Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Bernardo Avrupa'ya Uçuruyor!

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1831 defa incelendi
  • Puan : star star star 58 incelemede 3,28 puan almıştır.
15 Kasım - 31 Aralık 2017 tarihleri arasında BERNARDO’dan 3.000 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm müşterilere Uçak Bileti için kampanya kodu hediye edilecektir.

Bu kampanya kodunda sahip katılımcılara, tüm hava limanı vergileri (bu vergileri kapsayan yakıt harcı, sigorta bedeli, kalkış ve iniş yapılan havalimanları vergileri her ülkeye göre farklı sayıdadır) ve harçlar (bilet kesim ücreti 10 €) kendilerine ait olacak şekilde Ankara (Esenboğa) İstanbul (Atatürk ve Sabiha Gökçen) ve İzmir(Adnan Menderes) havalimanlarından Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Paris, Londra, Viyana, Berlin, Roma, Atina, Milano, ve Münih varış noktalarından birine, ekonomi sınıfında, katılımcı tercihine göre çift kişilik gidiş - dönüş uçuş bileti kazanacaklardır.

Kampanya Detayı:
1. Avrupa Uçuş Kampanyası fırsatından 15.11.2017 – 31.12.2017 tarihleri arasında BERNARDO’dan 3.000 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm müşteriler yararlanabilir.
2. Her bir katılımcı bir adet kampanya kodu hak etmiş olacaklardır. Katılımcılar kampanya kodu (fatura numarası) üzerinden takip edilecektir.
3. Bu kampanya Türkiye’de ikamet eden, 18 yaşını doldurmuş katılımcılara açıktır.
4. Bu kampanya, kampanya kodunda sahip katılımcılara, tüm hava limanı vergileri (bu vergileri kapsayan yakıt harcı, sigorta bedeli, kalkış ve iniş yapılan havalimanları vergileri her ülkeye göre farklı sayıdadır) ve harçlar (bilet kesim ücreti 10 €) kendilerine ait olacak şekilde Ankara (Esenboğa) İstanbul (Atatürk ve Sabiha Gökçen) ve İzmir(Adnan Menderes) havalimanlarından Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Paris, Londra, Viyana, Berlin, Roma, Atina, Milano, ve Münih varış noktalarından birine, ekonomi sınıfında, katılımcı tercihine göre çift kişilik gidiş - dönüş uçuş bileti hakkı kazandırır.
5. Katılımcı kampanyaya hak kazanan BERNARDO sigorta poliçesi sahibi olmalıdır. Başka biri tarafından kullanılamaz.
6. Kampanyaya katılım kişi başına 1 adetle sınırlıdır. Farklı başvurulardaki diğer katılımcılar ile beraber aynı uçuşta yer alınması garanti edilmez. Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
7. Katılımcı’nın Avrupa Uçak Bileti hakkından faydalanabilmesi için öncelikle BERNARDO’dan toplam 3.000 TL ve üzeri ürün satın almalıdır. Başvurular BERNARDO tarafından verilen fatura üzerindeki kampanya kodu (Fatura Numarası) ile www.bernardoileavrupaya.com adresinden yapılacaktır.
8. Fatura Numarası, kampanya kodu yerine gerçerlidir.  
9. Katılımcının, kampanya kodu ile kampanya kapsamında www.bernardoileavrupaya.com web sitesine girerek, rezervasyon formuna ulaşması ve formu eksiksiz doldurup çıktısını alması gerekmektedir.
10.  Kampanya kapsamındaki ürünler satın alındıktan sonra 15 günlük bir bekleme süresi bulunmaktadır. İlk 15 günü takip eden 30 gün içerisinde web sayfası üzerinden başvuru iletilmelidir. Bu süreden daha geç yapılacak olan başvurular değerlendirilmeyecektir.
11.  İlk 15 günlük bekleme süresi dolmadan gönderilen başvurular geçersiz sayılacak, tekrar bir başvuru hakkı tanınmayacaktır.
12.  Rezervasyon formunda 3 farklı varış noktası ve de 3 farklı gidiş - dönüş uçuş tarihi tercihi belirtilmiş olmalıdır,  
13.  İlk gidiş uçuş tarihi tercihi başvuru tarihinden itibaren en erken 6 hafta sonra olmalıdır,
14.  Tarih tercihleri arasında en az 2 hafta olmalıdır.   
15.  Dönüş, kalkış yapılan havalimanına olacaktır.
