Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

ATG AVM Okula Dönüş Kampanyası

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1153 defa incelendi
  • Puan : star star star 42 incelemede 3,12 puan almıştır.
ATG AVM'nin Okula dönüş kampanyası başladı!

ATG AVM'den 8-18 Eylül tarihleri arasında toplamda 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese okul çantası ve okul seti hediye!

Kampanya Detayı:
1-Bu kampanya ATG ANKARA TREN GARI IŞLETMECİLİĞİ A.Ş. tarafından düzenlenmiştir.
2-Kampanyaya katılımda ATG CARD sahibi olmak zorunludur.
3-Bu kampanya ATG Alışveriş Merkezi'nin diğer kampanyalanylave markaların kendi kampanyaları ile birleştirilemez.
4-Kampanya 08 - 18 Eylül 2017 tarihleri arası nda ATG Alışveriş Merkezi bünyesinde yer alan mağazalardan yapılan al ışverişlerde geçerlidir.
5-ATG Card hamili üyeler, ATG Alışveriş Merkezi (AVM) tarafından belirlenen Okula Dönüş Kampanyası katılım koşullannı peşinen kabul etmiş sayılır.
6-Kart hamilinin, ATG Card Okula Dönüş Kampanyası'ndan yararlanabilmek için ATG AVM'de yer alan mağazalardan kampanya tarihlerinde aynı gün içerisinde toplamda 150 TL ve üzeri alışveriş yapmış olması ve alışveriş fiş/ faturalarını danışma bankosuna ibrazı ile işletmiş olması gerekmektedir.
7-Kampanyada ibraz edilen fiş veya faturanın kampanyaya uygunluğu kontrol edilecek olup, aksi durumda geçerli sayılmayacaktır.
8-ATG Card hamili, aynı gün içerisinde toplam alışveriş tutanna bakılmaksızın günde sadece 1 kere hediyesini teslim alabilmektedir. ATG Card hamili farklı günlerde kampanyaya katılabilir Alışveriş fiş veya faturaların aynı gün içerisinde işletilmesi ve hediyenin o gün teslim alınması zorunludur.
9-Kazanılan hediye bir başka hediye ile değiştirilemez, iade edilemez, başka kişilere devredilemez veya nakde çevrilemez.
10-Kampanya dahilinde Okul Çantası ve Okul Seti hediye edilmekte olup; okul seti içerisinde 1 adet kalem kutusu, 1 adet makas, 1 adet silgi, 1 adet kalemtraş, 4 adet kurşun kalem, 2 adet kırmızı kalem, 2 adet A4 defter ve 2 adet A5 defter yer almaktadır.
11-Sadece marka alışverişleri kampanyaya dahil olup, YHT Bilet ve fatura kesimleri geçerli değildir
12-Kamparya dahilinde olan hediyeler günlük stoklarla ve toplam stokla sınırlıdır.
13-Aynı gün kayıt ettirilmeyen fiş/ fatura, diğer kampanya günlerinde kullanılamaz
14-Programın herhangi bir şekilde su iistimalinin, alışveriş yapılmadığı halde fiş toplandığının tespiti halinde kart hamili herhangi bir hediye alamayacak, aktif olan ATG Card'ı süreli olarak pasife alınacaktır.
15-Bu kampanya, önceden haber verilmeksizin ve herhangi bir sebep gösterilmeksizin durdurulabilir, değiştirilebilir ya da kaldırılabilir.
16-ATGAVM; tüm hediyeleri oluşturma, belirleme, hediye yerine en yakın nitelikte evsafta hediyeyle değiştirme, hediyenin veriliş şeklini, kazanma şart ve koşullannı belirleme ve değiştirme hak-kını saklı tutar. ilgili tüm konularda ATG AVM hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz
17-ATG Card Okula Dönüş Kampanyası'na ATGAVM bünyesinde yer alan mağaza sahip ve çalışanlarının kendi markalanndan alışverişleri kampanyaya dahil edilemez.
18-Hediye teslimi esnasında kimlik beyanı ve gerekli teslimat tutanağının imzalanması zorunludur.
19-Her türlü şans oyunları, tütün, alkol ve kontör/ karta TL yükleme alışverişleri, toplu alışverişler ile şahıs şirketlerine bağlı al ışverişler, tüm tüzel kişi kurum ve kuruluşların alışverişleri kampanyaya dahil olmayacaktır



İlgili etiketler : Atg Avm, Okul Seti, Hediye, Kampanya, Atg Avm Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

ATG AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Eylül 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 18 Eylül 2017
  • Trafik

    : 1153

Benzer Kampanyalar