Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Algida "Son Topunu Kim Yedi" Yarışması - iPhone X Hediye

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1615 defa incelendi
  • Puan : star star star 31 incelemede 3,19 puan almıştır.
Algida Maraş Usulü'nün Son Topunu Kim Yediğini Tahmin Et, iPhone X Kazan!

9 -19 Nisan 2018 tarihleri arasında Twitter’da son topu kimin ve nasıl yediğini #SonTopuKimYedi etiketiyle paylaş, iPhoneX’lerden birini kazanma şansı yakala!

Kampanya Detayı:
1. 09.04.2018(Saat00:01)–19.04.2018(Saat23:59) tarihleri arasında gerçekleştirilecek #SonTopuKimYedi yarışması (kampanyası)Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş. (“Unilever”) tarafından Mpi’nin 07.03.2018 tarihli ve 24951361-255.05.02-E.2559 sayılı yazısı uyarınca izin kapsamı dışında düzenlenmektedir.
2. Kampanya kapsamında, 9–19 Nisan 2018 tarihleri arasında #SonTopuKimYedi etiketi ile Twitter sosyal medya mecrasında tweet atan katılımcılar arasından jüri (Tribal Worldwide İnteraktif Reklam Hizmetleri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi çalışanlarından oluşacaktır.Arda Erdik,Buse Sokullu ve Alp Gürsoy) tarafından belirlenecek en güzel, yaratıcı, komik içerik sahibi beş (5) kişiye birer adet iPhone X 64 GB cep telefonu (birim değeri:6.099,00TL’dir,Duyurularda kullanılan görseller temsilidir.)ürünü ödül olarak verilecektir. (Kampanya süresi 10 gün olup, toplamda 5 adet iPhone X 64 GB ürünü hediye edilecektir). Kampanya kapsamında ödül olarak verilen iPhone X 64 GB cep telefonu ile birlikte herhangi bir telefon hattı veya kartı verilmeyecek ve iPhone X 64 GB cep telefonu bedeli içinde bulunan KDV ve ÖTV dışındaki vergi ve diğer kanuni yükümlülükler ödülü kazanan katılımcı tarafından ödenecektir.
3. Twitter sosyal medya mecrası üzerinden paylaşım yapan ve profilinde herhangi bir ikon fotoğrafı olan, hesap sahibinin kendi fotoğrafını içermeyen ve hesabı kapalı (korumalı) olan katılımcılara ulaşım sağlanamayacağı için bu katılımcılar kampanyaya katılmamış sayılacaktır.
4. Yarışmaya sunulan eserlerden yetkililerce yapılacak incelemede yarışma ana temasına uygun dini veya siyasi amaçlara hizmet etmeyen, sakıncalı ve zararlı yayınlar içermeyen, genel ahlak kurallarına uygun olanlar esas alınacaktır.
5. Kampanya’ya Twitter’da #SonTopuKimYedi etiketi (“hashtag”) kullanımı yapmadan katılan katılımcılar, kampanyaya katılmamış sayılacaktır.
6. iPhone X 64 GB cep telefonu ürününü kazanmaya hak kazanan katılımcılar ile Algida Türkiye (ücretsiz) Twitter sayfası üzerinden mesaj yoluyla iletişime geçilecektir.
7. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
8. Kazanılan hak devredilemez ve nakde çevrilemez.
9. Kampanya katılımcılarının iPhone X 64 GB ödülüne hak kazanması için kampanya katılımcısı olan tweet sahibinin 23 Nisan 2018’e kadar ilgili tweet’i, Twitter sosyal medya mecrası üzerindeki başlıktan kaldırmaması gerekmektedir. Aksi takdirde, ödül gönderimi yapılmayacaktır. Ödül olarak verilecek iPhone X 64 GB cep telefonu, tweet sahibi ile ödül gönderimi için Twitter üzerinden iletişime geçildikten sonra en geç üç (3) hafta içerisinde, kargo yolu ile -kargo masrafları Unilever’e ait olmak üzere -Unilever tarafından yapılacaktır. iPhone X 64 GB cep telefonu ödülünü kazanan tweet’lerin açıklanması kampanya bitiminde 23 Nisan 2018 tarihinde Algida Türkiye Twitter hesabı (algidaturkiye) üzerinden yapılacaktır.
10. Kampanyaya katılım ve sitedeki işlemler ücretsizdir.İsteyen herkes katılabilir. Katılım için başka ticari bir koşul aranmamaktadır.
11. Aşağıda yer alan kişiler ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamazlar.Katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmeyecektir. Bu kişiler; U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları, Unilever bünyesinde yer alan çalışanlar, sözleşmeliler, işverenler ve diğer statüde çalışan her türlü elemanlar ile bağlı olan yan kuruluşları ve taşeronları, distribütörleri, Kampanya’nın hazırlanması ile iştigal eden web tasarımcıları, reklamcılar ve benzeri şekilde Kampanya’nın hazırlanması ve uygulanması ilişkili olan her türlü kişi ve kişiler, Tribal Worldwide İnteraktif Reklam Hizmetleri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi çalışanları ve bu madde altında sayılan kişilerin 2. dereceye kadar kan ve sıhri bağı olan akrabaları, ve bu madde altında sayılan kişiler ile birlikte aynı evde yaşayan yakınlarıdır. Kampanya’ya yalnızca Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ikamet eden yukarıda yer alan sınırlamalara dahil olmayan gerçek kişiler katılabilirler. Katılımcılar sadece kendileri adına kampanyaya katılabilirler, başkası adına yapılan katılımlar geçersizdir.
12. Unilever, Kampanya’ya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez. Unilever, Kampanya süresi içinde de dahil olmak üzere herhangi bir zamanda Kampanya Katılım Koşullarını gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Kampanya Katılım Koşullarındaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Kampanyaya ilişkin tüm değişiklikler bu sayfa üzerinden, Algida Türkiye Twitter hesabı (algidaturkiye) ve diğer Algida resmi sosyal medya sayfalarından içerik paylaşımı yoluyla duyurulacaktır. Kampanya Katılım Koşullarının herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.
