Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Axess'lilere ZUBİZU İndirimleri İki Kat Değerli!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 990 defa incelendi
  • Puan : star star star 17 incelemede 3,12 puan almıştır.
Axess Mobil kullanıcıları Akbank kartları ile kendilerine özel sunulan ZUBİZU kampanya ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler. Türkiye'nin "kullanıcılarının harcama alışkanlıklarına özel" kampanyalar sunan ilk ödeme sistemleri uygulaması "Axess Mobil" ile Türkiye'nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, Akbank kart sahiplerine özel kampanyalar ve ayrıcalıklar sunabilmek için güçlerini birleştirdi.

Axess, Wings ve Neo kart sahipleri, Axess Mobil uygulaması ile ZUBİZU'nun 500'den fazla marka ve 12 binden fazla satış noktasında sağladığı ayrıcalıklardan yararlanabilecek. Bu ayrıcalıkların yanı sıra, Axess Mobil kullanıcıları için Aralık sonuna kadar seçili ZUBİZU kampanyalarındaki indirim iki kat değerli olacak.

Kampanyalardan yararlanmak için kullanıcıların Axess Mobil’den “eşleştirme” yapması gerekiyor. Kampanya kapsamında Axess Mobil üzerinden eşleştirme yapan müşterilerin ödeme noktasında uygulamayı açarak yan çevirip QR kodunu göstermeleri yeterli olacak.

Kampanya Detayı:
  • Axess Mobil-ZUBİZU iş birliği kapsamında ZUBİZU kampanyaları Axess Mobil uygulaması içerisinde yer alacaktır.
  • Axess Mobil’deki ZUBİZU kampanyalarından yararlanabilmek için Axess Mobil üzerinden “Eşleştir” butonuna tıklanmalı, kullanım koşulları onaylanarak ZUBİZU eşleştirme akışı tamamlanmalıdır.
  • Axess Mobil’i kullanan tüm müşteriler ayrıca ZUBİZU üyeliği şartı aranmaksızın ZUBİZU kampanyalarını görüntüleyebilir ve eşleştirme yapmış olması halinde ZUBİZU kampanyalarından ve Axess Mobil’e özel ek kazanımlardan yararlanabilir.
  • Axess Mobil’deki ZUBİZU kampanyalarından yararlanmak için; eşleştirme yapıldıktan sonra telefon yan çevrilerek ekranda çıkan QR kod veya kodun altında yer alan numara ilgili iş yerine gösterilmelidir.
  • Axess Mobil’deki ZUBİZU kampanyalarının koşulları, kampanya özelinde değişiklik gösterebilir. Kampanya koşullarına Axess Mobil ve ZUBİZU uygulamaları ile www.axess.com.tr ve www.wingscard.com.tr web sitelerinden ulaşılabilir.
  • 21 Kasım-31 Aralık 2018 tarihleri arasında Axess Mobil ZUBİZU işbirliği kapsamında kampanyaya dahil olan marka ve restoranlarda yapılacak 35 TL ve üzeri harcamalarda ZUBİZU indirimlerine ek Axess Mobil’e özel indirim oranları uygulanacaktır.
  • Kampanyalardan faydalanmak için ödemeyi yapan kart sahibinin kendisine ait Akbank’a kayıtlı olan cep telefonundan QR kodu okutması veya kodun altında yer alan numarayı harcama yapılan Üye İşyeri'ne göstermesi ve işlem tutarının tamamını aşağıda sayılan Akbank kredi/banka kartları ile tek seferde ödemesi gerekmektedir. Kampanyalardan ek kart sahipleri, asıl kart sahibinin Akbank’a kayıtlı cep telefonundan QR kodu okutmak şartıyla yararlanabilir.
  • Axess Mobil’e özel indirim verilecek kampanyaların geçerli olduğu marka ve restoranlar şunlardır: Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, ADL, Arçelik, Armani, Beko, Brandy’s, Colin’s, Damat Tween, EA7, Kiğılı, Love My Body, Mendos, Rebul Atelier; Atlas Balık, Cantinery, Cihangir Meyhanesi by Sur Balık, Günaydın Köfte & Döner, Hudson İstanbul, Louie İstanbul, Martinez İstanbul, Michelle İstanbul, Must Nişantaşı, Nev Lokantası, Populist, Serafina, Sur Balık, Tamirane.
  • Her marka ve restoran için ayrı tanımlanacak şekilde; indirim oranları, işlem bazında maksimum kazanım tutarı ve kampanya kapsamında maksimum kazanan işlem adedi sınırlaması mevcuttur. Kampanya kazanım detayları, ilgili marka ve restoran kampanya detaylarında yer alacaktır.
  • Kampanyadan bireysel/ticari Axess, Wings, Neo kart sahipleri yararlanabilir. Free ve Bank O’Card Axess kredi kartları kampanyaya dahil değildir.
  • Tüzel kişiliğe haiz ticari Müşteri’ler kampanyadan yararlanamaz. Bu durumun istinası olarak şahıs şirketi olan ticari kart sahibi müşteri, Axess Mobil üzerinden kampanyaya katılabilecektir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan indirim tutarı 2 iş günü içinde kredi kartı ile yapılan işlemlerde dönem içi hareketlerinize/ekstrenize, Neo ile yapılan işlemlerde hesaba yansıtılacaktır.
  • Axess Mobil-ZUBİZU eşleştirmesini iptal etmek istenirse, Axess Mobil’de Profil sekmesindeki Ayarlar bölümünden “ZUBİZU Eşleştirmeyi İptal Et” butonuna tıklanmalıdır. Eşleşmenin iptal edilmesi durumunda, kampanyalı işlem yapılamaz ve indirim kazanılamaz. Eşleştirmenin iptal edildiği ana kadar kazanılan indirimler müşteriden geri alınmayacaktır.
  • Eşleşme iptali yapıldığında aynı zamanda ZUBİZU üyesi olunması durumunda Axess Mobil-ZUBİZU iş birliği kapsamında ZUBİZU tarafından kazandırılan ödül puanlar, eşleştirme iptalinden sonra ZUBİZU’nun belirlediği koşullarda ZUBİZU’da devam edecektir.
  • ZUBİZU üyeliği bulunan ve Axess Mobil-ZUBİZU eşleşmesini yapmış olan kullanıcılar, ZUBİZU üyeliğini sona erdirdiğinde Axess Mobil-ZUBİZU eşleşmesi de otomatik olarak sona erecek ve Axess Mobil-ZUBİZU iş birliği kapsamındaki kampanyalardan yararlanamayacaktır.
  • Akbank T.A.Ş. ve Doğuş Müşteri Sistemleri A.Ş., Axess Mobil-ZUBİZU iş birliği ve iş birliği kapsamındaki kampanyaları durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.



