6. Tüketicilerin, Avrupa Uçak Bileti hakkından faydalanabilmeleri için öncelikle kampanyaya dâhil olan Canon model ürünleri kampanyaya dâhil olan Türkiye genelindeki Canon yetkili satış noktalarından almış olmaları gerekmektedir.
7. Tüketicilerin, kampanyadan faydalanabilmeleri için fatura tarihinden itibaren 30 günlük ürün iade süresini takiben 30 gün içerisinde www.ucakbiletimcebimde.com sitesini ziyaret ederek kampanyaya dahil ürün satın alımı yaptıktan sonra satın alınacak olan ürün kutusu ile birlikte kutunun içinde iletilen kampanya katılım kodunu kullanarak rezervasyon formuna ulaşmaları ve başvuru adımlarını tamamlamaları gerekmektedir.
• Katılımcıların, rezervasyon formuna ulaşmaları ve formu eksiksiz doldurup çıktısını almaları gerekmektedir. (Çift kişilik uçuş hakkından tek kişi faydalanmak istenildiği taktirde, her iki katılımcı için doldurulması zorunlu olan alanlar tek kişi adına doldurulmalıdır.)
• Çift kişilik uçak bileti hakkı ile Canon Uçuş Kampanyası’ndan faydalanacak olan katılımcılardan en az birinin alışveriş faturasında ismi geçen tüketici olması gerekmektedir.
• Rezervasyon formunda 3 farklı varış noktası ve de 3 farklı gidiş - dönüş uçuş tarihi tercihi belirtilmiş olmalıdır.
• İlk gidiş uçuş tarihi tercihi başvuru tarihinden itibaren en erken 6 hafta sonra olmalıdır.
• Gidiş tarihleri arasında en az 2 hafta olmalıdır.
• Katılımcıların, gidiş yapacağı havalimanı ile dönüş yapacağı havalimanı aynı olmalıdır.
• Başvuru formunun gönderildiği tarih (postane damgası, kurye veya kargo gönderi tarihi) başvuru tarihi olarak dikkate alınacaktır.
• Kampanya başvurusu, fatura tarihinden itibaren 30 ile 60. gün içerisinde yapılmalıdır. (30 günlük ürün iade süresini takiben 30 gün içerisinde)
• Seçilecek en son geri (uçuş) dönüş tarihi 1 Mayıs 2017 olabilir.
• 20 Aralık 2016 – 03 Ocak 2017, 1 – 10 Temmuz 2016 ve 9 – 18 Eylül 2016 tarihleri uçulmak istenilen tarihler olarak kampanya kapsamında değildir.
• Kampanyadan yararlanacak katılımcılar ile kampanya kapsamına dâhil olmayan ücretlerin tahsilatının karşılanacağı kredi kartının sahibi uçuş hakkını kullanacak olan kişilerden en az birine ait olmalıdır.
Bu maddede bahsi geçen koşulların tamamının eksiksiz olarak yerine getirilmemiş olması halinde yapılan başvuru geçersiz sayılacaktır.
8. Katılımcıların, ürün alışveriş faturalarının aslı, nüshası veya fotokopisini, imzalanmış rezervasyon formlarını ve ürün kutusu içinde kampanya katılımına hak kazandıran ve üzerinde katılım kodu bulunan hediye çekini fatura tarihinden itibaren 30 günlük ürün iade süresini takiben 30 gün içerisinde (posta/kargo/kurye tarihi dikkate alınacaktır) kampanya düzenleyicisine göndermeleri gerekmektedir. (BA Life Marketing, Veko Giz Plaza, Maslak Mah., Meydan Sok. No:3/29 Sarıyer, İstanbul.)
• Alışveriş / fatura tarihinden  itibaren 30 gün içerisinde (posta/kargo/kurye tarihi dikkate alınacaktır) yapılmayan başvurular geçersiz sayılacaktır.
