Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Balçova Kipa'da Yılbaşı Alışverişi Migros Paramkart Hediyeli

  • 1 yıl önce eklendi
  • 227 defa incelendi
Balçova Kipa'da yeni yıl coşkusu başlıyor!

17-21 Aralık 2022 tarihleri arasında,  Aynı gün içinde toplamda 250 TL ve üzeri, minimum 50 TL fiş tutarlı alışverişlerinizde dopdolu Money Kart kazanma fırsatı sizi bekliyor.

17-18-19-20-21 Aralık 2022 tarihleri boyunca yapılan alışverişler, oluşturulacak kipakazandirir.com sitesi üzerinden sisteme kaydedilecek ve 5 (beş) günün sonunda 21 Aralık Çarşamba günü saat 22.00 itibariyle kampanya sona erecek olup, sonraki 24 saat içinde en yüksek puan toplayan ilk 5 kişi belirlenecektir. Kampanya kapsamında herhangi bir çekiliş veya kura düzenlenmeyecek olup, kampanya sonunda yukarıda koşulları sağlayan ve en fazla “KipaPuan” kazanan ilk 5 yarışmacıya KipaPuan” kazanma sistemi aşağıda yer almaktadır;

  • Katılımcı aynı gün içerisinde yapmış olduğu alışverişlere ilişkin ibraz ettiği fiş/fatura tutarı bazında puan 1TL=1 “KipaPuan” şeklinde hesaplanacaktır.
  • Katılımcının ibraz ettiği fiş bazında kazanabileceği en yüksek puan 1.000 KipaPuandır.1.000 TL ve üzeri harcamalarda da katılımcı yine en fazla 1.000 KipaPuan kazanır.
  • 3 farklı mağazadan alışveriş yapmak +100 “KipaPuan” kazandırır.
  • 6 farklı mağazadan alışveriş yapmak +200 “KipaPuan” kazandırır.
  • www.kipakazandirir.com adresinden Facebook ile giriş yaparak kampanya duyurusunu paylaşmak +100 “KipaPuan” kazandırır.
  • Katılımcıların puanların eşit olması durumunda kampanya katılım gününde toplam harcaması daha yüksek olan katılımcı üst sırada yer alır.

Kampanya sonunda en yüksek puanı toplayan birinci kişiye bir adet 3.000 TL tutarında Migros Paramkart, ikinci kişiye bir adet 2.500 TL tutarında Migros Paramkart, üçüncü kişiye bir adet 2.000 TL tutarında Migros Paramkart, dördüncü kişiye bir adet bir adet 1.500 TL tutarında Migros Paramkart, beşinci kişiye bir adet 1.000 TL tutarında Migros Paramkart hediye edilecektir. Hediye kazanmaya hak kazanan kampanya katılımcıları, kampanyanın son gününe takiben 24 saat içerisinde www.kipakazandirir.com isimli mikrosite üzerinden açıklanacaktır. Katılımcıların bildirdiği irtibat bilgilerinin eksik olması veya doğru olmaması nedeniyle ilgili kampanya katılımcısına ulaşılamaması durumundan Balçova Kipa Alışveriş Merkezi sorumlu değildir. Katılımcıların katılım koşullarında yer alan maddeleri ihlal ettiklerinin tespiti durumunda herhangi bir ödül kazanamazlar. Bu konuda karar mercii Balçova Kipa Alışveriş Merkezi’dir. Kampanya boyunca bir kişi en fazla 1 kere dereceye girebilir. Tek seferde 50 TL tutarının altındaki fişler kabul edilmeyecektir.

