Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Astoria AVM Otizmin Farkında Onların Yanında!

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2445 defa incelendi
  • Puan : star star star star 40 incelemede 3,72 puan almıştır.
Ziyaretçilerini yenilenen yüzü ve“living, shopping, meeting”konseptiyle karşılayan Astoria AVM 2-30 Nisan tarihlerinde “Dünya Otizm Farkındalık Ayı” etkinlikleri kapsamında Tohum Otizm Vakfı işbirliği ile“Astoria Otizmin Farkında Onların Yanında!’’sloganıyla sosyal sorumluluk projelerini başlatıyor.
2-30 Nisan tarihlerinde“Farkında” olan destekçiler Astoria’ya gelip Tohum Otizm Vakfı standındaki  “Farkındayız” yazılı kısmı mavi raptiyeler ile doldurarak bu önemli projeye ortak olacaklar.

Tohum Otizm Vakfı standında bulunan kumbara ile de ziyaretçilerTohum Otizm Vakfı’na destek olabilir veya mobil telefonlarından TOHUM yazıp 5290’a SMS göndererek bu önemli projeye 10 TL katkı sağlayabilirler.

ASTORIA Flash Mob sanatçıları da “Farkındayız” dedi
Astoria’dagerçekleştirilen Flash Mob gösterisinde de yine Otizme dikkat çekildi.Flash Mob sanatçıları gösterisonrasında “Astoria Otizmin Farkında Onların Yanında!’’ yazılı branda açarak“Dünya Otizm Farkındalık Ayı” nı desteklediler.Bu gösteriyi izlemek için Tohum Otizm Vakfı’ndan gelen 3 çocuk, Astaş Yönetim Kurulu üyesi Tuncay Aşçı ve Astoria Genel Müdürü Ümit Teoman karşıladı. Minik misafirler öğretmenleri eşliğinde bu muhteşem gösteriyi izleyip Astoria’dakeyifli vakit geçirdiler.




İlgili etiketler : Astoria Avm, Tohum Otizm Vakfı, Sosyal Sorumluluk,

Kampanya Sahibi

Astoria Alışveriş Merkezi
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Nisan 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2015
  • Trafik

    : 2445