Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Beko Kurutmalı Çamaşır Makinesi İçin İsim Öner Kazan!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 3256 defa incelendi
  • Puan : star star star 125 incelemede 3,49 puan almıştır.
Beko ile Adını Sen Koy uygulamasına katıl, en yaratıcı ismi bul, Beko Kurutmalı Çamaşır Makinesi senin olsun!

Beko Facebook sayfasında 4 Şubat tarihinde başlayan ve 28 Şubat 2014 tarihine kadar sürecek

“Beko Adını Sen Koy” isimli yarışmada Beko kurutmalı çamaşır makinesi için em yaratıcı ismi önerin, Jüri değerlendirmesi sonucunda en yaratıcı 3 isme, Beko WD 964 YK kurutmalı çamaşır makinesi hediye edilecektir.

Yarışma Detayı:

- “facebook.com/bekoturkiye” adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek, “Beko Adını Sen Koy” isimli yarışma, Arçelik A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
- Bu yarışma Arçelik A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresinin 22.01.2014 tarihli ve 58259698-255.05.02-266-703 sayılı izni ile kapsamı dışında düzenlenmektedir.
- 4 hafta sürecek olan uygulama, 04.02.2014(00.01) tarihinde başlayıp, 28.02.2014(23.59) tarihinde sona erecektir.
- Kullanıcıların, kampanyaya katılabilmeleri için www.facebook.com/beko adresine girerek “Beko Adını Sen Koy” adlı uygulamayı beğenmeleri gerekmektedir.
- “Beko Adını Sen Koy” uygulamasının işleyişi şu şekildedir
  • Katılımcıların, yarışmaya başlayabilmeleri için “Beko Adını Sen Koy” uygulamasına izin vermeleri ve bu izinle aplikasyona giriş yapmaları gerekmektedir.
  • Katılımcıların, Beko kurutmalı çamaşır makinesinin reklam filmini izledikten sonra iletişim formunu doldurmaları ve Beko kurutmalı çamaşır makinesinin ismini koymalarına dayanmaktadır.
  • Bir kullanıcı yarışma boyunca sadece bir kez uygulamaya katılma şansına sahiptir.
- Gönderilen isim önerileri uygulama yöneticileri tarafından onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.
- Aynı isim önerisinin birden fazla kullanıcı tarafından girilmesi durumunda, tarih ve saat baz alınarak yalnızca ilk öneriyi yapan kullanıcının içeriği değerlendirilecektir.
- Kullanıcılar tarafından belirlenmiş olan isim önerileri, uygulama sonunda Beko Marka Takımı reklam ajansı çalışanlarından oluşan jüri tarafından değerlendirilecektir. Jüri değerlendirmesi sonucunda en yaratıcı 3 isme, Beko WD 964 YK kurutmalı çamaşır makinesi hediye edilecektir.
- Bu yarışmaya Arçelik A.Ş. , Sesli Harfler, Markera Çekiliş çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmez.
- KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir.
-  “Beko Adını Sen Koy” uygulaması, hiçbir şekilde kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız ve taciz edecek şekilde, yasalara aykırı bir amaç için ve başkalarının fikri ve telif haklarına tecavüz edecek şekilde kullanılamaz.
- “Beko Adını Sen Koy” uygulaması kullanıcıları, proje sayfalarının çalışmasına müdahale etmek veya müdahaleye teşebbüs etmek amacıyla herhangi bir alet, yazılım veya araç kullanmayacaklarını, uygulamaya yetkisiz olarak bağlanmayacaklarını ve işlem yapmayacaklarını, diğer internet kullanıcılarının yazılımlarına ve verilerine izinsiz olarak ulaşmayacaklarını veya bunları kullanmayacaklarını kabul ederler. Aksi takdirde Beko’nun ya da Sesli Harfler’in bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kaldığı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları için kullanıcıya aynen rücu edilir.
- Beko ve Sesli Harfler’in her zaman, tek taraflı olarak uygulama yayınını sürekli veya geçici olarak durdurma hakkı vardır. Beko ve SesliHarfler, katılım koşullarının tamamında ve ödüllerde herhangi bir uyarı olmaksızın değişiklik yapma hakkına sahiptir. Değişiklikler, bu sayfada ilan edilir edilmez yürürlüğe girmektedir. Uygulamaya yapılan her yeni girişte, kullanıcılar, uygulamanın mevcut ve yenilenmiş katılım şartlarını kabul etmiş sayılırlar.
- Beko ve SesliHarfler bu yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan dolayı (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
- Beko ve SesliHarfler, kişisel bilgilerin gizli tutulması konusunda gerekli tedbirleri almaktadır. Gerekli bilgi güvenliği önlemlerinin alınmasına rağmen sisteme düzenlenecek saldırılar sonucunda bu bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi Beko ve Sesli Harfler’in sorumluluğunda değildir.
- Kullanıcılar, Beko ve SesliHarfler’e, işbu yarışma süresince ve sonrasında, tüm ürünleriyle ilgili tanıtım amaçlı e-posta gönderme, bilgi teyidi için telefon ile arama ve genel içerikli e-posta göndermelerine izin verdiklerini beyan ve kabul ederler.
- Beko ve SesliHarfler, kurallara aykırı olduğunu tespit ettiği bir katılımı geri çevirme ve haksız rekabete yol açan kullanıcıyı diskalifiye etme yetkisine sahiptir.
- Yarışma başında, aplikasyona izin veren kullanıcıların toplam arkadaş sayısına bakılacak ve sayı bilgisi veri tabanında tutulacaktır. Bunun amacı yarışmada gerçek olmayan arkadaşlar yaratarak haksız yere ödül kazanılmasını engellemektir. Gerçek kişi olmadığı hâlde, yarışma kurallarını ihlal edip daha fazla puan kazanmak için yalan hesaplar açarak oyunda haksızlık yaptığı tespit edilen kişiler, Beko ve SesliHarfler tarafından diskalifiye edilecektir. Yarışma puanının bu durumda bir önemi olmayacaktır. Kullanıcı, Beko ve Sesli Harfler’in bu husustaki değerlendirmesini peşinen kabul eder.
- Yarışmaya sadece bireysel kullanıcılar katılabilir. Bir kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar ödül kazanamaz ve kesinlikle hak iddia edemezler
- Beko ve SesliHarfler, kurallara aykırı olduğunu tespit ettiği bir katılımı geri çevirme ve haksız rekabete yol açan bir yarışmacıyı yarıştan diskalifiye etme yetkisine sahiptir.
- Kazanılan ödül nakde çevrilemez, başka bir kişiye devredilemez.
- Kazanan talihliler www.facebook.com/beko adresinde ve 05.03.2014 tarihinde duyurulacaktır.



İlgili etiketler : Beko, Beko Facebook, Beko Adını Sen Koy, Kurutmalı Çamaşır Makinesi, Yarışma, Hediye,

Kampanya Sahibi

Beko
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Şubat 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2014
  • Trafik

    : 3256