Yapı Kredi Türkiye'nin En İyi Bankası Seçildi

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3174 defa incelendi
  • Puan : star star star 107 incelemede 2,52 puan almıştır.
Yapı Kredi, dünyanın en saygın finans yayınlarından World Finance tarafından gerçekleştirilen ‘2011 Yılı Bankacılıkta Mükemmelik Ödülleri’ değerlendirmesinde, “Türkiye'nin En İyi Bankası” seçildi.

World Finance’in üst düzey yöneticilerinin de yer aldığı okuyucuların oylarıyla seçilen Yapı Kredi rekabet ve sektör liderliği, müşteri ilişkileri optimizasyonu, inovasyon kültürü ve esnekliği, coğrafi yaygınlığı, gelişime açık olma, ürün çeşitliliği ve sonuç veren stratejiler, gibi kriterlere göre değerlendirildi.

Ödülle ilgili açıklama yapan Yapı Kredi Murahhas Azası ve Genel Müdürü Faik Açıkalın, "Bankacılıkta attığımız sağlam adımların, dünya çapında farkındalık yaratarak ödüllendirilmesi, hem Yapı Kredi hem de Türk bankacılık sektörü adına son derece mutluluk verici. Bankacılık sektöründe birçok ilke imza atan Yapı Kredi olarak, müşteri odaklı yaklaşımımız, inovasyona ve kaliteye yönelik çalışmalarımız takdir gören bir kurum olmamızı sağlıyor. Uluslararası finans çevrelerince kanıtlanan başarımızın gerçek mimarının müşterilerimiz ve çalışanlarımız olduğunu belirtmeliyiz. Yapı Kredi, her zaman olduğu gibi, daha iyisi için çalışmayı hedefleyen hizmet anlayışından ve sürdürülebilir büyüme stratejisinden taviz vermeyecek” dedi.

Yapı Kredi, 2008’de World Finance tarafından Türkiye’nin En İyi Dış Ticaret Bankası, 2010’da Türkiye'nin En İyi Bankası, Yapı Kredi Özel Bankacılık ise Türkiye'de En İyi Özel Bankacılık Hizmeti veren kurum seçilmişti.



İlgili etiketler : Yapı Kredi, 2011 Yılı Bankacılıkta Mükemmelik Ödülleri, Türkiye'nin En İyi Bankası Ödülü,

Haber Sahibi

Yapı Kredi Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Haziran 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2011
  • Trafik

    : 3174

Diğer Yapı Kredi Bankası Haberleri

Benzer Haberler