Yapı Kredi Babamın Şarkıları Uygulaması

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1858 defa incelendi
  • Puan : star star 32 incelemede 2,12 puan almıştır.
Babanıza, "Ben senin yaşındayken…" diye bahsettiği yılların unutulmaz şarkılarıyla bir albüm hazırlayın, gerisini müziğe bırakın!

Yapı Kredi Bankası Sportify işbirliği ile bu yıl Babalar Günü için büyük bir sürpriz hazırladı. babaminsarkilari.com adresinde "Babamın Şarkıları Uygulaması" üzerinden Babanıza "Ben senin yaşındayken" diye bahsettiği yılların unutulmaz şarkılarıyla ona bir albüm hazırla, gerisini müzik halletsin.

Katılım Koşulları;
  • www.babaminsarkilari.com, Spotify (TM) işbirliği ve izni ile hazırlanmıştır.
  • Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. – Babamın Şarkıları Uygulaması, Büyükdere Cad. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Genel Müdürlük binası, Yapı Kredi Plaza D Blok 34330 Levent, İstanbul adresinde faaliyet gösteren Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. (bundan böyle “Yapı Kredi” olarak anılacaktır) tarafından düzenlenmektedir.
  • Yapı Kredi – Babamın Şarkıları Uygulaması aşağıdaki şartları kapsamakta ve tüm katılımcılar bu şartları kabul etmektedirler.
  • Uygulamaya www.babaminsarkilari.com adresinden katılmak mümkündür.
  • Kullanıcıya hem manuel olarak hem de Facebook aracılığı ile uygulamaya giriş opsiyonu sunulacaktır.
  • Katılımcıların www.babaminsarkilari.com isimli web sayfasına girerek manuel olarak veya facebook aracılığı ile sisteme kayıt olmaları ve kayıt olmaları gerekmektedir.
  • Kullanıcıların giriş yapmak için kullandıkları tüm bilgiler doğru sayılacaktır.
  • Kullanıcıların katılımında vermiş oldukları gerçek dışı bilgi yüzünden Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.
    www.babaminsarkilari.com kullanıcıların doğduğu yıl bilgisiyle, o dönemdeki popüler olmuş yerli ve yabancı şarkılardan bir parça listesi hazırlayabileceği bir uygulamadır.Uygulamaya giriş yapabilmek için kullanıcılar Spotify Uygulamasına ya manuel olarak kayıt yapmak yada Facebook’ları üzerinden giriş yapmak zorundadırlar. Site içinde şarkı eşleşmesi için kullanılacak olan temel kullanıcılara ait kişisel veriler Spotify API üzerinden ve kullanıcıların tercihleri üzerinden sağlanacaktır. İşbu sebeple toplanacak kişisel veriler hiçbir şekilde Yapı Kredi ile paylaşılmayacaktır.
  • Katılımcılar www.babaminsarkilari.com uzantılı websitesine giriş yapıp açık muvafakat vermek suretiyle işbu katılım koşullarına ulaşacaklar ve “okuduğum katılım koşullarının ve kişisel verilerimin Yapı Kredi veritabanında sadece bu uygulama çerçevesinde saklanmasını ve uygulama sona erdiğinde very tabanından silineceğini onaylıyorum” maddesini okuyup kabul ettikten sonra sisteme giriş yapabileceklerdir.
  • Yapı Kredi markası yukarıda belirtilen tüm bu katılım koşullarında istediği zaman değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.Kullanıcı bilgilerinin, eksik veya doğru olup olmadığı bizzat kullanıcıların sorumluluğunda olup bu sebeple Yapı Kredi ve/veya Spotify hiçbir şekilde sorumlu tutulamayacktır.www.babaminsarkilari.com bir müzik dinletme uygulaması değildir, site üzerinden müzik yayını yapılmamaktadır.
  • Siteye giriş yapıp şarkı seçimini yapan kullanıcılar Spotify API kullanılarak Spotify Web, Spotify Desktop ya da Spotify Mobil player’ine yönlendirilmekte ve tüm şarkıların Spotify üzerinden dinletilmesi sağlanmaktadır. Şarkılar Spotify üzerinden çalınacak olup Spotify dışında bir uygulama sözkonusu olmayacaktır.
  • Spotify Web, Mobile ve Desktop üzerinden dinlenen şarkılar Yapı Kredi tarafından web sitesi ve/veya veritabanı üzerinde herhangi bir alana kaydedilmeyecektir.
  • Uygulamaya katılan kullanıcılara sunulacak şarkıların listesi, kullanıcının doğum tarihine göre sağlanacaktır.
  • www. babaminsarkilari.com uzantılı web sitesi sadece Spotify’ın API’si ile eşzamanlı olarak çalışmakta ve arama fonksiyonunu Spotify’ın izni ile kullanmaktadır.
  • www. babaminsarkilari.com uzantılı websitesi Spotify üzerinden yayınlanan şarkıların albüm ve kullanıcı görsellerini sadece kullanıcılarının eşleşmesi durumunda gösterir, bu görseller Spotify Web API tarafından sağlanmakta olup, web sitesine ya da veritabanına kaydı ve dağıtımı gibi bir durum söz konusu değildir.
    Kullanıcıların eşleşmesi durumunda kullanıcı görsellerinin taraflara gösterilmesi hiçbir şekilde Yapı Kredi’nin sorumluluğunda değildir.
  • Katılımcıların toplumun ahlak anlayışına uygun, cinsellik unsuru içermeyen fotoğrafları profil fotoğrafı olarak kullanmamalarından Yapı Kredi hiçbir şekilde sorumlu tutulamayacaktır.
  • Site kapsamında kod ve yazılım da dahil olmak üzere, Sitede yer alan tüm içerikler Fikri ve Sınai Haklar ile ilgili yasal mevzuat gereğince korunmaktadır. Site kullanıcıları, siteyi kullanmaları sonucunda siteye dahil olan her türlü içerik üzerinde eser/hak sahibi olduklarını ve bu sayılar üzerindeki tüm mülkiyet hakları ile eser sahibi olmaktan ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’ndan doğan çoğaltma, yayma, işleme, işaret ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim, temsil şeklindeki mali haklarını ve/veya icracı ve/veya yapımcı olmaktan doğan bağlantılı haklarını, topluma sunuluş biçim, zaman ve yerinin belirlenmesi ve eserde herhangi bir şekilde değişiklik yapılması ve diğer tüm fikri ve sınai haklarını, kişisel haklarını, Yapı Kredi tarafından belirlenen her türlü mecrada / platformda / ürün / malzeme / organizasyonda vs herhangi bir süre ve mecra kısıtlaması olmaksızın, Türkiye ve dünyada kullanılmak üzere, herhangi bir bedel talep etmeksizin Yapı Kredi’ye devrettiğini kabul, beyan ve taahhüt ederler.
  • 13 yaşından küçükler bu uygulamaya katılamaz, katılmış olsalar bile Yapı Kredi’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.
  • www. babaminsarkilari.com uzantılı web sitesi kullanıcıları tersine mühendislik olarak tabir edilen, web sitesinin kaynak dosyalarına müdahale ederek sağlanan bilgileri elde edemezler, bu durumda Yapı Kredi yasal olmayan yollardan bu erişimi sağlayan kişiler hakkındaki yasal yaptırım hakkını saklı tutar.
    Bu web sitesini kullanan kişiler, Spotify Web API Kullanım Koşulları, Spotify Kullanım Koşulları babaminsarkilari.com kullanım koşullarını kabul etmiş sayılırlar.
  • Yapı Kredi uygulamaya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.