9. Gönderilerin posta, kurye veya kargo yoluyla yapılması zorunludur, elden getirilen belgeler kabul edilmez. Evrakların (eksiksiz doldurulmuş ve imzalanmış rezervasyon formu ile alışveriş faturasının aslı, nüshası veya fotokopisi) asıllarının kampanya düzenleyicisine ulaşması ile birlikte, başvuru tamamlanmış olacak ve işlemlere başlanacaktır.
• Başvurunun kampanya düzenleyicisine ulaşması ile birlikte, katılımcıların başvuru formunda belirtmiş oldukları cep telefonu numaralarına başvurunun ulaştığına dair bilgilendirme mesajı gönderilecektir.
• Geçerli başvurularda bilet teklifi geri dönüş süresi en geç 10 iş günüdür.
• Alışverişi gerçekleştiren tüketici ile uçuş hakkından faydalanmak isteyen aynı kişi olmaması durumda başvuru geçersiz sayılacak ve ikinci başvuru hakkı tanınmayacaktır.
10. Katılımcılara uçuş teklifini sunmak ve de kampanya tarafından karşılanmayan vergi ve harçlar konusunda bilgi vermek amacı ile kampanya düzenleyicisi olan BA Life tarafından telefon ve e-posta ile bağlantı kurulacaktır.
11. Uçuş teklifi, tercih edilen varış noktası ile tarihler dikkate alınarak, kampanya düzenleyicisi tarafından anlaşmalı hava yollarının uygunluk durumuna göre belirlenecektir.
12. Uçuş teklifi, Air France, Türk Hava Yolları, Lufthansa, British Airways, KLM ve Alitalia hava yollarına ait seferlerden sunulacak olup katılımcıların havayolu firması seçme hakkı bulunmamaktadır.
13. Öncelikle ilk uçuş ve varış noktası tercihleri değerlendirilecek olup, Türkiye Cumhuriyeti resmi tatil dönemleri ile varış noktasındaki özel olaylar, fuarlar veya yerel tatiller nedeniyle uçuşlar kısıtlanabilir ve katılımcılara 2. veya 3. tercihlerine ait uçuş teklif edilebilir.
14. Katılımcılar, kendilerine sunulan uçuş teklifi onayını 24 saat veya 24-48 saat içerisinde kampanya düzenleyicisine kampanya danışma hattını arayarak veya teklif e-postasını yanıtlayarak bildirmelidirler.
• Uçuş teklifi onayı ile 24 saat içerisinde geri dönüş yapan katılımcılar için kendilerine sunulan teklifte belirtilmiş olan ücretler geçerliliğini korur.
• Uçuş teklifi onayı ile 24-48 saat arasında geri dönüş yapan katılımcıların tekliflerinde +50 Euro’ya kadar bir artış söz konusu olabilir. Net artış rakamı katılımcılara BA Life müşteri temsilcisi tarafından bildirilir.
• 48 saat içerisinde uçuş teklifine olumlu şekilde geri dönüş yapmayan katılımcılar uçuş teklif haklarını kaybederler ve başvuruları geçersiz sayılır. Yeni bir başvuru ve biletleme işlemi yapılmaz.
15. Katılımcılar tarafından onay verilen uçuşa ait hava limanı vergileri, bilet servis bedeli, seyahat sigortası ve seyahat acentesi veya uçuş firması tarafından talep edilen diğer ek masrafların tahsilatının gerçekleşebilmesi için uçuş teklifi ile birlikte gönderilmiş olan Mail Order Formu  (kredi kartın fiziksel olarak bulunmadığı ortamda posta, telefon veya internet aracılığı ile yapılabilen kredi kartı ödeme talimatıdır) uçuş teklifinin gönderiminden itibaren 24 saat içinde eksiksiz doldurulup imzalanarak uçuş teklifi e-postasına cevaben gönderilmedir. Mail Order Formu göndermeyen katılımcıların biletleme işlemleri, güvenlik nedeniyle gerçekleştirilemez.
