Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Astoria AVM'de Latin Dansı Ve Happy Hour’a Devetlisiniz

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2520 defa incelendi
  • Puan : star star star star 39 incelemede 3,85 puan almıştır.
Avrupa’nın en yüksek ikiz atriyumları olarak geliştirilen Kempinski Residence’da yer alan ve ziyaretçilerini yepyeni “living, shopping, meeting” konseptiyle karşılayan Astoria AVM, birbirinden eğlenceli sürpriz etkinliklerine devam ediyor.

Çok sayıda çalışan ve ofisleriyle iş dünyasının merkezi haline gelen Levent-Mecidiyeköy hattının tam ortasında yer alan Astoria AVM,  ziyaretçilerine ücretsiz etkinlikleriyle bu hafta yine dopdolu.
Astoria AVM’de artık her Salı ve Perşembe günleri 12:30 ile 13:30 saatleri arasında müzik ve dans rüzgarı esiyor. Özellikle çalışanların öğle vakitlerini değerlendirmek için mükemmel bir alternatif sunan Astoria, Latin dans gösterileriyle ofise dönmeden önceki eğlencenin “buluşma noktası” oluyor.

Bu hafta ayrıca 11 Nisan Cumartesi akşamı 22:00-02:00 saatleri arasında yine Latin Dans Gecesi etkinliği, 30 TL karşılığı katılmak isteyen Astoria AVM ziyaretçilerinin hafta sonu neşesi olacak.  
Etkinlik alanında isteyenler özel dans performanslarını izleyerek hayli keyifli anlar geçirecek. Dansa meraklı olanlar ise, profesyonel dansçılarla birlikte yeteneklerini sergileyip hem eğlenecek hem de  Astoria’dan mutlu bir şekilde ayrılabilecek.

HAPPY HOUR
Astoria AVM’de akustik konserlerin olmadığı, her ayın 2. 3. ve 4. cumaları Karnaval’ın ünlü DJ’leri tarafından gerçekleştirilecek Happy Hour etkinliklerinin ilki bu hafta başlıyor. 
10 Nisan Cuma günü, Metro FM DJ’leri DJ Uğur Şener ve DJ Red Sista, Astoria AVM ziyaretçileri için 19:00-22:00 saatleri arasında günümüzün en popüler şarkıları ve remix’leriyle muhteşem bir performans sergileyecekler. Astoria AVM ziyaretçileri ücretsiz olarak gerçekleştirilecek bu büyük müzik karnavalına danslarıyla eşlik edebilecekler.




İlgili etiketler : Astoria Avm, Hafta Sonu Etkinlikleri, Astoria Avm Etkinlikler,

Kampanya Sahibi

Astoria Alışveriş Merkezi
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Nisan 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 7 Nisan 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2015
  • Trafik

    : 2520