Kampanya Detayı:

  • Balçova Kipa Avm’de 17-21 Aralık 2022 tarihleri arasında; (hafta içi saat 10.00-22.00) gerçekleştirilecek Yılbaşı Kampanyası ("Kampanya”), Bahçelerarası, Mithatpaşa Cd. No:46, 35330 Balçova/İzmir adresinde bulunan PAM MÜLK YÖNETİMİ HIZ.LTD.STI. ait Balçova Kipa Alışveriş Merkezi tarafından düzenlenmektedir. 
  • Kampanya kapsamında, 17-21 Aralık 2022 tarihleri arasında Balçova Kipa AVM içerisinde bulunan mağazalardan alışveriş yapan ziyaretçiler aşağıda belirtilen tüm koşulları sağladığı takdirde kampanyaya katılmaya hak kazanacaktır.
  • Kampanyaya dâhil olabilmek için aynı gün içinde Balçova Kipa Alışveriş Merkezi’nde yer alan mağazalardan (Balçova Kipa içerisinde bulunan bankamatiklerden yapılan işlemlere ait makbuzlar, kuyum mağazaları, döviz bürosu işlemleri, TL / dakika yüklemeleri, sabit / mobil hatlı telefon faturası ödemeleri, ADSL fatura ödemeleri, tütün ve tütün mamülleri ile alkollü içecek ve şans oyunları harcamaları kampanyaya dâhil değildir) bir fiş tutarı minimum 50 TL olmak üzere, toplamda 250 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapılması gerekmektedir.
  • Katılımcı, kampanya süresince, 17-21 Aralık 2022 tarihleri arasında, günlük olarak fiş-fatura kaydı yapabilir. Sadece aynı gün içerisinde yapmış olduğu alışverişlere ilişkin fişler ile yine alışverişin yapıldığı gün kayıt başvurusu yapabilir. Kampanya tarihleri içinde bile olsa geriye dönük fişlerin kaydı yapılmayacaktır.
  • Kampanya bireyseldir. Katılımcı sadece kendi adına şahsen başvuru ile kayıt oluşturabilir.
  • Kişinin, başka bir kişi ismi ve/veya TC kimlik numarası ve/veya cep telefonu ile kayıt yaptırdığının tespit edilmesi durumunda kişi ödül kazanamaz. Kazandığı açıklandıktan sonra kural dışı kayıt yaptırdığının tespiti halinde de herhangi bir hak iddiasında bulunamaz.
  • Kişi, ibraz ettiği fişlerin kendisine ait olmadığının tespit edilmesi durumunda ödül kazanamaz. Kazandığı açıklandıktan sonra fişlerin kendisine ait olmadığının tespiti halinde de herhangi bir hak iddiasında bulunamaz.
  • Kayıt ettirilmek üzere ibraz edilen faturaların tümü, faturayı ibraz eden şahıs adına düzenlenmiş olmalıdır. Herhangi bir kurum/kuruluş adına kesilen faturalar geçerli sayılmaz. Fatura üzerinde belirtilen şahıs bilgileri kampanyaya katılım sırasında verilen şahıs bilgileri ile aynı olmalıdır. Bilgiler uyuşmadığı takdirde kişi kampanyaya katılamaz. Katılım gerçekleştirmesi durumunda ödül kazanamaz, kazanmış olsa dahi herhangi bir hak iddiasında bulunamaz.
  • Bir kişi bir günde aynı mağazadan yapılan alışverişe ilişkin en fazla iki fiş kayıt ettirebilir.
  • Kampanyaya dâhil olmak isteyen müşterilerin, kampanya standında bulunan host veya hosteslere ibraz etmelerinin ardından kayıt için gerekli bilgileri sisteme doldurulmak üzere yetkili kişiye iletmeleri ve veri paylaşım iznini vermeleri gerekmektedir.




İlgili etiketler : Balçova Kipa, Balçova Kipa Avm, Balçova Kipa Kampanyaları, Yılbaşı, Yılbaşı 2023, Yılbaşı Kampanyaları, Hediye Puan,

Kampanya Sahibi

Kipa Balçova AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Aralık 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 17 Aralık 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 21 Aralık 2022
  • Trafik

    : 227