Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Bernardo'da 800TL'ye Varan Hediye Çeki Kampanyası

  • 13 yıl önce eklendi
  • 6160 defa incelendi
  • Puan : star star 410 incelemede 2,09 puan almıştır.
Bernardo mağazalarından yemek takımı ve çatal bıçak takımını birlikte alanlar; 800 TL’ye varan hediye çeki kazanıyor.

Yeni yıl heyecanının yaklaşması ile birlikte, kutlama sofraları ve davetler önem kazanıyor. Bernardo, yeni evlenenler, davet sofralarına taze bir soluk getirmek isteyenler, eskimiş yemek takımını değiştirmek isteyenler için çok avantajlı bir kampanya sunuyor. Şimdi Bernardo mağazalarından beğenilen herhangi bir yemek takımı ve çatal bıçak takımını birlikte alanlar 800 TL’ye varan hediye çeki kazanıyor.

Yemek takımı ve çatal bıçak takımı seçiminde tüketicinin tamamen özgür bırakıldığı bu kampanya herkesin zevkine göre avantajlı bir pakete sahip olmasını sağlıyor. Kampanya sayesinde beğenilen yemek takımı modeli, yine seçilen şık bir çatal bıçak takımı ile kombin edilerek muhteşem sofralar yaratılabiliyor. Bu şekilde her Bernardo müşterisi kendi sofrasının tasarımcısı oluyor. Hediye çeki tutarlarının seçilen yemek takımı ve çatal bıçak modeline göre farklılık gösterdiği bu kampanyada, kazanılan çekler bir sonraki alışveriş için de geçerli oluyor.

Bernardo’nun birbirinden güzel form ve desendeki yemek takımları ve çelik çatal bıçak takımlarını kapsayan bu kampanya, Optimum Outlet Bernardo mağazalarında geçerli.



İlgili etiketler : Bernardo, Çatal Bıçak Takımı, Yemek Takımı, Hediye Çeki, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Bernardo
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Aralık 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 2 Şubat 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Şubat 2012
  • Trafik

    : 6160

Benzer Kampanyalar