Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Algida Classics'lerde Paramanya ve Wolf Team Hediye Kodu Yüklü

  • 8 yıl önce eklendi
  • 8709 defa incelendi
  • Puan : star star star star 220 incelemede 3,84 puan almıştır.
Gençler Bu Yaz Classics 'e doyurmaz, oyunlar baymaz...

 Tüm Classics çubukları 13TL Paramanya, 20TL Wolf Team hediye kodu yüklü. Hemen classicskazandiriyor.com’a tıkla, sen de oyna.

Kampanya Detayı:
1. Kampanya Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. (“Unilever”) tarafından düzenlenmekte olup, 06.06.2016 – 31.08.2016 tarihleri arasında geçerlidir.
2. Katılımcılar, 6 Haziran 2016 tarihinden itibaren, Algida ürünlerinin satıldığı satış noktalarından aldıkları Algida Classics dondurmalarının çubuklarında bulunan şifreleri, www.classicskazandiriyor.com adresine kullanıcı adı ve e-posta adresleriyle kaydolduktan sonra karşılarına çıkacak alana girerek karşılığında seçtikleri Netmarble oyunlarına ait promosyon kodunu kullanmaya hak kazanacaklardır.
3. Promosyon kodu vermek üzere belirlenen Netmarble oyunları: WolfTeam, Paramanya, Goley, Seven Knights, M Star ve Evil Bane’dir. Websitesine giren katılımcılar promosyon kodu kazanmak için önce bu oyunlardan birisini seçmelidir. Mobil oyunlardaki hediyeler sadece Android işletim sistemi ile çalışan telefonlarda geçerlidir. Kampanya kapsamında verilecek hediye ürünler ve kampanya süresince bir katılımcının her bir oyunda belirlenen hediye ürün için yararlanabileceği azami promosyon kodu sayısı aşağıdaki gibidir:
WolfTeam: 1 Günlük “Fanas MC” (20 TL değerinde) / 90 adet
Goley: 1 Adet Gelişmiş Ronaldo Paketi (20 TL değerinde) / 30 adet
M Star: 150 Şeker Torbası (20 TL değerinde) / 10 adet
Paramanya: 50.000 Altın (13 TL değerinde) / 10 adet
Seven Knights: 30 Kristal (10 TL değerinde)/ 10 adet
Evil Bane: 30 Kristal (10 TL değerinde) / 10 adet
4. Promosyon kodu kazanmak istediği oyunu seçen katılımcı, Algida Classics çubuğundan çıkan şifreyi gireceği sayfaya yönlendirilecektir. Algida Classics şifresini giren katılımcı girdiği şifre doğru ve kullanılmamışsa seçtiği oyunun promosyon kodunun yer aldığı sayfaya yönlendirilecektir. Katılımcı girdiği şifre hatalı ya da kullanılmışsa başka bir kod denemesini bildiren bir hata mesajı alacaktır.
5. Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı promosyon kodu hakkı kazanamayacak olup, Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş.’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
6. Unilever, kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları, cep telefonları ve internet erişimlerinden veya herhangi bir teknik aksaklıktan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara ve/veya cep telefonlarına yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
7. Kampanyaya katılıma ilişkin tüm bilgilerin doğru ve eksiksiz şekilde sunulması gereklidir. Kampanyaya katılım sırasında katılımcılardan kaynaklanan sebeplerden dolayı hediye hakkının doğmaması veya kullanılmamasından Unilever sorumlu değildir. Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Unilever katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.
8. Kampanya’ya Unilever ve Mr. Lama Teknolojileri Oyun ve Prodüksiyon Stüdyosu Ltd. Şti. çalışanları katılamazlar, katılmış olsalar dahi hediye ürüne hak kazanamazlar ve Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş.’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.
9. Kampanyaya katılım ücretsizdir, internete bağlantı ve data ücreti katılımcıya aittir, isteyen herkes katılabilir.
10. Hediye ürünün talep edilebileceği en son tarih 31.08.2016, saat 23:59’dur.
11. Kazanılan hak veya hediye devredilemez, satılamaz, iade edilemez, nakde veya mala çevrilemez.
12. Kampanyaya hileyle katılarak haksız kazanç sağladığı tespit edilen katılımcıların kampanyaya katılımları engellenebilir.
13. Kampanya tüketicilere yönelik olup, sadece bireysel tüketiciler katılabilir. Kampanya şartlarının kötüye kullanılması veya kampanya hediyelerinin ticaretinin yapılması yasaktır. Söz konusu durumun tespit edilmesi halinde Unilever, kampanya kapsamında verilen hediyeleri iptal etme hakkına sahiptir.
14. Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Unilever tarafından yapılacaktır.
15. Unilever katılım ve kullanım koşullarını gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirme veya Kampanya’yı istediği zaman sonlandırma hakkını saklı tutar. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için www.classicskazandiriyor.com/kampanyakatilimkosullari uzantılı Algida sayfasını düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.
16. Katılım Koşulları’nın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.
17. Kampanya kapsamında katılıcımların sunacağı kişisel veri niteliğindeki bilgiler, Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. ve Mr. Lama Teknolojileri Oyun ve Prodüksiyon Stüdyosu Ltd. Şti. nezdinde saklanmakta ve korunmakta olup, söz konusu bilgiler kampanyanın sona ermesi ile birlikte silinecektir. Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. nezdindeki kişisel veri niteliğindeki katılımcı bilgileri http://www.unileverprivacypolicy.com/turkish/policy.aspx politikası uyarınca işlenmekte ve korunmaktadır.
18. Bu kampanya Unilever tarafından Milli Piyango İdaresi’nin izin kapsamı dışında düzenlenmektedir.
19. Kampanyaya katılan katılımcı, Kampanya kapsamında paylaştıkları her türlü bilginin kendisine ait olduğunu kabul ve taahhüt eder. Kampanyaya katılan katılımcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınai mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir bilgi ve görsel veya işitsel materyali iletemez. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılımcıya aittir. Unilever ve bağlı şirketleri sorumluluk kabul etmemekte olup, ilgili üçüncü kişilerin herhangi bir hak talebinde bulunması halinde Unilever’in hiçbir sorumluluğu bulunmadığını, bu konuda tek muhatabın kendisi olduğunu katılımcı kabul, beyan ve taahhüt eder.
20. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye ve kampanya katılım koşullarına www.classicskazandiriyor.com/kampanyakatilimkosullari uzantılı internet sitesinden veya 444 25 19 nolu Kampanya Danışma Hattı’ndan ulaşabilirsiniz. Kampanyaya katılan herkes, yukarıdaki koşulları kabul etmiş sayılır.
21. Kampanya TC sınırları içerisinde geçerlidir.
22. Unilever kampanya kapsamındaki oyunları ve oyunlar için verdiği ödülleri dilediği zaman dilediği şekilde değiştirme hakkında sahiptir.



İlgili etiketler : Algida Classics, Algida Classics Kampanyaları, Dondurma, Algida,

Kampanya Sahibi

Algida
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Haziran 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2016
  • Trafik

    : 8709