İlgili etiketler : Zubizu, Zubizu Kampanyaları, Axess, Hediye, İndirim,

Kampanya Sahibi

Axess
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Kasım 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : 30 Kasım 2018
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2018
  • Trafik

    : 990

Benzer Kampanyalar

  • Hepsi Burada Axess'liler Hepsiburada'da 200 TL ChipPara Hediye

    Axess'liler Hepsiburada'da 200 TL ChipPara Hediye

    1-31 Ocak 2024 tarihleri arasında Axess kredi kartınız ile Hepsiburada'dan tek seferde yapılacak 1000-1999,99 TL arasındaki alışverişlerde 100 TL, 2000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 200 TL...
    1 Ocak 2024248 defa incelendi
  • Rossmann Axess'liler Rossmann'da 40 TL Chip-Para Kazanıyor

    Axess'liler Rossmann'da 40 TL Chip-Para Kazanıyor

    1-31 Mart 2024 arasında Rossmann mağazalarında Axess kredi kartınız ile 350 TL ve üzeri ilk alışverişe 40 TL chip-para! Kampanyaya katılmak için Juzdan veya SMS ile kampanyaya kayıt olunma...
    1 Mart 2024222 defa incelendi
  • Rossmann Rossmann'da Axess'e Özel 40 TL Chip-Para Hediye

    Rossmann'da Axess'e Özel 40 TL Chip-Para Hediye

    1-31 Ocak 2024 arasında Axess kredi kartınız ile Rossmann mağazalarında 350 TL ve üzeri ilk alışverişe 40 TL chip-para hediye... Kampanyaya katılmak için Juzdan veya SMS ile kampanya...
    1 Aralık 2023358 defa incelendi
  • FLO FLO'da Axess'lilere 200 TL Chip-Para ve 6 Taksit Fırsatı

    FLO'da Axess'lilere 200 TL Chip-Para ve 6 Taksit Fırsatı

    1 - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Axess’e özel Flo mağazaları ve flo.com.tr’de  tek seferde yapılan 2.000 TL ve üzeri alışverişinize 200 TL chip-para fırsatı için hemen katılın! Üstel...
    1 Mart 2024233 defa incelendi
  • CarrefourSA CarrefourSA'da Axess'lilere 150 TL ChipPara Hediye

    CarrefourSA'da Axess'lilere 150 TL ChipPara Hediye

    1 - 31 Ocak 2024 tarihleri arasında CarrefourSA mağazalarında Axess kredi kartınız ile tek seferde yapacağınız 2.000 TL ve üzeri ilk alışverişinize 150 TL chip-para! Kampanyadan faydalan...
    1 Ocak 2024331 defa incelendi