İlgili etiketler : Yapı Kredi, Babalar Günü, Babamın Şarkıları, Babaminsarkilari.com,

Haber Sahibi

Yapı Kredi Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Haziran 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 19 Haziran 2016
  • Trafik

    : 1858

Diğer Yapı Kredi Bankası Haberleri

Benzer Haberler

  • DeFacto Akdenizli Babanın Hediyesi Defacto’dan Olur

    Akdenizli Babanın Hediyesi Defacto’dan Olur

    Babalar Günü’nde babanıza üç hediye birden verebilirsiniz: Şıklık, rahatlık ve Akdeniz ruhu. Üçünü birden bulabileceğiniz tek adres Defacto. Yorulduğunuzda sizi omuzlarına alan, sonsuz ...
    6 Haziran 20117017 defa incelendi
  • Kiğılı Kiğılı'dan Babalar Günü'ne Özel Hediye Seçenekleri

    Kiğılı'dan Babalar Günü'ne Özel Hediye Seçenekleri

    Erkek giyimin vazgeçilmez markası Kiğılı, babalarını mutlu etmek isteyenlere alternatif hediye seçenekleri sunuyor. Kiğılı mağazalarında sizleri bekleyen t-shirt, gömlek, kravat, kol düğmesi...
    8 Mayıs 20134500 defa incelendi
  • Grundig Grundig'den Teknoloji Meraklısı Babalara

    Grundig'den Teknoloji Meraklısı Babalara

    Grundig, teknolojiyle yakından ilgilenen babalar için son derece ideal hediye seçenekleri sunuyor. Notebooktan dijital video kameraya, su altında çalışabilen MP3 çalardan hoparlöre kadar bir...
    6 Haziran 20123695 defa incelendi
  • Optimum Outlet İstanbul Altay Babalar Günü Etkinlikleri Kapsamında Optimum Outlet İstanbul'da

    Altay Babalar Günü Etkinlikleri Kapsamında Optimum Outlet İstanbu

    Türk Pop Müziğinin sevilen isimlerinden Altay, Babalar Günü etkinlikleri kapsamında Optimum Outlet, Media Markt ve Panasonic işbirliği ile 18 Haziran Cumartesi günü saat 19:30’da İstanbul ...
    11 Haziran 20113949 defa incelendi
  • DeFacto DeFacto'dan Babanızı Rahat Ettirecek Hediye Seçenekleri

    DeFacto'dan Babanızı Rahat Ettirecek Hediye Seçenekleri

    Akdeniz rahatlığının adresi DeFacto, Babalar Günü’nde babasını mutlu etmek isteyenler için yüzlerce şık ve rahat seçenek sunuyor. DeFacto2013 İlkbahar Yazerkek koleksiyonunda yer alan vegün...
    10 Haziran 20132481 defa incelendi