Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Maximum'lulara Aygaz'da 45 TL MaxiPuan!

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1195 defa incelendi
  • Puan : star star 3 incelemede 1,67 puan almıştır.
Maximum kredi kartınız ile 13 Şubat’a kadar Aygaz’dan tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 100 TL ve üzeri her alışverişe 15 TL, toplamda 45 TL MaxiPuan üstelik 5 taksit fırsatıyla!

Kampanyadan, tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilen her 100 TL ve üzeri alışverişlerde 15 TL  MaxiPuan kazanılabilecek olup kazanılabilecek azami MaxiPuan tutarı 45 TL’dir.  Kampanya 52 ilde, online.aygaz.com.tr ve keyiflibahce.com’da geçerlidir. Kampanyaya yukarıda belirtilen illerde bulunan Mogaz bayileri de dahildir. Bankamatik kartlar puan kampanyasına dahil olup taksit kampanyasına dahil değildir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir Kampanya diğer kampanya, çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilemez.

Bir müşteri kampanyadan bir kere faydalanabilir. Kazanılan MaxiPuanlar 17 Şubat 2021 tarihinde yüklenecek ve 28 Şubat 2021 tarihine kadar kullanılabilecektir. Puanlar kampanya koşullarını sağlayan son alışverişin yapıldığı karta yüklenecektir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 1 Mart 2021 tarihinde geri alınacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar yalnızca Maximiles ile kullanılabilecektir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.

Kampanyaya dahil olan iller:
ADANA;AFYON; AKSARAY; ANKAR;ARTVİN; AYDIN; BALIKESİR; BARTIN; BİLECİK; BOLU; BURSA; ÇANAKKALE; ÇANKIRI; ÇORUM; DENİZLİ; DÜZCE; EDİRNE; ELAZIĞ; ESKİŞEHİR; GAZİANTEP; GİRESUN; HATAY; ISPARTA; İSTANBUL; İZMİR; KARABÜK; KARAMAN; KARS; KASTAMONU; KAYSERİ; KIRIKKALE; KIRŞEHİR; KOCAELİ; KONYA; KÜTAHYA; MANİSA; MERSİN; MUĞLA; NEVŞEHİR; NİĞDE; ORDU; RİZE; SAKARYA; SAMSUN; SİİRT; SİNOP; TEKİRDAĞ; TRABZON; UŞAK; YALOVA; YOZGAT; ZONGULDAK



İlgili etiketler : Maximum, Aygaz, Tüpgaz, Hediye Puan,

Kampanya Sahibi

Aygaz

İlişkili Marka

Maximum
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Kasım 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 14 Kasım 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 13 Şubat 2021
  • Trafik

    : 1195
  • İlişkili Markalar

    : Maximum

Benzer Kampanyalar