13. Kampanya Katılımcıları, internet aracılığı ile ulaştıkları, yukarıda ayrı ayrı belirtilen Twitter sayfalarına gönderecekleri cevaplarında toplumun zararına olabilecek ya da genel ahlaka ve yasalara aykırı herhangi bir amaç güden etkinliklerde bulunamazlar, belli bir politik görüşü destekleyici, hakaret, tehdit, taciz amacı taşıyan ve kaba, pornografik ya da ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerik taşıyan hiçbir video, fotoğraf, ileti veya bilgiyi iletemezler. Ayrıca katılımcılar, ticari anlamda haksız rekabete yol açacak, ticari itibardan faydalanma anlamına gelebilecek davranışlardan kaçınacak, hesaplarda yer alan mevcut içeriği hiçbir şekilde kopyalamayacaklardır. Yukarıda belirtilen kurallara aykırı hareket eden herhangi bir katılımcı Kampanya’ya katılmamış sayılacak ve ödül hakkı kazanamayacaktır. Bu maddede belirtilen ve benzeri durumlardan doğabilecek her türlü hukuki, cezai sorumluluk katılımcılara aittir ve katılımcılar, Unilever’in bu nedenle uğrayacağı her türlü zararı tazmin etmekle yükümlüdürler.
14. Kazanılan iPhone X 64 GB cep telefonu ödülü hakkı başkasına devredilemez veya ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez. Herhangi bir sebepten dolayı belirlenen ödülün talihlilere verilemeyecek duruma gelmesi durumunda Unilever bu ödülü eş değer veya daha fazla değere sahip bir ödülle değiştirme hakkını saklı tutar.
15. Unilever, kampanya katılımcısının kendisi hakkında yanlış veya hatalı bilgi verilmesi, telefon hatları veya ağ donanımı veya yazılımındaki arızalar, kesintiler veya bağlantı kesilmeleri dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, her türlü teknik arıza, kampanya ile ilgili herhangi bir materyalde ortaya çıkabilecek baskı, tipografi, teknik, bilgisayar, ağ veya insan hatası, doğrudan veya dolaylı, kısmen veya bütün olarak, katılımcının kampanyaya katılımından veya ödülü almasından veya suiistimal etmesinden doğabilecek her yaralanma veya mal zararı (seyahat/aktivite ile ilgili olanlar da dahil olmak üzere), bilgisayar sistemleri, sunucular, sağlayıcılar, yazılım/donanım ile ilgili teknik problemlerden, arızalardan, kaybolan veya kullanılamaz ağ bağlantılarından veya sorunlu, eksik, karmaşık veya gecikmeli bilgisayar aktarımlarından doğan sorunlardan hiçbir şekilde sorumlu değildir.
16. Takdir yetkisi tek taraflı olarak Unilever’e ait olmak üzere, kampanyanın bütünlüğüne veya doğru şekilde işler durumda olmasına zarar veren herhangi bir sahtekarlık, teknik arıza, insan hatası veya bir başka faktör ün ortaya çıkması durumunda Unilever Kampanya’yı iptal etme, askıya alma ve/veya kampanyayı veya kampanyanın herhangi bir kısmını değiştirme hakkını saklı tutar.
17. Katılımcılar kampanyaya katılmakla, Unilever tarafından promosyon amacını gerçekleştirmek üzere kişisel bilgilerinin toplanmasına ve saklanmasına rıza göstermektedir. Katılımcılar, Kampanya ile ilgili olmak üzere yerel ve uluslararası herhangi bir medya kuruluşunda yer alacak kişisel ve biyografik bilgiler ve her türlü görsel suret ve röportaj ya da kampanyaya katılma nedeni ile ortaya çıkacak diğer materyallerle ilgili olarak her türlü hak ve menfaatten, kampanyayı düzenleyen, bağlı şirket ve ortakları, kanuni temsilcileri, acenteleri lehine herhangi bir denetim, tazminat ya da onaya konu olmaksızın gayri kabili rücu feragat ettiğini ve kabul ve taahhüt ederler. Katılımcılar, kampanyaya katılmak için paylaştıkları video, fotoğraflar veya iletilerde yer alan 3. kişilere ait bilgi, ses veya görüntülerin paylaşılması adına kanunlar uyarınca bu kişilerden alınması gereken her türlü izni aldıklarını, bu hususa ilişkin tüm cezai ve hukuki sorumluluğun kendilerine ait olduğunu ve söz konusu 3. kişilerin yöneltebileceği maddi ve manevi tazminat taleplerinden Unilever’i beri kılacaklarını kabul ve taahhüt eder. Katılımcı, kazandığı bilgisini aldıktan sonra Unilever’in resmi sosyal medya mecralarına ileteceği iletişim bilgilerinin doğruluğunu kabul ve beyan etmektedir. Katılımcıların kampanya sonrası verdiği iletişim bilgileri yapılacak her türlü bildirim için kullanılacak adres kabul edilir. Bilgilerin eksik veya yanlış girilmesi veya saklanması durumunda, katılımcı ödül kazanma hakkını kaybeder ve bu nedenlerle Unilever hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır. Detaylı bilgi için gizlilik politikamızı inceleyebilirsiniz: http://www.unileverprivacypolicy.com/turkish/policy.aspx
18. Kampanyaya katılım ücretsiz olup, Twitter sosyal medya mecrası üzerinden tweet atmak ve internet sitesi veya mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılmak, mobil cihaz kullanılmasını ve dolayısıyla operatörün mesajlaşma ve veri ücreti uygulamasını, internet kullanım ücretini gerektirdiği hallerde Unilever bu ücretlerden dolayı sorumlu olmayacaktır.
19. Kampanya kapsamında verilecek hediyelerin tüketici hakları ile ilgili her türlü sorumluluğu; üretici ve ithalatçı firmalara aittir. Unilever’in bu konularda herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
20. Kampanya’nın düzenlenmesinden dolayı ortaya çıkacak ihtilafların çözümünde Türk Hukuku uygulanacak olup, ihtilafların çözüm yeri İstanbul Anadolu Mahkemeleri ve İcra Daireleridir. Katılımcılar, bu Katılım Koşullarında yer alan maddelerin tümünü okuduğunu, anladığını, kabul ettiğini ve kendisiyle ilgili olarak verdiği bilgilerin doğruluğunu onayladığını beyan, kabul ve taahhüt eder.
21. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye Unilever Tüketici Hattı (444 25 19) ve http://www.algida.com.tr/kampanyakatilimkosullari/ uzantılı internet adresinden ulaşabilirsiniz.
22. Bu hususlar, piyango ile ilgili tüm duyuru ve basılı materyallerde yer alacaktır.
23. Piyango için, ilgili mevzuat uyarınca diğer kurum ve kuruluşlardan izin alınması gerekmemektedir.
24. Kampanyaya katılan herkes yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Algida, Algida Maraş Usulü, Algida Yarışma, Hediye, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Algida
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Nisan 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : 9 Nisan 2018
  • Geçerlilik Tarihi

