Kipa AVM'lerde Yeni Yıl Sürprizleri Sizi Bekliyor!

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2220 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 29 incelemede 4,72 puan almıştır.
Türkiye’nin önde gelen perakende zinciri Kipa, “Yeni yıla nasıl girerseniz, tüm yıl öyle geçer” diyor ve müşterilerine birbirinden  özel kampanyalar ile renkli etkinlikleri bir arada sunuyor.

Yeni yıl coşkusunun ilk adresi ise yurt genelindeki Kipa Alışveriş
Merkezleri olacak. Keyifli alışveriş deneyimi sunan AVM’ler eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Etkinliklerin merkezi ise İzmir’deki Balçova ve Çiğli Kipa AVM’leri olacak. Çiğli Kipa AVM,  19-20 Aralık’ta, Balçova Kipa AVM ise 26-27 Aralık tarihlerinde Noel Baba ile Şans Yolu yarışmasını ağırlayacak. Eğlenceli etkinliğe katılanlar sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayacak. Noel Baba Animatör etkinliği ise 19-20, 26, 27, 30 ve 31 Aralık tarihlerinde aileleriyle her iki AVM’ye gelen çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Yılbaşı öncesi Kipa AVM’leri ziyaret edenler müziğe de doyacak.
Türkiye’nin en önemli ritim orkestralarından Bloco Entrudo ise neşeli performanslarıyla 26 Aralık’ta Balçova, 27 Aralık’ta Çiğli Kipa AVM’de sahne alacak. Noel Baba Bandosu ise 26 Aralık’ta Çiğli’de, 27 ve 30 Aralık’ta Balçova’da sahne alacak. Eğlenceli ve eğitici yeni yıl atölyeleri de 19-20 Aralık’ta Balçova’da, 30 Aralık’ta ise Çiğli’de Kipa müşterilerini ağırlayacak. Yeni yıl atölyeleri, Noel Baba gösterileri, Noel Baba Bandosu konseri gibi yılbaşı coşkusunu zirveye taşıyacak etkinliklere ev sahipliği yapacak diğer AVM’ler ise şöyle: Antalya, Aydın, Çanakkale, Çerkezköy, Çorlu, Derince, Edirne, Edremit, Keşan, Kırklareli, Kuşadası Lüleburgaz, Mersin, Salihli, Torbalı.

UNUTULMAZ BİR YILBAŞI SOFRASI İÇİN
Kipa mağazalarında ise Yılbaşı sofrasını unutulmaz kılacak lezzetler, özel indirimler ve harcadıkça kazandıran kampanyalarla satılacak. Bu ürünler arasında hindi ve tavuk gibi et ürünleri, en sevilen markaların çikolata ve şekerlemeleri ve yapılan özel düzenleme ile müşterilerin beklemeden satın alabilecekleri tam 20 farklı çeşit paketli meze bulunuyor. Zengin çerez, cips ve bisküvi seçenekleri de müşterilerin sofralarını renklendirecek.

Yılbaşının vazgeçilmezi olan süslü pastalar 28-31 Aralık’ta Kipa müşterilerine sunulurken, kendi pastalarını yapmak isteyenler gerekli tüm malzemeleri indirimli şekilde satın alabilecek. Yeni yıla enerji dolu girmek isteyenlerin ilk tercihi ise her yıl olduğu gibi bu yıl da 1 TL’den satılacak olan Kipa enerji içeceği olacak. Yılbaşı ertesi yeni yıla dört dörtlük bir kahvaltıyla girmek isteyenler de baldan çaya ve tahin pekmeze kadar en çok tercih edilen kahvaltılık ürünlerde fırsatlardan yararlanabilecek.

Yeni yıla bakımlı girmek isteyen Kipa müşterileri ise cilt bakım ürünlerinden saç şekillendiricilere ve epilasyon ürünlerine en sevilen markaların ürünlerini yüzde 50’ye varan indirimlerle satın alma şansı yakalayacak. Çocukları da unutmayan Kipa, seçili oyuncaklarda yüzde 50’lik indirime gidecek. Benzer şekilde züccaciye ürünlerinde yüzde 50, sevimli dostlarımız kedi ve köpeklerin mamalarında ise yüzde 40’luk indirim uygulanacak.

