Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Aytemiz İstasyonlarında CarrefourSA Müşterilerine Özel İndirim

  • 10 ay önce eklendi
  • 501 defa incelendi
Aytemiz ve CarrefourSA, gerçekleştirdikleri iş birliğiyle yeni bir kampanyaya imza attılar.

23 Haziran – 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında Aytemiz’den CarrefourSA müşterilerine özel, akaryakıt alışverişlerinde %3,5'a varan özel indirim uygulanacak.

Aytemiz Yeni kampanya kapsamında CarrefourSA müşterileri, 31 Temmuz 2023’e kadar, Aytemiz istasyonlarında Aytemiz Vaay mobil uygulaması üzerinden yapacakları motorin ve benzin alışverişlerinde özel indirim oranlarından faydalanabilecekler. LPG/Otogaz alımlarının dahil olmadığı kampanyadan yararlanmak için Aytemiz Vaay uygulamasının indirilip, kaydolarak, sol üst köşedeki menü içerisinde yer alan “Katılım Kodu Gir” alanına CarrefourSA mağazalarından yapılan alışveriş fişinin altındaki kişiye özel kodun girilmesi gerekiyor. CarrefourSA müşterilerine özel katılım kodunu giren kullanıcılar, Aytemiz istasyonlarından yapacakları benzin veya motorin alışverişlerinde indirim kazanacaklar. CarrefourSA müşterileri, “Vaay Mobil Ödeme” veya “Vaay Araçtan Öde” ödeme yöntemleri kullanılarak yapacakları alışverişlerde geçerli avantajdan her yakıt alımlarında faydalanabilecekler. Aytemiz Vaay uygulaması ile sektöre ilk kez bireysel elektronik satışı getiren Aytemiz, böylece sürücülere çeşitli kampanyalardan ve indirimlerden yararlanma imkanı sunmanın yanı sıra çocuğunu ya da evcil hayvanını araçta tek başına bırakmak istemeyenlere veya kışın soğukta, yazın sıcakta arabasından çıkmadan, beklemeden, hızlı, temassız şekilde yakıt almak isteyenlere konforlu alışveriş deneyimi sunuyor.

Kampanya Detayı:
• CarrefourSA müşterileri Aytemiz istasyonlarında Vaay mobil uygulaması üzerinden yapacakları her yakıt alışverişlerinde motorin ve benzinde %3,5’a varan indirim avantajından yararlanabileceklerdir.
• Kampanya kodları, CarrefourSA Müşterilerine özeldir. Kampanya kodları CarrefourSA Marketlerde Bireysel CarrefourSA kart ile tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişlerin fiş altında ve SMS izni bulunan müşterilerimize alışveriş sonunda ayrıca SMS yoluyla paylaşılacaktır.
• Kampanyada, 07.07.2023 tarihine kadar indirim oranı %3,5’a varan, 08.07.2023 - 31.07.2023 tarihleri arasında %3’e varan oranda uygulanacaktır. CarrefourSA müşterileri Aytemiz Vaay uygulamasındaki indirim avantajından her yakıt alımında faydalanabileceklerdir.
• Avantaj yalnızca Vaay Mobil Ödeme veya Vaay Araçtan Öde ödeme yöntemleri kullanılarak yapılan alışverişlerde geçerlidir.
• Aytemiz Vaay mobil uygulamasında nakit ödeme seçeneği bulunmamaktadır.
• CarrefourSA müşterileri akaryakıt avantajında faydalanabilmesi için Aytemiz Vaay uygulamasını akıllı telefonuna yüklemiş olması gerekmektedir. Aytemiz Vaay uygulaması App Store, Google Play ve Huawei App Gallery üzerinden ücretsiz indirilebilmektedir.
• Aytemiz Vaay uygulamasını indirip, kaydolup, sol üst köşedeki menü içerisinde yer alan “Katılım Kodu Gir” alanına CarrefourSA mağazalarından yaptıkları alışveriş fişinin altında yer alan kişiye özel kod girilmelidir.
• CarrefourSA müşterilerine özel katılım kodunu giren kullanıcılar Aytemiz istasyonlarından yapacakları her benzin veya motorin alışverişlerinde indirim almaya hak kazanacaklardır. LPG/Otogaz alımları bu program kapsamına dahil değildir.
• Alışveriş tutarı hesaplanırken kapsam dışı ürünler olan: alkollü içecek, tütün mamülleri, şans oyunları, kasa poşeti, hediye çeki, kuyum, kurban alışverişleri, kurban kolisi, cep telefonu, büyük beyaz eşya, klima (vantilatör hariç), televizyon, bilgisayar, laptop, yazıcı ve fotokopi kâğıdı alışverişleri ile GSM TL ve E-PİN yüklemeleri dikkate alınmayacaktır. Sanal kartla yapılan harcamalar kampanyaya dahildir, nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
• Yakıt alışverişi sonrasında fatura Aytemiz tarafından, müşterinin e-posta adresine otomatik olarak gönderilir.
• Aytemiz Vaay mobil uygulaması içerisinde yer alan haritalar bölümünden, en yakın Aytemiz’e yol tarifi alabilirsiniz.



İlgili etiketler : Aytemiz, Carrefoursa, Kampanya, Akaryakıt Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Aytemiz

İlişkili Marka

CarrefourSA
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Temmuz 2023
  • Güncelleme Tarihi

    : 4 Temmuz 2023
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2023
  • Trafik

    : 501
  • İlişkili Markalar

    : CarrefourSA

Benzer Kampanyalar