Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Aras Kargo Aşkınızın Fotoğrafını Size Hediye Ediyor!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 541 defa incelendi
  • Puan : star star star 13 incelemede 3,23 puan almıştır.
14 Şubat Sevgililer Günü’nü çok özel bir kampanya ile kutlayan Aras Kargo, Fujibas işbirliği ile sosyal medya takipçilerine, gülümsetecek bir hediye taşıyor. Aras Kargo’nun Facebook ve Instagram resmi hesaplarına aşkının fotoğrafını gönderen şanslı 150 kişiye fotoğrafları basılıp, sevgililer gününe özel magnet çerçevesinde hediye edilecek.

Türkiye’nin en geniş dağıtım ağına sahip kargo şirketi konumunda yer alan Aras Kargo, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü bir kampanya ile kutluyor. Sosyal medya üzerinden gerçekleştirilecek kampanya ile 150 kişiye seçtikleri fotoğraf çerçevelenerek hediye edilecek.

Sevgililer Günü’ne özel bu kampanyaya katılmak için Fujibas uygulamasını indirmek ve Aras Kargo’nun Instagram ve Facebook hesaplarını takip etmek yeterli. #İşteBenimAşkım etiketiyle kendi hesabından Aras Kargo’yu etiketleyerek 05 - 11 Şubat tarihleri arasında paylaşan takipçiler arasından 150 kişinin fotoğrafları kendi adlarına sevdiklerine ulaştırılacak. Kazananlar, istedikleri fotoğrafı Fujibas uygulaması üzerinden kendilerine verilecek kod ile bastırabilecek. 10x15 santimetre boyutlarında yatay basılacak fotoğraflar, özel çerçevelere yerleştirilerek Aras Kargo güvencesi ve hızı ile sahiplerine ulaştırılacak.

Kampanya Detayı:
1. Aras Kargo resmi Facebook, Instagram sayfaları üzerinde gerçekleştirilen Aras Kargo #İşteBenimAşkım fotoğraf yarışması Aras Kargo tarafından düzenlenmektedir.
2. Etkinlik ile ilgili Facebook ve Instagram sorumluluk kabul etmez.
3. Katılımcılar, Aras Kargo sayfaları üzerinden paylaşılan kampanya koşullarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder.
4. Bu etkinliğe Aras Kargo’nun Facebook ve Instagram resmi sosyal medya hesaplarından katılmak mümkündür.
5. Katılımcıların ödül kazanabilmesi için, kendi sosyal medya hesapları ile Aras Kargo resmî Facebook ve Instagram sayfalarını takip ediyor olması gerekmektedir.
6. Etkinliğe katılan her hesap 1 adet hediye kod kazanma hakkına sahiptir. Her mecradan 50 kişi kazanma şansına sahip olacaktır.
7. 05/02/2019 tarihinde gerçekleşecek yarışmaya katılım, 11/02/2019 tarihini gün sonunda sona erecektir. Kazananlar Aras Kargo jürisi tarafından belirlenecek olup, sonuçlar için kişilere DM olarak ulaşılacaktır.
8. Facebook ve Instagram mecralarında 05 Şubat günü yayınlanan Sevgililer günü konseptli yarışmaya kendi hesabından #İşteBenimAşkım yazıp Aras Kargo hesabını mention ederek fotoğraf paylaşan kişiler katılabileceklerdir.
9. Kazanan kişilere 11 Şubat Pazartesi günü ulaşılıp, Fujibas uygulaması üzerinden fotoğraf hediyelerini ücretsiz bastırmaları ve adreslerine gönderimlerin sağlanması için ücretsiz işlem kodu iletilecektir. Kazananların en geç 28 Şubat Perşembe tarihine kadar uygulamayı kullanıp, fotoğraflarını sipariş etmelidirler. Sisteme yüklenecek fotoğraflar yatay olmalıdır.
10. Kullanıcının iletmiş olduğu hatalı ya da eksik bilgilerden dolayı kendisine ulaşılamaması halinde Aras Kargo sorumlu değildir.
11. Aras Kargo; resmi Instagram ve Facebook sayfasında duyurmak koşuluyla, kampanya koşullarının tamamında dilediği zaman değişiklik yapma ve/veya kampanyayı belirlenen tarihten önce durdurma hakkına sahiptir.
12. Aras Kargo çalışanları ve 18 yaşından küçükler bu kampanyaya katılamazlar.
13. Kampanya aracılığıyla kazanılan hediye, bir başkasına devredilemez ve/veya nakit olarak ödenmesi talep edilemez.
14. Kampanyaya herkes yalnızca bir defa katılabilir, katılım sağladığı diğer yorumları dikkate alınmaz ilk yorumu dikkate alınır. Kampanya, başka bir kampanya ile birleştirilemez. Kampanyaya katılım ücretsizdir.
15. Katılımcıların kampanyaya katılmak için yapacakları başvurularla ilgili olarak ortamdaki iletişim sorunlarından Aras Kargo hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
16. Kampanyadan belirtilen koşullar dışında herhangi bir şekilde faydalanılamaz. Katılımcılara, Aras Kargo adına belirtilen koşullar dışında SMS, e-posta, telefon ya da farklı herhangi bir şekilde kampanya ile ilgili bilgilendirme yada yönlendirme yapılması halinde meydana gelebilecek hiçbir zarardan Aras Kargo sorumlu tutulamaz.
17. Katılımcılar kampanyaya yalnızca kendileri adına katılabilirler. Başkası adına katılım yapılamaz.
18. Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Aras Kargo, Aras Kargo Sevgililer Günü, Sevgililer Günü, Sevgililer Günü 2019,

Kampanya Sahibi

Aras kargo
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Şubat 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Şubat 2019
  • Trafik

    : 541

Benzer Kampanyalar

  • Bonus Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus'tan Sevgliler Günü'ne Özel toplam 600 TL Bonus Hediye... 1-29 Şubat tarihleri arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret fi...
    1 Şubat 2024705 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    AŞKINIZI HARİKA HEDİYELERLE İFADE EDİN Kuşkusuz harika bir duygu. Bunu sevdiklerinize göstermenin en iyi yollarından birisi de, kalplerine dokunan hediyeler bulmak ve vermektir. Bu ayın Se...
    31 Ocak 2024699 defa incelendi
  • İkiler Tekstil İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL  İndirim

    İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL İndirim

    8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel 3.500 TL ve Üzeri Alışverişinize Kasada Ekstra 500 TL İndirim İkiler 'de sizleri bekliyor... Türkiye’nin önde gelen bayan giyim markalarında İkiler, Ka...
    2 Mart 2024209 defa incelendi
  • Migros Migros 8 Mart Kadınlar Günü Kampanyası 2024

    Migros 8 Mart Kadınlar Günü Kampanyası 2024

    Kadınlar Gününe Özel Işıldayan Fırsatlar Migros'ta Türkiye genelinde en yaygın ve en çok kadın çalışına sahip şirketlerinden biri olan Migros, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Koz...
    1 Mart 2024444 defa incelendi
  • Jumbo Jumbo Anneler Günü Çekiliş Kampanyası

    Jumbo Anneler Günü Çekiliş Kampanyası

    Anneler Gününde Sevgini Ödüllerle Taçlandır! 1 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında jumbo.com.tr internet sitesinden, İOS veya Android işletim sistemli akıllı telefonlarına ücrets...
    18 Nisan 2024196 defa incelendi