Yeni Hobiniz: Hobix

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1775 defa incelendi
  • Puan : star star star star 17 incelemede 4,29 puan almıştır.
Saatten çakıya 4 bine yakın hobi ürününü bir arada bulabileceğiniz Hobix mağazası, Başakşehir Mall Of İstanbul’da ziyaretçilerini bekliyor. Kaliteli ve kişisel hobi ürünlerini buluşturan Hobix, e-ticaret sitesiyle de tüm Türkiye’ye hizmet veriyor.

2014 yılında e-ticaret sitesinin kurulmasıyla ticari faaliyetlerine başlayan Hobix, 2015 yılının Şubat ayında mağazalaşma kararı aldı. İlk mağaza Mall Of İstanbul’da yaklaşık 1 milyon TL’lik yatırım bütçesi ile Behçet ve Lütfü Eyüboğlu tarafından kuruldu. 4 bine yakın kaliteli kişisel hobi ürününün satışa sunulduğu Hobix, açıldığı günden beri meraklılarının akınına uğruyor.

Mağazada satışa sunular ürün grupları arasında koleksiyonluk Victorinox çakıları, Victorinox Swiss Army saatleri, kalemler, büyüteçler ve anahtarlıkların yanı sıra gökyüzü meraklıları için Celestron marka teleskop ve dürbünler bulunuyor. Ürün çeşitliliği ile mağazadan içeri girdiğiniz anda farklı bir dünyaya girdiğinizi hissettiğiniz Hobix, özellikle erkeklerin ve çocukların uğrak yeri.

İstanbul’dan sonra Ankara, İzmir ve Antalya
İnternet üzerinden alışveriş yapabildiğiniz www.hobix.com.tr ile tüm Türkiye’ye hizmet veren Hobix, önümüzdeki üç sene içinde de mağaza sayısını artırmayı hedefliyor. İstanbul’da Anadolu yakasında bir mağaza daha açtıktan sonra Ankara, İzmir ve Antalya’da da mağaza açmayı hedefleyen Hobix, büyüyen hobi sektöründeki payını daha da arttıracak.

Birbirinden farklı ürünler Mall Of İstanbul’daki Hobix mağazasında ve www.hobix.com.tr internet sitesinde sizleri bekliyor.



İlgili etiketler : Hobix, Hobi Ürünleri,

Haber Sahibi

Hobix
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Ağustos 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2015
  • Trafik

    : 1775