16. Başvuru formu ve BERNARDO poliçe kopyası ile birlikte posta, kargo ya da kurye ile BRANDCOOP’a gönderilecek ve formunun gönderildiği tarih (postane damgası, kurye veya kargo gönderi tarihi) başvuru tarihi olarak dikkate alınacaktır,
17. En son geri (uçuş) dönüş tarihi, başvuru tarihinden 1 yıl sonra olabilir.
18. Dönü19 Aralık 2017 – 3 Ocak 2018 |13 – 18 Haziran 2018 | 17-27 Ağustos 2018 tarihleri uçulmak istenilen tarih olarak kampanya kapsamında değildir.
19. Alan vergilerinin tahsilatının karşılanacağı kredi kartı bilgileri uçuş hakkını kullanacak olan kişiye ait olmalıdır.
20. Bahsi geçen koşullar yerine getirilmemiş ise başvuru geçersiz sayılacaktır.
21. Katılımcının, Kampanya’ya hak kazanılan tarihten sonraki, imzalanmış rezervasyon formunu, (posta/kargo/kurye tarihi dikkate alınacaktır) kampanya düzenleyicisine masrafı müşteriye ait olmak üzere göndermesi gerekmektedir (BRANDCOOP Cumhuriyet Mah. 1979. Sokak Önay Garden Residence No16 Kat 8 No:198 Esenyurt / İstanbul)
22. Gönderiler posta, kurye, kargo yoluyla yapılacaktır. Evrakların asıllarının BRANDCOOP’a ulaşması ile birlikte, başvuru tamamlanmış olacak ve işlemlere başlanacaktır.
23. Başvurunun BRANDCOOP’a ulaşması ile birlikte başvurunun ulaştığına dair Müşteriye bilgi ve teyit araması yapılacaktır.
24. Geçerli başvurularda bilet teklifine ilişkin katılımcıların aramaları BRANDCOOP tarafından 5 – 10 iş günü arasında yapılacaktır. Fatura sahibi ile uçuş hakkından faydalanmak isteyen katılımcılardan birinin aynı kişi olmaması durumda başvuru geçersiz sayılacak ve ikinci başvuru hakkı tanınmayacaktır.
25. Uçuş teklifini sunmak ve de kampanya tarafından karşılanmayan vergi ve harçlar konusunda bilgi vermek amacı ile BRANDCOOP tarafından katılımcıyla telefon ve e-posta ile bağlantı kurulacaktır.
26. Uçuş teklifi, tercih edilen varış noktası ile tarihler dikkate alınarak, kampanya düzenleyicisi tarafından anlaşmalı hava yollarının uygunluk durumuna göre belirlenecektir.
27. Uçuş teklifi öncelikli olarak, Türk Hava Yolları, Lufthansa, gibi Star Alliance üyesi hava yollarından, uygunluk bulunamadığı durumda British Airways, KLM ve Alitalia hava yollarına ait seferlerden sunulacak olup, Katılımcının havayolu firması seçme hakkı bulunmamaktadır.
28. Uçuş uygunluğuna , seçilen kalkış havalimanına göre direkt veya aktarmalı uçuş önerilebilir. Önerilen uçuşta değişiklik hakkı bulunmamaktadır.
29. Öncelikle ilk uçuş ve varış noktası tercihleri değerlendirilecek olup, Türkiye Cumhuriyeti resmi tatil dönemleri ile varış noktasındaki özel olaylar, fuarlar veya yerel tatiller nedeniyle uçuşlar kısıtlanabilir ve katılımcıya 2. Veya 3. Tercihlerine ait uçuş teklif edilebilir. 
30. Katılımcı, kendisine sunulan uçuş teklifi onayını 24-48 saat içerisinde kampanya düzenleyicisine danışma hattı arayarak veya teklif e-postasını yanıtlayarak bildirmelidir. Uçuş teklifi onayı ile 24 saat içerisinde geri dönüş yapan katılımcılar, kendilerine sunulan teklifte belirtilmiş olan ücretler geçerliliğini korur.
31. Uçuş teklifi onayı ile 24-48 saat arasında geri dönüş yapan katılımcıların tekliflerinde +50 Euro’ya kadar bir artış söz konusu olabilir. Net artış rakamı katılımcıya müşteri temsilcisi tarafından bildirilir.
32. 48 saat içerisinde uçuş teklifine olumlu şekilde geri dönüş yapmayan katılımcılar uçuş teklif haklarını kaybeder ve başvuruları geçersiz sayılır. Yeni bir başvuru ve biletleme işlemi yapılmaz.
