Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Aytemiz'de Maximum Mobil ile Ödemelerinizde %3 İndirim

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1485 defa incelendi
  • Puan : star star star 5 incelemede 3 puan almıştır.
Yenilikçi ürün ve hizmetleri ile koşulsuz müşteri memnuniyeti çerçevesinde çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aytemiz, Türkiye İş Bankası’yla mobil ödeme platformu Maximum Mobil kullanıcıları için önemli bir iş birliğine imza attı.

Aytemiz tüketiciler için geliştirdiği kapsayıcı uygulamalarına sektörünün öncü şirketleriyle yaptığı yeni iş birlikleriyle devam ediyor. Türkiye İş Bankası ile Aytemiz’in yaptığı iş birliği kapsamında, İş Bankası’nın günlük hayattaki farklı alışveriş deneyimlerini tek bir uygulama içerisinde topladığı mobil ödeme platformu Maximum Mobil kullanıcıları, Aytemiz istasyonlarında araçlarından inmeden temassız, sağlıklı, güvenli ve hızlı bir şekilde yakıt alışverişlerini yapabilecekler. Üstelik kullanıcılar bu özelliği sadece İş Bankası kartları ile değil, Maximum Mobil’e kaydettikleri diğer tüm banka kartları ile de kullanabilecekler.

Maximum Mobil kullanıcıları ilk kullanımda uygulamadaki Araçta Öde seçeneğinden araç plakalarını kaydettikten sonra uygulamadan bir mobil kod oluşturarak Aytemiz istasyonlarında araçlarından inmeden temassız olarak rahatça yakıt ödemelerini yapabilecekler.

Sektörde yapılan teknolojik iş birliklerinin öneminin altını çizen Aytemiz Genel Müdürü Erol Varlık İş Bankası ile yapılan iş birliği hakkında “Aytemiz olarak hepimizi etkileyen pandemi sürecinde sorumluluklarımızın bilincinde olarak, tüm faaliyetlerimizi yeni normale uygun hale getiriyor, yüksek teknolojiyi kullanıyor, müşterilerimizi dinleyerek yenilikçi ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Bu doğrultuda müşterilerimizin son dönemdeki ödeme tercihlerini incelediğimizde, ister araçtan ödeme olsun ister temassız mobil ödeme olsun tüketici alışkanlıklarında ciddi bir değişim olduğunu gözlemliyoruz. Biz de müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak ödeme seçeneklerini sunmak için güçlü iş birlikleri yapıyoruz. Şimdi ise Türkiye’nin en köklü bankalarından İş bankası ile yaptığımız bu önemli iş birliğinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Artık tüm Maximum Mobil kullanıcıları istasyonlarımızda araçlarından inmeden hızlı, temassız, sağlıklı ve avantajlı bir şekilde yakıt alışverişlerini yapabilecekler. Bundan sonraki süreçte de benzer şekilde gelişmiş teknolojik alt yapılarla müşterilerimize kişiselleştirilmiş hizmetler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, işbirliğine ilişkin yaptığı açıklamada; “Hayatı kolaylaştıran mobil uygulamaların sayısı arttıkça bunları yönetmek de zorlaşıyor. Daha fazla hız ve kolaylık arayışı, birden çok fonksiyonu tek çatı altında barındıran, deneyimlerin ekosistemler içerisinde bir arada sunulduğu süper uygulamalara olan ihtiyacı beraberinde getiriyor. Süper uygulama yaklaşımıyla “Tek uygulamada geniş bir ekosistem” ile, banka bağımsız bir mobil ödeme platformu olan Maximum Mobil’deki dijital iş ortaklarımızı sürekli büyütüyoruz. Maximum Mobil ekosistemi içerisindeki iş ortaklarımız ile birlikte sunduğumuz araçtan inmeden akaryakıt alma deneyimini en son Aytemiz ile yapmış olduğumuz işbirliği ile birlikte zenginleştirdik. Maximum Mobil kullanıcıları artık, Aytemiz istasyonlarında araçlarından inmeden temassız, sağlıklı, güvenli ve hızlı bir şekilde yakıt alışverişlerini yapabilecekler. Üstelik kullanıcılar bu özelliği sadece İş Bankası kartları ile değil, Maximum Mobil’e kaydettikleri diğer tüm banka kartları ile de kullanabilecekler.

