Yataş'tan Bahar Esintisini Evinize Taşıyan Nevresimler

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1350 defa incelendi
  • Puan : star star star star 52 incelemede 3,62 puan almıştır.
Yataş, çocukların ve eşlerin hediye arayışına son vererek birbirinden şık nevresim takımları ile en değerli varlıklarımız olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü unutulmaz kılıyor.

YATAŞ Grup’un uyku ürünleri markası YATAŞ Bedding, yepyeni nevresim takımlarıyla en değerli varlıklarımız olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü özel kılarken, birbirinden şık ve romantik tasarımlarıyla bahar esintisini evinize getiriyor.

Butterfly, Cage ve Pavotsnevresim takımları, sağlıklı ve doğal bir hammadde olan %100 pamuktan üretiliyor. Kumaş yüzeyindeki iplikler sayesinde hava geçirgenliği maksimum seviyeye ulaşıyor.
Uzun süre dayanıklı ve gerçek ranforce kumaştan üretilen RanforceButterfly Nevresim Takımı, farklı renk ve desenleriyle her zevke ve her yatak odasına rahatlıkla uyum sağlayabiliyor. İriliufaklı yaprak desenleri, kahve, bej, tarçın ve pembe renkteki sıcak geçişleri ve Oxford yastıkları ile yatak odanıza şıklık katıyor.

Yumuşacık renklere sahipolanCage Nevresim Takımı %100 pamuk dokuması ile yatak odanızda mükemmel bir bütünlük yaratıyor. Tek ve çift kişilik olarak üretilen Cage Nevresim Takımı bahar esintisi dokusuyla sizi huzurlu ve mutlu rüyalara sürüklerken, özel dijital baskı tekniği ile dokunmuş olan Saten PavotsNevresim Takımıise kadınların canlılığını ve enerjisini göz alıcı renklerle harmanlayarak,yatak odanızda bahar mevsimini hiç bitirmiyor.

Tek ve çift kişilik olarak üretilen Butterfly, Cagenevresim takımları ile çift kişilik üretilen PavotsNevresim Takımıcanlı renkleriyle yatak odanızda bitmeyen bir bahar havası estiriyor.



İlgili etiketler : Yataş, Dünya Kadınlar Gününü, Yataş Bedding, Nevresim, Ev Tekstili,

Haber Sahibi

Yataş
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Mart 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 9 Mart 2014
  • Trafik

    : 1350

Diğer Yataş Haberleri

Benzer Haberler