Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Armada AVM Volkswagen Tiguan Çekiliş Kampanyası

  • 2 yıl önce eklendi
  • 967 defa incelendi
  • Puan : star 2 incelemede 1 puan almıştır.
Armada'dan Volkswagen Tiguan Hediye!

25 Ekim 2021 - 9 Mart 2022 tarihleri arasında Armada AVM içerisindeki mağazalardan toplamda her 200 TL ve üzeri alışverişe Volkswagen Tiguan kazanmak için1 çekiliş hakkı kazanın.

Kampanyaya katılmak için armada.omegabigdata.com/ web adresi üzerinden fiş / fatura / e-Arşiv fatura yüklenmeniz gerekmektedir.

Kampanya Detayı:
  • Armada İşletmecilik ve Ticaret A.Ş.'nin Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden aldığı 21.10.2021 tarih ve E-24951361-255.01.02-10663 sayılı izinle düzenlediği kampanyaya; Kampanya tarihleri arasında Ankara ilinde bulunan şirketimize ait Armada Alışveriş Merkezi içerisindeki tüm mağazalardan (Armada AVM içerisinde bulunan bankamatiklerden yapılan işlemlere ait makbuzlar, işçiliksiz altın, ziynet altın (tam, yarım, çeyrek, gram v.b.) alışverişleri, bilgi fişleri, sevk irsaliyesi, tahsilat makbuzları, mobil / sabit telefon ve internet, fatura ödemeleri, TL / dakika yüklemeleri, taahhütlü telefon alımları, kredi kartı puan harcamaları, mağaza kart puan harcamaları, kredi kart slipleri, Ticket, Multinet, Sodexo, Setcard, Metropol Card yemek fişleri, para veya puan yüklü hediye kartı-hediye çeki harcamaları, ürün değişim fiş / fatura / e-Arşiv faturaları, internet sitelerinden yapılan alışverişlere ait faturalar, şans ve talih oyunu harcamaları, tütün / tütün mamulleri ve alkollü içecek alışverişleri kampanyaya dahil değildir.) Kampanya süresince toplamda 200 TL ve katları tutarında (her 200 TL’ye bir çekiliş hakkı) alışveriş yaparak http://armada.omegabigdata.com/ web adresi üzerinden ad, soyad, doğum tarihi, cep telefonu, adres bilgileri ile üye olduktan sonra fiş / fatura / e-Arşiv faturasının fotoğrafını (fiş / fatura / e-Arşiv faturasının tamamının görünmesi ve fotoğrafın net olması gerekmektedir) yükleyen bireysel müşterilere ya da Armada AVM’de bulunan kayıt masasına gelerek ad, soyad, doğum tarihi, cep telefonu, adres bilgilerini içeren katılım formunu doldurup, fiş / fatura / e-Arşiv faturalarını ibraz eden bireysel müşterilere sistem içinde kayıt ve kontrolü yapılıp onaylandıktan sonra SMS ile çekilişe katılım numarası verilecektir.
  • Omegadata Yazılım Eğitim ve Dan. İth. İhr. Tic. Ltd. Şti, kampanya tarihleri arasında, kampanya standından yapılan ve http://armada.omegabigdata.com/ (ücretsiz) internet sitesinden gelen katılım şartını yerine getiren tüm katılımlardan çekilişe katılmaya hak kazananların listesini; katılım sıra no, GSM no, ad-soyad, adres (ad-soyad ve telefon bilgileri dışında diğer bilgileri eksik olsa dahi çekilişe dahil edilecektir) bilgileri ile hazırlanıp şirketimiz, çekilişten en az 2 iş günü önce notere ve idareniz şube müdürlüğüne teslim edilecek olup talihlilerin fiş/ fatura no ve  tarihi çekiliş anında Omegadata Yazılım Eğitim ve Dan. İth. İhr. Tic. Ltd. Şti. tarafından verilecektir.
  • Çekilişle verilecek olan ikramiye, 1 adet 2021 model Volkswagen Binek Tiguan 1.5 TSI ACT 150 PS Life DSG’dir. İkramiye bedeli 470.300 TL’dir.
  • Kampanya 25.10.2021 tarihinde saat 10.00’da başlayıp, 09.03.2022 tarihinde saat 22.00’da sona erecektir.
  • Talihlileri belirleyecek olan çekiliş, noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda 15.03.2022 tarihinde saat 15.00’te Armada Alışveriş Merkezi Zemin Kat atrium alanı Eskişehir Yolu No: 6 C Blok 06560 Söğütözü - ANKARA adresinde yapılacaktır.
  • Kazanan talihlilerin listesi 17.03.2022 tarihli Sabah Gazetesi Ankara baskısında, Armada Alışveriş Merkezi’nde bulunan panolarda ilan edilecektir.
  • Çekilişten sonra asil ve yedek talihlilerin adreslerine taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır.
  • ikramiyenin asil talihlisi için son başvuru tarihi 01.04.2022, yedek talihlisi için ise son başvuru tarihi 16.04.2022’dir. İkramiye son teslim tarihi 20.04.2022’dir.
  • http://armada.omegabigdata.com/ web adresi üzerinden girilen üyelik bilgilerinin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı ile fiş / fatura / e-Arşiv faturanın okunabilir, sağlam, yıpranmamış ve sisteme yüklenmesine uygun şekilde saklanması katılımcıların sorumluluğundadır.
  • http://armada.omegabigdata.com/ web adresi üzerinden fiş / fatura / e-Arşiv fatura yüklenmesi kampanya süresince her gün 24 saat yapılabilecektir.
  • Sisteme yüklenen fiş / fatura / e-Arşiv faturalar değerlendirilerek aynı fiş / fatura / e-Arşiv fatura ile yapılan mükerrer katılımlar elenerek ilk gönderilen fiş / fatura / e-Arşiv fatura dikkate alınacak olup, yükleme reddedilirse bu durum sebebi ile birlikte yazılı olarak SMS ile müşteriye bildirilecektir.
  • Tüm katılımlar için ayrıştırma ve fiş / fatura / e-Arşiv fatura kontrolleri yapıldıktan sonra SMS ile başarısız katılım yapanlara “Başarısız Katılım” bilgisi ve başarılı katılım yapanlara “Başarılı Katılım” bilgisi ile birlikte çekilişe katılım numarası (İlk başarılı katılıma 1’den başlayan ve takip ederek devam eden numara) SMS ile bildirilecektir
  • Katılımcılar http://armada.omegabigdata.com/ web adresinden diledikleri zaman üyelik hesabını kontrol edebilecek ve katılım haklarını görebileceklerdir.
  • Katılımcının ad-soyad bilgileri ile faturada yer alan bilgilerin aynı olması gerekmektedir. Fatura bilgileri farklı olan müşterilere çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir.
  • Fiş / fatura / e-Arşiv fatura haricinde mali değeri olmayan hiçbir doküman (sevk irsaliyesi, bilgi fişi, fiş/fatura fotokopisi) resmi evrak olarak kabul edilmeyecektir.
  • Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır.
  • Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin ikramiye tesliminde ikametgâh tezkeresi ibraz etmesi zorunludur.
  • İkramiye tesliminde fiş / fatura / e-Arşiv fatura ibrazı zorunludur.
  • Armada İşletmecilik ve Tic. A.Ş. ve Söğütözü İnşaat ve İşletme A.Ş. çalışanları, Omegadata Yazılım Eğitim ve Dan. İth. İhr. Tic. Ltd. Şti, Armada Alışveriş Merkezi mağaza sahipleri ve çalışanları, tüzel ve şahıs şirketleri ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz.
  • Katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
  • http://armada.omegabigdata.com/ web adresinden yapılan yüklemelerde sistem, kullanıcıların katılımlarını ayrıntılı olarak inceleyerek, kötü niyetli ve usulsüz katılım tespiti halinde kullanıcılardan orijinal fiş veya faturalarını talep edebilir, kullanıcıyı uyarabilir ve lüzumu halinde kazanılan çekiliş hakkını iptal edebilir.
  • İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
  • Bu hususlar, piyango ile ilgili tüm duyuru ve basılı materyallerde yer alacaktır. Piyango için, ilgili mevzuat uyarınca diğer kurum ve kuruluşlardan izin alınması gerekmemektedir.



