Yeni OLAY Total Effects Max Factor Fondöten Dokunuşu ile

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2284 defa incelendi
  • Puan : star star star 90 incelemede 3,34 puan almıştır.
Yeni OLAY Total Effects Fondöten Dokunuşu, hem yaşlanmanın 7 etkisiyle birden savaşıyor hem de Max Factor renk teknolojisi ile cildinizin rengini dengeliyor. Daha genç görünen ve dengeli tonlara sahip bir cilt için ihtiyacınmız olan tek şey yeni OLAY Total Effects Fondöten Dokunuşu…

Hepimiz sürekli meşgulüz ve daha da meşgul bir hale geliyoruz. Günümüzde kadınlar birden fazla işi aynı anda yürütürken, bu durum genellikle cilt bakımı ve güzelliğe harcanan zamanın azalması olarak karşımız çıkıyor. Yeni OLAY Total Effect Fondöten Dokunuşu, zamanı olmayan kadınlara, ihtiyaç duydukları yaşlanma karşıtı bakımı yaparken aynı zamanda dengeli bir cilt rengini kolayca elde edebilecekleri bir mucize sunuyor. Yeni OLAY Total Effects Fondöten Dokunuşu, yaşlanmanın 7 etkisiyle birden savaşırken Max Factor’ün cilt rengini dengeleyen renk teknolojisini kullanarak, hafif ve cildi pürüzsüzleştiren fondöten etkisi de sunuyor.

Açık ve orta olmak üzere iki renk tonuna sahip OLAY Total Effects Fondöten Dokunuşu, cildin görünümünü yenileyen, üst yüzeyini iyileştiren ve cildi çevresel hasarlardan koruyan geniş kapsamlı ama etkili anti-aging bakım sağlıyor.

Cildin doğal güzelliğini desteklemek için tasarlanan OLAY Total Effects Fondöten Dokunuşu, ilk kullanımdan itibaren cildi anında nemlendirerek daha pürüzsüz hale getiriyor. Hızlı, kolay ama etkili bir anti-aging bakımı sunarken, zahmetsizce cilt renginizi dengeleyen Max Factor fondöten dokunuşu ile de pürüzsüz bir güzellik sunuyor.


OLAY’in Anti-Ageing Nemlendirme Teknolojisi Max Factor’un Makyaj Uzmanlığıyla Buluşuyor

OLAY’in vitamin B3, pro-vitamin B5 ve vitamin E içeren eşsiz yaşlanma karşıtı formülü, nemlendirici ile birleşerek cilde anti-ageing bakımı sağlıyor, cildi yumuşatıyor, pürüzsüz ve güzel bir görüntü sağlıyor. Max Factor renk teknolojisi ise ışıltılı ve doğal görünümlü bir bitiriş için cilt rengini dengeleyen renk ve kapatıcılık sunuyor.  Yeni Olay Total Effects Fondöten Dokunuşu ayrıca, zaman içinde cildin renginin kaybedilmesinde kilit bir unsur olan UV hasarına karşı koruma sağlamak amacıyla, SPF15 ve geniş kapsamlı UV-koruması içeriyor.

OLAY Total Effects’in marka yüzü ünlü Hollywood yıldızı Monica Barladeanu, “Günümüzde yoğun tempoda çalışan kadınların ciltlerine bakmaktan ya da makyaj yapmaktan vazgeçtiklerini görüyorum. Ben de yoğun bir tempoda çalışıyorum ve her zaman bakımlı olmak durumundayım, o nedenle sabahları bana zaman kazandıran güzellik ve bakım ürünleri benim için çok değerli. Aslında iyi bir cilt bakımı ve makyaj çok zaman almak zorunda değil, önemli olan doğru ürünler seçmek. Benim tercihim yeni OLAY Total Effects, üstelik şimdi Max Factor Fondöten Dokunuşu ile...Artık yeni Olay Total Effects Fondöten Dokunuşu ile daha genç bir görünüm için cilt bakımı ve renklendirme birarada mümkün” diyor.

ABD’de 100 kadın ile yapılan araştırmada, yeni Olay Total Effects Fondöten Dokunuşu’nu kullanan kadınların yüzde 77’si daha genç bir cilt sağladığını, yüzde 82’si cilde daha düzenli bir renk verdiğini, yüzde 86’sı cildi daha pürüzsüz hissetmelerini sağladığını ve yüzde 75’i ise daha az makyaj yapmalarını sağladığını söyledi.

OLAY Total Effects Max Factor Fondöten Dokunuşu’nun tavsiye edilen satış fiyatı 55.90 TL




İlgili etiketler : Olay, Total, Effects Max Factor, Fondöten,

Haber Sahibi

Olay
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Ocak 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2013
  • Trafik

    : 2284

Diğer Olay Haberleri

Benzer Haberler