Yeni Renk Seçenekleriyle adidas Ultra BOOST

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1871 defa incelendi
  • Puan : star star 30 incelemede 2,27 puan almıştır.
Ultra BOOST, adidas’ın koşu sektöründeki en yüksek “Enerji Geri Dönüşümü”ne sahip, devrim niteliğindeki adidas BOOST™ teknolojisinin en gelişmiş ifadesi olarak tasarlandı.

Dünyadaki en iyi mühendislik enstitüleri tarafından uzun yıllar süren araştırmalar ve testler sonucunda geliştirilen Ultra BOOST, “Enerji Geri Dönüşümü” potansiyelini en yükseğe taşımak için BOOST™ teknolojisini koşu sektöründeki inovatif teknolojilerle birleştiriyor. Ultra BOOST yüksek “Enerji Geri Dönüşümü” sunarken, koşucuların destek, denge, rahatlık ve stil konularındaki tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

En Yüksek Enerji Geri Dönüşümü
Ultra BOOST, her mevsim koşulunda sayısız kilometre boyunca devamlı üstün performans sunan BOOST* özelliğinin %20 daha fazlasına sahip. Binlerce benzersiz enerji kapsülü içeren BOOST teknolojisi, standart EVA orta tabanlarının koruyamadığı enerjiyi geri dönüştürüyor. BOOST, bugüne kadarki en iyi koşu deneyimi için ihtiyaç duyulan enerjiyi kaybetmeden, koşucunun adım şekli üzerinden destek ve yönlendirme sağlıyor.

Ayağa Uyum Sağlayan Konfor
adidas Inovasyon Ekibi (aIT), en son çalışmalarında bir koşucunun ayağının koşu sırasında enine 10 mm veya daha fazla genişleyebileceğini gördü. Bu genişleme kısıtlandığında, ciddi rahatsızlıklara, sürtünmeye ve koşuda en çok görülen yara türü olan su toplamaya neden olabiliyor. Bu esnemeye izin vermeyen diğer teknolojilerin aksine, Ultra BOOST ayağın doğal şekline uyumlu bir şekilde genişlemesine imkan veren adidas Primeknit'i kullanıyor. Rahat, aynı zamanda tam oturan adidas Primeknit, ayağın hareketi doğrultusunda ona uyum sağlıyor. Bu da, sürtünme ve su toplama riskini en düşük seviyede tutarak konforu ve desteği arttırıyor.

Enerji
Ultra BOOST, ayağa uyum sağlayan ve onunla hareket eden Stretch Web dış tabana sahip. Delikli elastik tasarım, koşuya benzersiz bir enerji vermek için BOOST’un hiçbir özelliğini kısıtlamayacak şekilde geliştirildi.

Üstün Destek
Ultra BOOST, Aşil tendonunun doğal hareketini serbest bırakan tamamen yeni bir topuk yapısına sahip. Özenle ayarlanmış dış topuk bölgesi ayağı sararak, Aşil tendonunun uzama hareketine adapte oluyor. Ayrıca yeni hafif iç astar, kişiye özel olarak ve rahat bir şekilde ayağa oturduğu için koşucunun doğal ayak biçimine uyum sağlıyor.

Ultra BOOST ayrıca ayakkabı zeminine gömülü çift yoğunluktaki yeni TORSION® SİSTEMİ’ni içeriyor. Bu sistem, üst düzeyde denge sunmak için ayağın ucu ile topuğunun daha bağımsız hareket etmesine olanak sağlıyor.

