Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

7. Altın ve Mücevher Fırsat Günleri Watergarden'da

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1552 defa incelendi
  • Puan : star star star star 95 incelemede 3,62 puan almıştır.
7. Altın ve Mücevher Fırsat Günleri benzersiz hediyeler ve %50'ye varan gerçek indirimlerle sizlerle. 29 Eylül - 7 Ekim tarihleri arasında Ataşehir Watergarden'da onbinlerce ürün ve kendine has tasarımlarla Barok sanatının yansıması nadide eseler sizleri bekliyor.

29 Eylül-7 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul Ataşehir Watergarden AVM’de yedincisi gerçekleşen etkinlikte Barok Diamond, mücevher ve pırlantalarda %50’ ye varan gerçek indirimlerle yeni sezonu açıyor. Ayrıca dünyada yepyeni bir konuşturma dili oluşturan mikro art sanatçısı Hasan Kale’nin de canlı performansının yer alacağı etkinlik, yüzlerde mutlu bir tebessüm yaratırken yüreklerde heyecana neden oluyor. Yaklaşık 350 obje üzerinde, farklılık ve farkındalık yaratarak, yeni pencerelerden farklı bakış açısı sunarak hazırladığı eserlere ve sanatçının canlı performansına tanıklık etmek için Barok Diamond Hasan Kale’nin hayranlarını, 29 Eylül Cumartesi ve 30 Eylül Pazar günleri 19.30’da etkinlik alanına davet ediyor. Hasan Kale’ye ait sergi 7 Ekim 2018 tarihine kadar etkinlik alında devam ediyor. Girişlerin ücretsiz olduğu etkinlik ve sergi alanı 10.00 – 22.00 arası tüm ziyaretçilerini bekliyor.

Etkinlik alanında, 39.100 TL yerine 19.550 TL’ye satışa sunulan baget pırlanta yüzük, 85.000 TL yerine 42.000 TL’ye satışa sunulan baget ve yuvarlak küpe, 23.400 TL yerine 11.200 TL’ye satışa sunulan beştaş pırlanta yüzük, 36.000 TL yerine 18.500 TL’ye satışa sunulan safir set ve 150 TL’den 150.000 TL’ye kadar her bütçeye uygun on binlerce mücevher, kolay ödeme koşulları ile alıcılarını bekliyor.

Dünyanın en büyük kuyumculuk ülkesi olmayı hedefleyen Türkiye için büyük önem taşıyan Barok Diamond 7. Altın ve Mücevher İndirim Fırsat Günleri renkli mücevherleri, pırlantaları, incileri, yakutları ve zümrütleri ile kadınların zarafetlerine şıklık katıyor. Etkinlik alanı 50 metrekarelik çok özel tasarımların ve yeni koleksiyonların sergilendiği VIP salon ve ayrıca maksimum güvenlik anlayışının ön planda tutulduğu 400 metrekarelik organizasyon alanından oluşuyor.

Minyatür ve takı tasarımı konusunda dünya çapında eserlere ve çalışmalarıyla uluslararası başarılara imza atan Hasan Kale, öncüsü olduğu mikro sanatı ile saç telinden soğan zarına, pirinç tanesinden kelebek kanadına kadar hayatın içinde olan her detayı sanata çeviriyor. “İncir çekirdeğini dolduran adam” olarak bilinen Kale’nin aşkla ve sabırla ürettiği nadide eserler etkinlik alanında sergileniyor.

Özel tasarımcılarının ellerinden çıkan modaya uygun, yenilikçi ve özel tasarımlarıyla takı modasına yön veren Barok Diamond’ın Kapalı Çarşı’da, Nişantaşı’nda, Atatürk Hava Limanı’nda, Bakırköy’de, Ataşehir’de ve İspanya Molorca’da mağazaları bulunuyor. www.barokdiamond.com



İlgili etiketler : Watergarden, Watergarden Avm, Watergarden Altın Günleri, Altın, Mücevher,

Kampanya Sahibi

İstanbul Watergarden AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Eylül 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 7 Ekim 2018
  • Trafik

    : 1552