16. Hava limanı vergileri, 10 Euro bilet servis bedeli, seyahat sigortası ve seyahat acentesi veya uçuş firması tarafından talep edilen diğer ek masraflar kampanya kapsamına dahil değildir ve geçerli oldukları yerlerde, uçuş teklifinin kabul edilmesini takiben, katılımcılar tarafından ödenmelidirler. Bu ücretler uçuş teklifinin onaylanmasından sonra geri iade edilemezler. Havalimanı vergileri ve harçlarının ödemesi sadece kredi kartı (VISA ya da MasterCard) ile gerçekleşebilir, para havalesi ve sanal kart geçerli değildir. Kredi kartı bilgilerinin uçuşu yapacak katılımcı ile aynı olması gerekmektedir.
17. Katılımcılar, uçuş teklifini onaylandıktan ve bilet işlemleri gerçekleştirildikten sonra herhangi bir iptal ya da değişiklik talep edemezler, ne BA Life’dan ne de Canon’dan başka bir kampanya katılımı, tazminat veya sair ödeme talep edemezler.
18. Ne Canon ne de BA Life uçuşların iptali, gecikmesi, havayolu firması tarafından uçuş saat ve rotalarında değişiklik yapılması ya da ertelenmesi durumlarından sorumlu tutulamaz. Canon ve BA Life savaş, deprem, doğal felaketler, saldırı, terörist eylem veya benzeri durumlarda kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
19. Ne Canon ne de BA Life ne de acenteler havayolları tarafından sunulan hizmetin müsaitlik durumunu ve kalitesini ve bundan doğacak farklılıkları garanti etmemektedirler.
20. Ne Canon ne de BA Life’ın yetkisi dışındaki durumlardan oluşan faktörlerden meydana gelen durumlarda herhangi bir finansal ya da şahsi tazminat talep edilemez.
21. Ne Canon ne de BA Life kayıp, çalınan, hasar gören veya kargo/postane gönderileri teslim edilmeyen ve okunamayacak şekilde ya da yanlış doldurulmuş katılım formu ve/veya rezervasyon formu için herhangi bir yükümlülük taşımaz. Kargo/postane gönderi takibi müşterinin sorumluluğundadır.
22. Seyahat eden katılımcılar yanlarında geçerli bir pasaport bulundurmakla yükümlüdürler. Tüm yasal gereklilikler, vize, seyahat edilen ülke ve havayoluna ilişkin yasal gereklilikler de dahil olacak şekilde seyahat eden şahıs için bağlayıcıdır. Canon ve BA Life bunlar için herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Seyahat eden şahıs kendi seyahat sigortasından sorumludur.
23. Kampanyaya katılan hak sahibi tüketicilerin kampanyadan faydalanmak için paylaştıkları kişisel bilgileri, kampanya düzenleyicisi tarafından, kampanya kapsamı ile sınırlı olarak (ör: havayolu firması, seyahat organizasyonunu düzenleyen firma ve Canon ) ve gerektiğinde program ortakları ile paylaşılabilir. Tüketicilerin, www.ucakbiletimcebimde.com internet sitesindeki formun ilgili bölümünde bu kullanımı ve paylaşımı onaylamaları gerekmektedir ve kampanyaya katılarak, bu hususu kabul etmiş sayılırlar.
24. Biletin parasal karşılığı talep edilemez.
25. Yapılan alışverişin iade ve alınan hizmetin iptal edilmesi durumunda kampanyaya katılıma hak kazanılan kodlar geçerliliğini yitirir.
26.  Bu kampanya stoklarla sınırlıdır.
27. Kampanya katılımı ile kampanya koşullarının kabul edildiği varsayılır. Burada geçen kampanya koşulları Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir.



İlgili etiketler : Canon, Canon Kampanyaları, Uçak Bileti, Canon Fotoğraf Makinesi,

Kampanya Sahibi

Canon
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Mayıs 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2016
  • Trafik

    : 1447