Yeni renk seçenekleriyle Ultra BOOST, seçili adidas mağazaları ve shop.adidas.com.tr/ultraboost adresinde 575TL’lik satış fiyatı ile koşucuların beğenisine sunuluyor.




 adidas Ultra BOOST - 1

adidas Ultra BOOST - 1

 adidas Ultra BOOST - 2

adidas Ultra BOOST - 2

 adidas Ultra BOOST - 3

adidas Ultra BOOST - 3

 adidas Ultra BOOST - 4

adidas Ultra BOOST - 4

 adidas Ultra BOOST - 5

adidas Ultra BOOST - 5

 adidas Ultra BOOST - 6

adidas Ultra BOOST - 6

 adidas Ultra BOOST - 7

adidas Ultra BOOST - 7

 adidas Ultra BOOST - 8

adidas Ultra BOOST - 8

 adidas Ultra BOOST - 9

adidas Ultra BOOST - 9

 adidas Ultra BOOST - 10

adidas Ultra BOOST - 10

 adidas Ultra BOOST - 11

adidas Ultra BOOST - 11

 adidas Ultra BOOST - 12

adidas Ultra BOOST - 12

 adidas Ultra BOOST - 13

adidas Ultra BOOST - 13

 adidas Ultra BOOST - 14

adidas Ultra BOOST - 14

 adidas Ultra BOOST - 15

adidas Ultra BOOST - 15

 adidas Ultra BOOST - 16

adidas Ultra BOOST - 16

 adidas Ultra BOOST - 17

adidas Ultra BOOST - 17

 adidas Ultra BOOST - 18

adidas Ultra BOOST - 18

 adidas Ultra BOOST - 19

adidas Ultra BOOST - 19

 adidas Ultra BOOST - 20

adidas Ultra BOOST - 20

 adidas Ultra BOOST - 21

adidas Ultra BOOST - 21

İlgili etiketler : Adidas Ultra Boost, Adidas, Koşu Ayakkabısı, Ayakkabı,

Haber Sahibi

Adidas
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Ağustos 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Ağustos 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2015
  • Trafik

    : 1871

Diğer Adidas Haberleri

Benzer Haberler

  • Adidas adidas Supernova Glide BOOST Koşu Ayakkabıları

    adidas Supernova Glide BOOST Koşu Ayakkabıları

    adidas’ın, devrim yaratan yastıklama teknolojisi BOOSTTM ile geliştirdiği yeni Supernova Glide BOOSTTM, koşuda yepyeni bir performans deneyimi sunuyor. adidas, SupernovaTM Glide teknolojis...
    7 Ocak 20144065 defa incelendi
  • Adidas Adidas Springblade Koşu Ayakkabısı

    Adidas Springblade Koşu Ayakkabısı

    adidas, altı yıllık bir geliştirme sürecinin sonucu olan yeni Springblade koşu ayakkabısı ile enerjiyi ateşleyerek daha yüksek performans sunuyor. Ayakkabı itici bir etki yaratmak için tasar...
    18 Şubat 20143416 defa incelendi
  • Adidas Adidas'tan Kadınlara Özel Koşu Ayakkabısı; Terrex Swift R GTX

    Adidas'tan Kadınlara Özel Koşu Ayakkabısı; Terrex Swift R GTX

    Türkiye'de spor giyim sektörünün İzmirli öncüsü Barçın Spor, tüm dünyada tercih edilen spor markası Adidas'ın kadınlar için özel olarak tasarlanan yeni koşu ayakkabısını tüm mağazalarında mü...
    9 Şubat 20181715 defa incelendi
  • Adidas adidas Supernova Sequence BOOST

    adidas Supernova Sequence BOOST

    adidas Supernova Sequence BOOST geleneği bozuyor; ayağı destekleyen yapısı ile günümüz dengeli koşu ayakkabılarında bulunmayan bir konfor sunuyor. Supernova Sequence BOOST’ta kullanılan STAB...
    10 Haziran 20141908 defa incelendi
  • Adidas adidas Energy BOOST Koşu Ayakkabısı Geri Dönüyor

    adidas Energy BOOST Koşu Ayakkabısı Geri Dönüyor

    Koşu sektörünü yeniden tanımlayan, enerji geri dönüşümünde rakipsiz BOOST beş yaşına basıyor. BOOST teknolojisne sahip ilk Running modeli olan adidas Energy BOOST koşu ayakkabısı, güncelle...
    7 Şubat 20181734 defa incelendi