Önümüzdeki dönemde bireylerin daha fazla hız ve kolaylık beklentisi ile daha fazla önemli hale gelecek olan uçtan uca, sürtünmesiz dijital iş modellerinin dijital işbirliklerini artıracağına inanıyoruz. Mobil uygulamalarımız başta olmak üzere, müşterilerimizin günlük hayatına değer katacak yeni dijital işbirlikleri kurma yönünde çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Kampanya Detayı:
  • 10 Eylül - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında, Aytemiz istasyonlarından yapacağınız yakıt alımınızı Maximum Mobil uygulamasında yer alan Aytemiz Mobil Ödeme ile yapmanız halinde tavsiye edilen yakıt litre fiyatında %3 avantaj sağlanacaktır.
  • Avantajlı fiyatlar sadece benzin  ve dizel ürünlerinde geçerli olup avantaj alınacak yakıtın üzerine ek litre olarak verilecektir.
  • Kampanyadan yararlanılabilmesi için harcamaların Maximum Mobil Aytemiz Mobil Ödeme ile yapılması gereklidir. Maximum Mobil uygulaması üzerinden yapılmayan harcamalar kampanyaya dahil edilemeyecektir.
  • Kampanyaya dâhil olan işlemler: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara Kartlar)
  • Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.
  • Türkiye İş Bankası A.Ş ve Aytemiz önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.



İlgili etiketler : Aytemiz Petrol, Akaryakıt, Maximum, Maximum Kampanyaları, Akaryakıt Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Aytemiz

İlişkili Marka

Maximum
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Eylül 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 24 Eylül 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2020
  • Trafik

    : 1485
  • İlişkili Markalar

    : Maximum

Benzer Kampanyalar

  • Total Petrol Total'de Maximum'a Özel 150 TL MaxiPuan Hediye!

    Total'de Maximum'a Özel 150 TL MaxiPuan Hediye!

    16 Şubat – 31 Mart 2024 tarihleri arasında TotalEnergies istasyonları ve İş Bankası işbirliği ile gerçekleştirilecek bu kampanya çerçevesinde, Maximum anlaşmalı istasyonlarımızdan fark...
    17 Şubat 2024442 defa incelendi
  • Shell Maximum'lulara Shell İstasyonlarında 200 TL MaxiPuan Hediye!

    Maximum'lulara Shell İstasyonlarında 200 TL MaxiPuan Hediye!

    1 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine...
    1 Nisan 2024202 defa incelendi
  • Petrol Ofisi Petrol Ofisi'nde Bonus ile 200 TL'ye Varan Bonus

    Petrol Ofisi'nde Bonus ile 200 TL'ye Varan Bonus

    1 Nisan – 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 700 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapın; BonusFlaş u...
    1 Nisan 2024303 defa incelendi
  • CarrefourSA CarrefourSA'da Maximum'lulara 150 TL MaxiPuan Hediye

    CarrefourSA'da Maximum'lulara 150 TL MaxiPuan Hediye

    Maximum Kart’ınızla CarrefourSA’Lar, carrefoursa.com ve CarrefourSA Online Market’ten yapacağınız 1.500 TL ve üzeri ilk alışverişinize 150 TL MaxiPuan hediye! Kampanyaya katılmak için Ma...
    1 Şubat 2024377 defa incelendi
  • Ziraat Bankkart Bankkart ile Akaryakıt Harcamalarınıza 175 TL Bankkart Lira

    Bankkart ile Akaryakıt Harcamalarınıza 175 TL Bankkart Lira

    16 Şubat - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri dördüncü akary...
    17 Şubat 2024404 defa incelendi