Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Biscolata Şarkısını Söyle, İtalya Seyahati Kazan!

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1112 defa incelendi
  • Puan : star star 61 incelemede 2,43 puan almıştır.
Biscolata şarkısını önce dinle, sonra söyle, videonu kaydet, Instagram'da #aşkınıntadıdamağımda etiketi ile @mybiscolata'yı mention'layarak paylaş, Sevgililer Günü'nde İtalya tatili senin olsun!

19-31 Ocak 2017 tariheri arasında Biscolata şarkısını söyle, videonu kaydet, Instagram'da #aşkınıntadıdamağımda etiketi ile @mybiscolata'yı mention'layarak paylaş, Sevgililer Günü'nde iki kişilik italya seyahati ve bir senelik Biscolata kazanma şansını yakala!

Kampanya Detayı:
1- www.instagram.com internet sitesi üzerinden, "PowerTürk'e ait resmi hesap olan PowerTürk adresinde, gerçekleşecek bu yarışma 19 Ocak 2017 Perşembe (Saat:00:01) – 31 Ocak Salı (Saat:23.59) tarihleri arasında Maksimum Radyo Televizyon Yayıncılık Reklamcılık ve Tanıtım A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
2- Kampanya tarihleri arasında http://www.powerturk.com adlı internet adresinde, işbu bilgilendirme protokolü yer alacak ve tüm yarışma koşulları belirtilecektir. Yarışmaya katılan tüm şahıslar İnternet sitesinde yer alan bilgilendirme formunu okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.
3- Yarışma sonunda paylaşılan video ve fotoğraflar jüri (Powertürk yayıncıları) tarafından değerlendirilecek ve kazanan bir kişi İtalya'da çift kişilik tatil ( 2 gece 3 gün 5 yıldızlı otelde konaklama + ulaşım ( uçak bileti ) ) ve bir yıllık Biscolata ( 12 Koli ) ödülü kazanacaktır. İtalya seyahati ödülü yarışmanın bitimini takiben 3 ay sonra sona erecektir. Bir yıllık Biscolata ödülü kazanan kişinin bildirdiği ev veya iş adresine 3 ayda bir kargo ile gönderilecektir.
4- Sonuçlar, PowerTürk'e ait resmi instagram hesabı ( PowerTürk ) ve PowerTürk'ün resmi web sitesi www.powerturk.com sayfası üzerinden duyurulacaktır.
5- #aşkınıntadıdamağımda adlı kampanya hiçbir şekilde kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız ve taciz edecek şekilde, yasalara aykırı bir amaç için, başkalarının fikri ve telif haklarına tecavüz edecek şekilde kullanılamaz.
6- Katılmcıların Instagram paylaşımlarını #aşkınıntadıdamağımda hashtag ile yapmaları ve Instagram'da @mybiscolata'yı takip etmeleri gerekmektedir.
7- Instagram profilleri gizli (protected) olan katılımcıların video ve fotoğrafları görüntülenemeyeceğinden yarışmaya katılım için profil ayarlarını değiştirmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihler içerisinde, yarışma sonucu ilan edilene dek görüntülenemeyen hesapların katılımları değerlendirilmeye alınmayacaktır.
8- Katılımcı uygulamayı kabul ettiğinde, Maksimum Radyo Televizyon Yayıncılık Reklamcılık ve Tanıtım A.Ş. kullanıcıların ad, soyad ve kullanıcı bilgilerinin ve hesabında yer alan, yarışmaya katılım için gerekli "etiketlerin" yer aldığı içerikleri, uygulama için kullanım hakkına sahip olur.
9- Yarışma sonunda kazanan kişilerle direkt mesaj yoluyla iletişime geçilecektir. Bu mesajda kazanandan istenecek ad-soyad ve iletişim bilgilerinin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Maksimum Radyo Televizyon Yayıncılık Reklamcılık ve Tanıtım A.Ş. sorumlu değildir.
10- Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Maksimum Radyo Televizyon Yayıncılık Reklamcılık ve Tanıtım A.Ş. katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.
11- Maksimum Radyo Televizyon Yayıncılık Reklamcılık ve Tanıtım A.Ş. katılımcının e-posta adresine bilgilendirme maili gönderme ve kampanya kapsamında iletilen tüm mobil telefon numaralarına Maksimum Radyo Televizyon Yayıncılık Reklamcılık ve Tanıtım A.Ş. ile ilgili bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar.
12- Kampanyaya katılım ve sitedeki işlemler ücretsizdir, kampanyaya 18 yaşından küçük olanlar katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez.
13- Kampanyaya Maksimum Radyo Televizyon Yayıncılık Reklamcılık ve Tanıtım A.Ş. ve ilgili şirket çalışanları katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Maksimum Radyo Televizyon Yayıncılık Reklamcılık ve Tanıtım A.Ş.'nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.
