Vodafone Freezone Festivali 2015

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2305 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 34 incelemede 4,71 puan almıştır.
Vodafone Freezone Festivali 18 Eylül'de Başlıyor, Teoman ve Duman Şehrine Geliyor!

Vodafone FreeZone Festivali, Teoman, Duman ve daha birçok sürpriz isimle Türkiye turnesine çıkıyor. İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Bursa’da gerçekleşecek festival, 18 Eylül Cuma günü İstanbul Küçükçiftlik Park’ta start verecek. Yerini şimdiden ayırtmak isteyenler için festival biletleri, Vodafone FreeZone'lulara 1 alana 1 bilet hediye avantajıyla Biletix'te satışta.

Vodafone Türkiye'nin "Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone, 25 yaş ve altı gençlere yepyeni özgürlük alanları yaratmaya 5. yılında da devam ediyor. Gençlerin özgürce, içlerinden geldiği gibi yaşamaları için “Hayatta türlü zorunluluklar olabilir ama Vodafone FreeZone’la sıkıntı yok, kafana göre yaşaman için yanındayız” diyen Vodafone FreeZone, gelenekselleşen konserleriyle gençleri bu sonbaharda da müzikle buluşturacak.

Rock müziğinin efsane isimleri Teoman ve Duman’ın sahne alacağı Vodafone FreeZone Festivali’nde daha birçok sürpriz isim de gençlerle buluşacak. Gaye Su Akyol ile o uzaya gidilecek, Yüzyüzeyken Konuşuruz’un kendine özgü tarzı ile anlattığı hikayeler binlerce gence ulaşacak. Ankara çıkışlı Alternatif Rock grubu Son Feci Bisiklet ve Indie/Alternatif tarzına yerel bir uyarlama getiren Yok Öyle Kararlı Şeyler de festivale renk getirecek isimler arasında. Önümüzdeki günlerde bu dev kadroya eşlik edecek olan sürpriz isimlerin açıklanmasıyla Vodafone FreeZone Festivali’nin kadrosu daha da genişleyecek.

Eylül ortasında başlayacak Vodafone FreeZone Festivali; 18 Eylül Cuma İstanbul Küçükçiftlik Park, 9 Ekim Cuma İzmir Arena, 11 Ekim Pazar Ankara Kentpark, 17 Ekim Cumartesi Antalya Açıkhava Tiyatrosu ve 24 Ekim Cumartesi Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda on binlerce genci coşturacak.

Vodafone FreeZone’lulara 1 bilet aldıklarında 1 bilet hediye
Vodafone FreeZone’un gençlere özel fırsatları Vodafone FreeZone Festivali’nde de devam edecek. Vodafone FreeZone’lular festivale bir bilet aldıklarında bir bilet de hediye kazanacak. Kampanyaya katılmak için FESTIVAL yazıp 6666’ya gönderilmesi ya da Avantaj Cepte uygulamasında festival linkine tıklanması yeterli. FreeZone’lular, www.biletix.com üzerinden yapılacak alımlarda şifrelerini kullanarak hediye biletlerini alabilecek.


Festival Programı;
İL TARİH MEKAN
İstanbul 18 Eylül CUMA Küçükçiftlik Parkı
İzmir 9 Ekim Cuma İzmir Arena
Ankara 11 Ekim Pazar Kentpark AVM
Antalya 17 Ekim Cumartesi Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu
Bursa 24 Ekim Cumartesi Bursa Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu

Bilet Kampanyası Detayları:
  • Kampanya kapsamında Vodafone FreeZone’lular, Vodafone FreeZone Festvali’nde bir bilet aldıklarında bir bilet hediye kazanıyor.
  • Kampanyadan faydalanmak için FESTIVAL yazıp 6666’ya gönderebilir veya Vodafone Avantaj Cepte uygulamasındaki kampanya sayfasında “Kampanyaya Katıl” diyerek şifre alabilirsiniz.
  • Kampanya şifresini www.biletix.com üzerinden yapacağınız bilet alımlarında kampanya alanına girerek hediye biletten faydalanabilirsiniz.
  • Kampanya katılımı için Vodafone FreeZone kulübüne üye olmalı ve faturasz hat kullanıcısıysanız son bir ayda minimum yükleme koşulunu gerçekleştirmiş olmalısınız.
  • Her GSM no ile kampanyadan bir kez faydalanabilirsiniz.
    Şifreler tek kullanımlıktır.
  • Bilet satışlarında Biletix genel bilet satış kuralları geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Atlantis Yapım ve Vodafone'da saklıdır.



İlgili etiketler : Vodafone Freezone, Vodafone, Vodafone Teoman Konserleri, Duman, Vodafone Freezone Festivali, Vodafone Freezone Festivali Programı, Teoman, Teoman Konserleri, Konser Programı, Müzik, Eğlence,

Haber Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Ağustos 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 18 Ağustos 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2015
  • Trafik

    : 2305

Diğer Vodafone Haberleri

Benzer Haberler

  • Vodafone Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri 2016

    Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri 2016

    Atlantis Yapım organizasyonuyla Duman, Şebnem Ferah, MFÖ, Teoman ve Kenan Doğulu 16- 25 Haziran tarihleri arasında Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında Cemil Topuzlu Harbiye A...
    18 Haziran 20161882 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone FreeZone Teoman'la Yavaş Yavaş Konserleri Başlıyor

    Vodafone FreeZone Teoman'la Yavaş Yavaş Konserleri Başlıyor

    Vodafone FreeZone sponsorluğunda gerçekleşecek "Yavaş Yavaş" turnesinde Teoman, akustik olarak tanınmış şarkılarının yanı sıra, sevdiği şarkılarını da piyano, keman, akustik g...
    30 Ocak 20143523 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone FreeZone Teoman, Athena ve Duman Konserleri

    Vodafone FreeZone Teoman, Athena ve Duman Konserleri

    Teoman, Athena ve Duman Frezone Konserleri Başlıyor.... Vodafone’un geleneksel FreeZone konserlerinde bu yıl gençlerin en sevdiği isimler Teoman, Athena ve Duman şehrinize geliyor! Vodafon...
    19 Nisan 20143285 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone Frezone Teoman ve Şebnem Ferah Konserleri

    Vodafone Frezone Teoman ve Şebnem Ferah Konserleri

    Teoman ve Şebnem Ferah FreeZone’lular için sahnede! Vodafone Frezone Sebnem Ferah ile başlayan Özgürlük yolculuğuna Teoman da katıldı... FreeZone’lulara özel hediye biletler Vodafon...
    25 Nisan 20133932 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone FreeZone Festivali

    Vodafone FreeZone Festivali

    Teoman, MFÖ ve Kalben organizasyonu Atlantis Yapım tarafından yapılan Vodafone FreeZone Festivali kapsamında 10 Aralık'ta Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşacak. Vodafone FreeZone, 25 y...
    9 Aralık 20161566 defa incelendi