Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Beko Büyük Değiştirme Kampanyası 2021

  • 3 yıl önce eklendi
  • 4590 defa incelendi
  • Puan : star star star 119 incelemede 3,21 puan almıştır.
Beko'da Şubat ayı boyunca büyük Değişim Kampanyası sizi bekliyor!

Beko Şubat ayı boyunca geçerli olacak "Değiştime Kampanyası"nda Markası ne olursa olsun eski Beyaz Eşya, Ankastre, TV ya da Klimalarınızı evinizden alıyor, yepyeni Beko'larla değiştiriyor. Üstelik 1.000 TL'ye varan indirim fırsatıyla!

Değişim kampanyası 28.02.2021 tarihine kadar geçerli olup Solo & Ankastre Beyaz Eşya, Klima, kombi ve TV ürünlerini kapsamaktadır. Kampanyadan eski Beyaz Eşya teslim ederek yararlanan tüketicilere Beyaz Eşya, eski Klima teslim ederek yararlanan tüketicilere Klima, eski TV teslim ederek yararlanan tüketicilere TV, eski kombi teslim ederek yararlanan tüketicilere kombi ürün grubundan indirimli ürün satın alma hakkı verilecektir. 1.000 TL indirim B65 OLED A 950 B model Televizyonda ve 32425 Model Klimada geçerlidir. Eski TV olarak Tüplü TV (CRT TV), ankastre ocak, davlumbaz, aspiratör ve mikrodalga ürünleri kabul edilmemektedir. Kredi kartı ile Beyaz Eşya ve Klimalarda en fazla 12 taksit, 3.500 TL ve üzeri Televizyonlarda en fazla 4 taksit yapılabilir.

Kampanya 1-28 Şubat 2021 tarihine kadar Beko Yetkili Satıcıları ve beko.com.tr’de geçerlidir. Kampanyalar birleştirilemez ve stoklarla sınırlıdır. Kampanya bireysel satışlar için geçerlidir, ticari alımlar iptal edilecektir. Arçelik Pazarlama A.Ş kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.



İlgili etiketler : Beko, Beko Beyaz Eşya, Beyaz Eşya, Değiştime Kampanyası, Değişim Kampanyası, Beko Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Beko
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Şubat 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Şubat 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2021
  • Trafik

    : 4590