İlgili etiketler : Armada Avm, Armada Avm Çekiliş, Çekiliş Kampanyaları, Otomobil Çekilişi, Armada Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Armada AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Ekim 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 30 Ekim 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 9 Mart 2022
  • Trafik

    : 967

Benzer Kampanyalar

  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024329 defa incelendi
  • Magnum Magnum Çekiliş Kampanyası 2024 - Porsche Taycan Hediye

    Magnum Çekiliş Kampanyası 2024 - Porsche Taycan Hediye

    Bu Yıl Hazzın Kapıları 2 Porsche Taycan'a Açılıyor! 1 Nisan - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında Magnum Çubuklardaki şifreyi tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj ile gönderin veya...
    2 Nisan 2024323 defa incelendi
  • Sahibinden.com Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden Bahar Temizliği Festivali ile hediyeler seni bekliyor!   1 - 6 Nisan tarihleri arasında,  Giyim & Aksesuar kategorisinde 5 yeni ilan ver, çekilişe katıl.&n...
    2 Nisan 2024161 defa incelendi
  • Nescafe Nescafe Xpress Mini Cooper Çekiliş Kampanyası 2024

    Nescafe Xpress Mini Cooper Çekiliş Kampanyası 2024

    Nescafe Xpress ile Hediyeleri Kazasn! 1 Mart 2024 - 15 Ağustos 2024 tarihleri arasında iki farklı dönemde gerçekleşecek kampanyada promosyonlu Nescafé Xpress açma kapaklarının altındaki...
    8 Mart 2024598 defa incelendi
  • Lila Kozmetik Lila Kozmetik BMW 118i Çekiliş Kampanyası

    Lila Kozmetik BMW 118i Çekiliş Kampanyası

    Lila Kozmetik ile Saçınız da Arabanızda Çok havalı.... 1 Mart 2024 - 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında Lila Kozmetik'e ait promosyonlu Maxx Deluxe (Beauty Expert) Kit Boya 282 gr, Maxx...
    20 Mart 2024274 defa incelendi