33. Katılımcı tarafından onay verilen uçuşa ait hava limanı vergileri, bilet servis bedeli, seyahat sigortası ve seyahat acentesi veya uçuş firması tarafından talep edilen diğer ek masrafların tahsilatının gerçekleşebilmesi için uçuş teklifi ile birlikte gönderilmiş olan Mail Order Formu (kredi kartın fiziksel olarak bulunmadığı ortamda posta, telefon veya internet aracılığı ile yapılabilen kredi kartı ödeme talimatıdır) uçuş teklifinin gönderiminden itibaren 24 saat içinde eksiksiz doldurulup imzalanarak uçuş teklifi e-postasına cevaben gönderilmedir. Mail order formu göndermeyen katılımcıların biletleme işlemi yapılmaz.
34. Katılımcı, uçuş teklifini onaylandıktan ve bilet işlemleri gerçekleştirildikten sonra herhangi bir iptal ya da değişiklik talep edemez, BRANDCOOP ’tan başka bir kampanya katılımı, tazminat veya sair ödeme talep edemez.
35. Hava limanı vergileri, bilet servis bedeli, seyahat sigortası ve seyahat acentası veya uçuş firması tarafından talep edilen diğer ek masraflar kampanya kapsamına dahil değildir ve geçerli oldukları yerlerde, uçuş teklifinin kabul edilmesini takiben, katılımcı tarafından ödenmelidir. Bu ücretler uçuş teklifinin onaylanmasından sonra iade edilemezler. Hava limanı vergileri ve harçlarının ödemesi kredi kartı (VISA ya da Mastercard) gerçekleşebilir, sanal kart, havale veya elden ödeme geçerli değildir. 
36. Uçuşların iptali, gecikmesi, havayolu firması tarafından uçuş saat ve rotalarında değişiklik yapılması ya da ertelenmesi durumlarından BERNARDO, BRANDCOOP, Yetkili Satış Kanalları sorumlu tutulamaz. BERNARDO ve BRANDCOOP savaş, deprem, doğal felaketler, saldırı, terörist eylem veya benzeri durumlarda kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
37. Havayolları tarafından sunulan hizmetin müsaitlik durumunu ve kalitesini ve bundan doğacak farklılıkları BERNARDO, BRANDCOOP, Yetkili Satış Kanalları, onun vekilleri veya acentalar garanti etmemektedirler.
38. BERNARDO , BRANDCOOP ya da Yetkili Satış Kanallarının yetkisi ve iradesi dışındaki mücbir sebep halleri bakımından veya müşterilerin uçuşlarını iptal etmesi hallerinde Müşteriye herhangi bir finansal ya da şahsi tazminat ödenmeyecektir.
39. BERNARDO , BRANDCOOP, Yetkili Satış Kanalları kayıp, çalınan, hasar gören veya kargo/postane gönderileri teslim edilmeyen ve okunamayacak şekilde ya da yanlış doldurulmuş katılım formu ve/veya rezervasyon formu için herhangi bir yükümlülük taşımaz. Kargo/postane gönderi takibi müşterinin sorumluluğundadır.
40. Seyahat edenler yanlarında geçerli bir pasaport bulundurmakla yükümlüdürler. Tüm yasal gereklilikler, vize, seyahat edilen ülke ve havayoluna ilişkin yasal gereklilikler de dahil olacak şekilde seyahat eden şahıslar için bağlayıcıdır. BERNARDO, BRANDCOOP ve Yetkili Satış Kanalları bunlar için herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Tüm seyahat eden şahıslar ilgili ülkeye giriş izinlerinden ve kendi seyahat sigortalarından sorumludurlar.
41. Seyahat edecek kişilerin şahsi bilgileri (ör: Ad, E-posta Adresi, ikamet Adresi, Telefon Numarası vs.) seyahat ile ilgili işlemlerin yapılabilmesi için anlaşma ortakları (ör: havayolu firması, seyahat organizasyonunu düzenleyen firma ve BERNARDO) ile paylaşılacaktır. Kampanyaya katılan her bir müşteri, bu hususu kabul etmiş sayılır.
42. Kampanya katılımı ile kampanya koşullarının kabul edildiği varsayılır. Burada geçen kampanya koşulları Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir.



İlgili etiketler : Bernardo, Bernardo Kampanyaları, Avrupa Uçak Bileti, Uçak Bileti, Bernardoileavrupaya,

Kampanya Sahibi

Bernardo
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Kasım 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 20 Kasım 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2017
  • Trafik

    : 1831