Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Aygaz'dan Ev Tüpü Alana 24 TL Değerinde Worldpuan Hediye

  • 12 yıl önce eklendi
  • 4143 defa incelendi
  • Puan : star star star 254 incelemede 2,57 puan almıştır.
Aygaz, Yapı Kredi Bankası’yla düzenlediği, kampanya kapsamında, 5 Aralık 2012– 18 Şubat 2013 tarihleri arasında Worldcard ile yapılan ev tüpü alışverişlerinde tüketicilerine sunduğu avantajlara bir yenisini daha ekliyor. Tek ödemeyi tercih eden tüketiciler, birinci tüpe 8 TL, ikinci tüpe 8 TL, üçüncü tüpe 8 TL olmak üzere toplamda 24 TL değerinde Worldpuan kazanacak veya
ödemeyi 6 taksitte yapabilecek.


Aygaz düzenlediği kampanyalarla tüketicilerine avantajlar sağlamaya devam ediyor. Aygaz, Yapı Kredi Bankası işbirliğiyle gerçekleştirilen kampanyayla tüketicilere ekstra puan ve taksit imkânı sunuyor.  

18 Şubat 2013 tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında, Worldcard ile farklı günlerde kredi kartına tek çekimde yapılan ödemede ev tüpü alışverişlerinde birinci tüpe 8 TL, ikinci tüpe 8 TL, üçüncü tüpe 8 TL olmak üzere toplamda 24 TL değerinde Worldpuan kazanılacak veya ödeme 6 taksitte yapılabilecek.  

Kampanyaya her tüketici aynı markadan en fazla 3 ev tüpü alışverişi ile katılabilecek. İlk, ikinci ve üçüncü 8 TL’lik Worldpuanlar alışverişin yapıldığı akşam kredi kartlarına yüklenecek ve kampanya puanları 3 Mart 2012 tarihine kadar kullanılabilecek.

Kampanya kapsamına TEB, Anadolubank, Albaraka, ve Vakıfbank Worldcard’lar dahil olup World Business kart, Yapı Kredi banka kartları ve Worldpuan'larla yapılan alışverişler dahil değildir.




İlgili etiketler : Aygaz, Ev Tüpü, World Card, Kampanya, Aygaz World Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Aygaz
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Aralık 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 17 Mart 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2013
  • Trafik

    : 4143

Benzer Kampanyalar