Yeni Nissan Qashqai Güvenlik Testlerinde Beş Yıldız Aldı

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1489 defa incelendi
  • Puan : star star star star 38 incelemede 4 puan almıştır.
Nissan Qashqai, tamamıyla yenilenen güvenlik özellikleri ve inovasyonlarıyla EuroNCAP’in testlerini rahatlıkla geçerek maksimum puan olan beş yıldız aldı. Yeni nesil Qashqai, EuroNCAP’ten beş yıldız almasının yanı sıra İngiliz What Car Dergisi tarafından da ‘2014 Yılın Otomobili Ödülü’ne layık görüldü.

Nissan, crossover segmentinin standartlarını yeniden belirleyen yeni nesil Qashqai modeli ile bağımsız güvenlik derecelendirme kuruluşu EuroNCAP’in en sıkı ve giderek zorlaşan testlerini geçerek maksimum puan olan beş yıldız ile derecelendirildi. İkinci nesil Qashqai, İngiltere’nin en prestijli ve saygın süreli yayınlarından biri olan ve otomobil alımında karar belirleyici rol üstlenen What Car Dergisi’nin ödül töreninde de en saygın ödül olan ‘Yılın Otomobili' ödülünün sahibi oldu.

Yeni Nissan Qashqai, cansız mankenlerle gerçekleştirilen önden çarpışma ve yan bariyer testlerinde sürücü ve yolcuların tüm vücut bölgelerinin korunmasına olanak sağlayarak EuroNCAP’ten tam not aldı. Çocuklar için de mümkün olan en iyi korumayı sağlayacak şekilde tasarlanan ve geliştirilen yeni Qashqai, çocuk yolcu testlerinde de 18 aylık bir bebeği korumada da güvenlik teknolojileri ile ön plana çıkarak maksimum puan aldı.

EuroNCAP testlerindeki güçlü performansı ile öne çıkan Yeni Qashqai’nin Güvenlik Kalkanı; Otomatik Çarpışma Önleyici Sistem, Yorgunluk Algılama Sistemi, Şerit Takip Uyarı Sistemi, Otomatik Far Yükseklik Ayarı ve Trafik İşareti Tanıma Sistemi gibi özelliklere sahip.  Nissan Qashqai ayrıca Çevre Görüş Sistemi teknolojisi,  Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Hareketli Nesne Algılama Sistemleri gibi sayısız teknolojik özellikleri ile sürücüye maksimum kullanım faydası sağlıyor.

Tüm dünyada 2 milyondan fazla kullanıcının tercihi olan Nissan Qashqai, ikinci nesliyle 01-02 Mart tarihleri arasında tüm Nissan Bayilerinde test edilebilecek.



İlgili etiketler : Nissan, Nissan Qashqai, What Car Dergisi, Güvenlik,

Haber Sahibi

Nissan
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Şubat 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2014
  • Trafik

    : 1489

Diğer Nissan Haberleri

Benzer Haberler