Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Alışveriş sizden hediye çekleri ATG AVM'den!

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1012 defa incelendi
  • Puan : star star star 14 incelemede 2,71 puan almıştır.
13-19 Kasım tarihleri arasında ATG Card ile aynı gün içerisinde yapacağınız toplamda 100 TL ve üzeri alışverişlere seçili markalarda geçerli 25 TL değerinde çek hediye!

Hizmete girdiği günden bu güne kadar Ankara Tren Garı (ATG ) bir gar olmanın çok ötesinde, mağazaları, restoranları, ofisleri,toplantı salonları, oteli ve otoparkı ile Ankara’nın çekim merkezlerinden biri olan ATG AVM, 13-19 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak yeni kampanyası ile ziyaretçilerine 25 TL Değerinde hediye çeki verecek.

Kampanya Detayı:
1. Bu kampanya, 13-19 Kasım 2017 tarihleri arasında ATG Alışveriş Merkezi bünyesinde yer alan seçili mağazalardan yapılan alışverişleri kapsar.
2. Kampanyaya katılım için ATG CARD sahibi olunması gerekmektedir.
3. ATG CARD sahibi ziyaretçiler, ATG Alışveriş Merkezi tarafından belirlenen “100 TL ve üzeri Alışverişlere 25 TL Hediye Çeki” kampanyasının katılım koşullarını kabul etmiş sayılır.
4. Kampanyadan yararlanabilmek için,  ATG AVM’de yer alan mağazalardan,  13 – 19 Kasım tarihleri arasında aynı gün içerisinde toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yapmış olmak ve alışveriş fiş ve/veya faturasını 10:00-19:00 saatleri arasında danışma bankosuna ibrazı ile işletmiş olmak gerekmektedir.
5. Kampanya katılımı için işletilen fiş/faturaların aynı mağazalardan alınması halinde en fazla 3 fiş kampanyaya dâhil edilmektedir.
6. Kart hamili, kampanya kapsamında aynı gün içerisinde gerçekleştirdiği toplamda 100 TL ve üzeri alışverişleri için,  25 TL hediye çekini günde  sadece 1 kez kazanma hakkı elde eder. Aynı kişi, diğer kampanya günlerinde yeni alışverişlerinin ibrazı ile yeni hediye çeki katılım hakkı elde edebilir.
7. Hediye çekleri, günlük ve toplam stoklar ile sınırlıdır.
8. Hediye çekleri, sadece ATG AVM mağazalarında geçerlidir.
9. Hediye çeklerinin son kullanma tarihi 22 Kasım 2017’dir.
10. Kazanılan hediye çeki bir başka hediye çeki ile değiştirilemez, nakde çevrilemez.
11. Sadece seçili mağazalardan yapılan alışverişler kampanyaya dahil olup, YHT Bilet ve fatura kesimleri geçerli değildir.
12. Her türlü şans oyunları, tütün ve alkol ve kontör/TL yükleme alışverişleri, toplu alışverişler ile şahıs şirketlerine bağlı alışverişler hediye çeki kampanyaya dâhil edilmez.
13. Alışveriş yapılmadığı halde fiş toplandığının  tespiti halinde kart hamili herhangi bir hediye çeki alamayacak, aktif olan ATG CARD’ı süreli olarak pasife alınacaktır.
14. ATG AVM Yönetimi, hediyenin veriliş şeklini, kazanma şart ve koşullarını  belirleme ve değiştirme hakkını saklı tutar.
15. Jones Lang LaSalle ve ATG AVM yönetim çalışanları, Ankara Tren Garı İşletmeciliği A.Ş., OMEGA İleri Teknoloji Çözümleri ve Yazılım Ltd. Şti, Yeniçeri Güvenlik ve Danışma Hizmetleri A.Ş, ISS Tesis Yönlendirme Hizmetleri A.Ş. ATG Alışveriş Merkezi mağaza personelleri ve sahipleri, tüm tüzel kişi kurum ve kuruluşlar kampanyaya katılamaz, katılsalar dahi hediye çeklerinde hak iddia edemezler.



İlgili etiketler : Atg Avm, Atg Avm Kampanyaları, Hediye Çeki,

Kampanya Sahibi

ATG AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Kasım 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Kasım 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 19 Kasım 2017
  • Trafik

    : 1012

Benzer Kampanyalar