Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Algida Classics Çubuklarında Milyonlarca Hediye

  • 2 yıl önce eklendi
  • 887 defa incelendi
  • Puan : star star star 11 incelemede 2,82 puan almıştır.
Algida Classics Çubuklarındaki şifrelede milyonlarca hediye...

Algida Classics markalı ürünlerinden satın alıp, Algida ile Kazan mobil uygulamasına ad-soyad, cep telefonu, email adresi ve il bilgilerini girerek üye olduktan sonra  ürün çubuğunun üzerindeki katılım şifresini ilgili alana giren herkese, 5 kuruş değerinde 5 Algida Puanı, 25 kuruş değerinde 25 Algida Puanı, 50 kuruş değerinde 50 Algida Puanı, günlük 100 MB internet, günlük 250 MB internet, günlük 1 GB internet, veya Bedava Algida Classics ikramiyelerinden biri hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
  • Bu promosyon Mpi’nin 14.06.2021 tarih ve E-24951361-255.05.02-4674 sayılı izni ile Mpi’nin kapsamı dışında düzenlenmektedir. 01.08.2021 (saat: 00:01) ile 31.08.2021 (saat: 23:59) tarihleri arasında şifreli Algida Classics markalı ürünlerinden satın alıp, Algida ile Kazan mobil uygulamasına ad-soyad, cep telefonu, email adresi ve il bilgilerini girerek üye olduktan sonra  ürün çubuğunun üzerindeki katılım şifresini ilgili alana girenler kampanyaya katılacaktır.
  • Gönderilen her şifre; 5 kuruş değerinde 5 Algida Puanı, 25 kuruş değerinde 25 Algida Puanı, 50 kuruş değerinde 50 Algida Puanı, günlük 100 MB internet, günlük 250 MB internet, günlük 1 GB internet, veya Bedava Algida Classics ikramiyelerinden birini kazandıracaktır. Günlük data paketi ikramiyesi kazanılması durumunda data paketi, kullanıcının Algida ile Kazan uygulamasına kayıt olduğu GSM numarasına yüklenecektir. Kazanılan Algida Puanları; üye olunan hesaba tanımlanacak olup tüketiciler kazandığı puana karşılık gelen Algida ürünlerinden (Magnum, Cornetto, Classics, Carte Dor) herhangi birini kendisine en yakın marketten satın alabilecektir
  • Kampanya boyunca her şifre yalnızca 1 kez kullanılabilir, aynı şifre ile yapılan katılımlarda ilk gönderilen katılım geçerli olacak, mükerrer katılımlar elenecektir. Bu kampanya, yalnızca Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone abonelerine yöneliktir. Kampanya kapsamında kazanılan günlük data paketi ödülleri aboneler arasında transfer edilemez, ticari amaçla kullanılamaz, satılamaz, devredilemez. Kampanya katılımcıları için paket yüklemesi gelecek bilgilendirme mesajının ardından 24 saat boyunca geçerli olacaktır. Unilever; Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone’un sistem yoğunluğundan kaynaklı oluşacak MB yükleme gecikmelerinden sorumlu değildir. Mevcutta data paketi olan kullanıcılar, öncelikle Algida Classics Boş Yok kampanyasından kazandıkları günlük ücretsiz data paketini kullanabilecektir. İlgili internet paketleri, yurt içinde operatör kapsama alanı içerisinde kullanılabilir; yurt dışı kullanımlarında geçerli değildir. Günlük data paketinin sona ermesinin ardından data kullanımları kademeli düşüşe tabi olarak devam edecektir. Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan hediye internet paketleri geçerliliğini yitirecektir. Kullanıcıların operatörleri ile olan anlaşmalarından doğan borçlar sebebiyle sorumluluğu saklıdır; operatörler bu tarz borç ve yükümlülüklerin yerine getirilmemesinden ötürü işbu promosyon kapsamında kazanılan hediye internet paketlerini yüklememe hakkını saklı tutmaktadır. Promosyon kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan hediye internet paketleri geçerliliğini yitirecektir.
  • Kazananlar ikramiyelerini nakit karşılığı olarak talep edemez, haklarını devredemez ve satamaz. Bu kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez, değişiklik talep edilemez. Data paketi kazanan talihlinin aktif cep telefonu hattı olmamasından kaynaklı ikramiyenin yüklenememesi halinde; Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. (Unilever) sorumlu tutulamaz.
  • 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz. Gerektiği takdirde katılımcıdan, kendisinin 18 yaşından büyük olduğunu gösteren belge sunması istenebilir. Bu sınırlamalara dahil olan veya istenen belgeleri temin etmeyen katılımcılar kazanmış olsalar dahi kampanya içerisinde yer almaz ve katılımcı hakkını kaybeder. Kampanyaya yalnızca Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ikamet eden kişiler katılabilirler.
  • Unilever ilgili şifrenin kendisinden kaynaklı olmayan nedenlerle tahrif edilmeleri veyahut sistem tarafından kabul edilmemesi durumları dahil olmak üzere, sürece ilişkin teknik veya başka türlü aksaklıklar sebebiyle sorumlu tutulamaz.
  • Kampanyaya katılım için internet erişim maliyeti tüketiciye aittir. Katılımcılardan, IOS veya Android altyapısından kaynaklanan nedenlerle katılımın gerçekleşememesi, geç gerçekleşmesi eksik ve/veya hatalı katılım yapılması durumunda Unilever bu durumdan sorumlu tutulamaz.
  • Promosyon kurallarının tamamını Unilever Danışma hattından (444 25 19) ve Algida ile Kazan uygulamasından öğrenebilirsiniz. Promosyondan yararlanmak isteyen herkes, bu kuralları kabul etmiş sayılır. Unilever kampanya süresince kampanya koşullarını değiştirme hakkını ve gerekli görülmesi durumunda promosyonu herhangi bir neden gösterilmeksizin durdurma veya sona erdirme hakkını saklı tutar. Kampanyaya ilişkin değişiklikler Algida ile Kazan uygulamasında duyurulacaktır.



İlgili etiketler : Algida, Algida Classics, Algida Classics Şifre, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Algida
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Ağustos 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 5 Ağustos 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2021
  • Trafik

    : 887

Benzer Kampanyalar

  • Magnum Magnum Çekiliş Kampanyası 2024 - Porsche Taycan Hediye

    Magnum Çekiliş Kampanyası 2024 - Porsche Taycan Hediye

    Bu Yıl Hazzın Kapıları 2 Porsche Taycan'a Açılıyor! 1 Nisan - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında Magnum Çubuklardaki şifreyi tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj ile gönderin veya...
    2 Nisan 2024295 defa incelendi
  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024310 defa incelendi