Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Ağaoğlu’ndan Konut Kredisi Faizine %35 Destek

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1733 defa incelendi
  • Puan : star star star star 13 incelemede 3,85 puan almıştır.
Herşeyi Devletten Beklemek Olmaz...

Ağaoğlu Şirketler Grubu hemen teslim, % 1 peşinat ve % 35’e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 60 aya % 0,47, 120 aya ise %0,57 faiz uygulanacak. Ali Ağaoğlu: “Her şeyi devletten beklemek olmaz, biz de tüketicinin faiz yükünü hafifleterek katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu, %1 peşin ödemeli ve 60 aya % 0,47, 120 aya ise % 0,57 faiz oranları ile hemen teslim projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Reklam filminde Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun kamera karşısına geçtiği kampanya 13 Şubat tarihinden itibaren My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerinde hemen teslim dairelerde 3 hafta süreyle geçerli olacak.

Ağaoğlu Şirketler Grubu, konut sahibi olmak isteyenlere faiz desteğinde bulunma esası ile başlattığı yeni kampanyasını 12 Şubat Perşembe günü düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı. Toplantıya katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı kampanyanın detayları hakkında bilgi verdi.

Toplantıda konuşma yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Ankara’da yapılan toplantının inşaat sektörüne değer verilmesi ve son dönemde yapılan hataların düzeltilmesi açısından verimli olduğunu vurguladı. Ağaoğlu: “Türkiye’de tasarrufların artması lazım, hükümetin konut almak isteyenleri desteklemesi ciddi bir gelişme. Biz Ağaoğlu olarak uygulamaya önem veriyor ve yeni kampanyamızla devletin destekleyeceği %25 peşinata % 15 hibenin dışında kalan % 75’e destek olarak bu kampanyayı başlattık” dedi. Ağaoğlu, “Türkiye büyüyecekse en büyük katkıyı inşaat sektörü sağlayacaktır. Bu ihmal edilmemeli” diyerek sözlerine son verdi.

Kampanyanın detayları hakkında bilgi veren Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı şöyle konuştu: “Kampanyamız 13 Şubat Cuma günü başlıyor. Biz konut almak isteyenlere faiz desteği yapmak üzere yola çıktık. Tüketici bugünkü faiz oranlarıyla 10 yılda % 60 faiz yükü üstleniyor.

Biz Ağaoğlu olarak 120 aya 0,57 faiz uygulamak suretiyle tüketicinin üzerindeki faiz yükünün üçte birini alıyoruz. Üstelik bunu % 1 peşinatla yapıyoruz. Kampanyamız My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerinde hemen teslim dairelerde geçerli olacak” dedi. Rahvalı, devletin konut almak isteyenlere yapacağı % 25’lik katkıyı çok önemli ve tasarruf miktarının yeterliliğini desteklemek için doğru bir adım olarak gördüğünü söyledi.

% 1 Peşin, Hemen Taşın…
Ağaoğlu Şirketler Grubu, kampanya kapsamında %1 peşin ödeme yapan müşterilere, 60 ay vade için % 0.47, 61-120 ay vade için 0,57 faiz oranı sunuyor. My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerinde hemen teslim dairelerde geçerli olacak kampanya 13 Şubat Cuma günü başlayacak.

Kampanyanın geçerli olduğu My Towerland, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde, her biri müstakil kat bahçeli, kullanışlı kat planlarına sahip. Avrupa yakasının finans ve iş merkezi Maslak’ta ana arterlere yakınlığı ile ön plana çıkan My Home Maslak, özel olarak tasarlanmış 3 kulede toplam 786 daireden oluşuyor. Projede studio dairelerden, 3+1’e ve 4+1’den teras evlere kadar farklı ihtiyaçlara göre seçenekler bulunuyor. Mimar Tuncay Çavdar imzalı ve Gold Leed Sertifikalı Andromeda Gold projesi ise her katında bahçeleri, terastaki villa daireleri, fitness, sauna, buhar odaları, çocuk oyun alanlarıyla benzersiz bir dünya sunuyor. Zemin+51 kat ve toplam 398 daireden oluşan Andromeda Gold, Uluslarası İstanbul Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde bulunuyor.



İlgili etiketler : Ağaoğlu, My Towerland, My Home Maslak, Konut, Daire, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Ağaoğlu
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Şubat 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2015
  • Trafik

    : 1733