    : 19 Nisan 2018
  • Trafik

    : 1615

Benzer Kampanyalar

  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024247 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024148 defa incelendi
  • FLO FLO'da Axess'lilere 200 TL Chip-Para ve 6 Taksit Fırsatı

    FLO'da Axess'lilere 200 TL Chip-Para ve 6 Taksit Fırsatı

    1 - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Axess’e özel Flo mağazaları ve flo.com.tr’de  tek seferde yapılan 2.000 TL ve üzeri alışverişinize 200 TL chip-para fırsatı için hemen katılın! Üstel...
    1 Mart 2024262 defa incelendi
  • Hepsi Burada Hepsiburada, N11 ve Trendyol'da Bonus'lulara 300 TL Bonus Hediye

    Hepsiburada, N11 ve Trendyol'da Bonus'lulara 300 TL Bonus Hediye

    1 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında hepsiburada.com, n11.com, trendyol.com web site ve mobil uygulamalarında 750 TL ve üzeri her harcamaya 150 TL, toplamda 750 TL, GarantiPay ile 50 TL...
    1 Nisan 2024297 defa incelendi
  • Paraf Card Paraf ile Market ve Restoran Harcamalarınıza 200 TL ParafPara Hediye

    Paraf ile Market ve Restoran Harcamalarınıza 200 TL ParafPara Hed

    1-29 Şubat 2024 tarihlerinde Paraf ile market ve restoran sektöründe peşin olarak yapılacak 500 TL ve üzeri ilk harcamadan sonraki her 500 TL ve üzeri harcamaya 25 TL, toplamda 200 TL P...
    3 Kasım 2023602 defa incelendi