14- Kampanyaya yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.
15- Kazanılan ödül devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.
16- İkramiyeye konu olan eşya ve-veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Pasaport ve vize masrafları yarışmacıya aittir.
17- Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Maksimum Radyo Televizyon Yayıncılık Reklamcılık ve Tanıtım A.Ş.'nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
18- Maksimum Radyo Televizyon Yayıncılık Reklamcılık ve Tanıtım A.Ş. yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
19- Kampanya sonucunda kazanan katılımcılar, isminin PowerTürk instagram sayfası ve web sitesi www.powerturk.com aracılığıyla açıklanmasını kabul etmiş olurlar. Biscolata markasına ait ve www.powerturk.com sitesinde örneği yer alan jingle katılımcılar tarafından seslendirilip instagramda paylaşılacaktır. Bu paylaşımlardan yukarıda bahsedilen jüri tarafından seçilen videoların bir kolajından oluşacak advertorial(reklam) filmi Radyo ve Televizyon mecralarımızda yayınlanacaktır. İşbu reklam filminde videosu olan kişiler herhangi bir isim veya nam altında hiçbir şekilde, telif hakkı, reklam gelir ödemesi ve hiçbir surette yayınlanan reklamla ilgili herhangi bir hak ve talepte bulunamaz. Instagram paylaşımlarının reklam olarak yayınlanmasına izin verirler. Bununla ilgili bütün haklarından vazgeçmişlerdir.
20- Katılımcılar tarafından hazırlanan jingle içeriklerinin, genel ahlak ve adaba aykırı, cinsel istismar, terör vb. hususlar barındırması halinde inceleme dışı tutularak kayıtlardan çıkarılacaktır.
21- Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Kanunu, Patent Haklarının Korunması Hakkında Kanun, Türk Ceza Kanunu ve diğer mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi kabul ve taahhüt ederler. Aksi takdirde bağlantılı şirketlerin bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kaldığı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları ve doğacak her türlü zararları için kullanıcıya rücu edilir.
22- Kampanya'ya katılanlar işbu Kampanya Katılım Koşulları'nı kabul etmiş sayılırlar. Maksimum Radyo Televizyon Yayıncılık Reklamcılık ve Tanıtım A.Ş. kampanya Katılım Koşulları'na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
23- Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Maksimum Radyo Televizyon Yayıncılık Reklamcılık ve Tanıtım A.Ş.'nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.
24- Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Maksimum Radyo Televizyon Yayıncılık Reklamcılık ve Tanıtım A.Ş. tarafından yapılacaktır. Maksimum Radyo Televizyon Yayıncılık Reklamcılık ve Tanıtım A.Ş. bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.
25- Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.



İlgili etiketler : Biscolata, Sevgililer Günü, Biscolata Yarışma, Power Türk, Yarışma,

Kampanya Sahibi

Biscolata
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Ocak 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2017
  • Trafik

    : 1112

Benzer Kampanyalar

  • Bonus Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus'tan Sevgliler Günü'ne Özel toplam 600 TL Bonus Hediye... 1-29 Şubat tarihleri arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret fi...
    1 Şubat 2024705 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    AŞKINIZI HARİKA HEDİYELERLE İFADE EDİN Kuşkusuz harika bir duygu. Bunu sevdiklerinize göstermenin en iyi yollarından birisi de, kalplerine dokunan hediyeler bulmak ve vermektir. Bu ayın Se...
    31 Ocak 2024699 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024266 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024149 defa incelendi
  • İkiler Tekstil İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL  İndirim

    İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL İndirim

    8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel 3.500 TL ve Üzeri Alışverişinize Kasada Ekstra 500 TL İndirim İkiler 'de sizleri bekliyor... Türkiye’nin önde gelen bayan giyim markalarında İkiler, Ka...
    2 Mart 2024209 defa incelendi