Çalışanlarını sevindirmek veya sevdiklerine Yılbaşı öncesi gönüllerince alışveriş yapma imkanı sunmak isteyenlerse, Kipa Alışveriş Kartları’ndan faydalanabiliyor. Ücretsiz olarak sunulan kartlara istenilen miktarda para yüklenebiliyor.

AİLE KULÜPLERİ’NDE RENGARENK ETKİNLİKLER
Türkiye’nin dört bir yanında topluma katkı sağlayan çalışmalara imza atan Kipa Aile Kulüpleri de yılbaşını özel bir programla karşılıyor. İzmir’den Balıkesir ve Mersin’e tam 12 noktada yeni yıl etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Bu etkinlikler arasında eğlenceli partilerden yılbaşına özel mutfak ve süsleme atölyelerine, yemek yarışmalarından dans derslerine ve tiyatro gösterilerinden konserlere kadar her yaşa ve zevke hitap eden seçenekler bulunuyor. Tümü ücretsiz olarak düzenlenecek Kipa Aile Kulübü etkinliklerinin illere göre programını incelemek için www.kipaavm.com.tr adresi ziyaret edilebilir.



İlgili etiketler : Kipa Avm, Yılbaşı, Yeni Yıl Etkinlikleri, Yılbaşı Etkinlikleri, Yılbaşı 2016,

Haber Sahibi

Kipa Balçova AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Aralık 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 18 Aralık 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2015
  • Trafik

    : 2220

Diğer Kipa Balçova AVM Haberleri

Benzer Haberler

  • Kanyon AVM Yeni Yılın Ritmi Kanyon AVM'de

    Yeni Yılın Ritmi Kanyon AVM'de

    Yeni yıla eğlenceli bir başlangıç yapmak isteyenleri buluşturmaya hazırlanan Kanyon, tüm müzik ve eğlence severleri 5-31 Aralık tarihleri arasında unutulmaz bir yeni yıl deneyimine davet edi...
    1 Aralık 2023452 defa incelendi
  • Optimum Outlet İstanbul Optimum Outlet İstanbul Yeni Yıl Etkinlikleri

    Optimum Outlet İstanbul Yeni Yıl Etkinlikleri

    Kaliteyi en uygun fiyatlarla sunarak, alışverişi eğlenceyle birleştiren Optimum Outlet İstanbul, yeni yıl kutlamalarıyla tüm ziyaretçilerine eğlence ve heyecan dolu saatler armağan edecek. O...
    26 Aralık 20131923 defa incelendi
  • Turkuazoo Akvaryum Pepee ve Noel Baba Yılbaşında Turkuazoo Akvaryumda

    Pepee ve Noel Baba Yılbaşında Turkuazoo Akvaryumda

    Bayrampaşa’da bulunan Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo’da yeni yıl çok eğlenceli geçecek. 15 Aralık’tan itibaren her gün Noel Baba köpekbalıklarıyla dalarak ziyaretçilerle fotoğraf çe...
    10 Aralık 20122049 defa incelendi
  • Bilkent Center AVM En Renkli Yılbaşı Kutlaması Bilkent Center'da

    En Renkli Yılbaşı Kutlaması Bilkent Center'da

    Ziyaretçilerinin yılbaşı alışverişlerine “15. Yıla Özel 15 Hediye” kampanyasıyla mutluluk katan Bilkent Center renkli etkinliklerine, 28-29 Aralık tarihlerinde düzenleyeceği Yeni Yıl kutlama...
    27 Aralık 20131753 defa incelendi
  • Akasya AVM Akasya Yılbaşı Festivali 2022

    Akasya Yılbaşı Festivali 2022

    Akasya'da renkli, birbirinden özel eğlencelerle yeni yılı karşılıyoruz... 19-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek Akasya Yılbaşı Festivali ile Yılbaşı Pazarı’nda sevdiklerinize v...
    12 Aralık 2022680 defa incelendi